Nuvoryn Dk
Nuvoryn værdiløst slankemiddel!
Modsat andre jeg hurtigt tilsendt slankepillerne tilsendt, men blev meget skuffet over, at der ikke var nogen form for vejledning over hvorledes Nuvoryn skulle indtages. Kun en angivelse over hvor meget vand der skulle drikkes i forbindelse med 1 pille.
Efter 3 uger er der ikke sket nogen vægtændring, hvilket jeg også var tvivlende over fra starten af. Nuvoryn får en ny chance - til at indtage en plads i skraldespanden!
Det var vidst godt jeg lige tjekkede her.
Skulle lige til at bestille og trykke på køb -
dur ik
Har taget dem i en måned og ik tabt et kilo. Og leveringstiden er på ingen måde optimal.
Også snydt! har bestilt på Nuvoryn ... men ingen varer er kommet
Jeg var desværre for sen til at læse anmeldelser på trustpilot.dk så nu er jeg 1.200,- kr fattigere...
Haf bestilt nogle varer på Nyvoryn. efter 3 uger er der ikke kommet noget og har prøvet at kontakte firmaet, men intet svar, eneste jeg kan se, er at der er trukket næsten 1.200 kr på min konto
super hurtig og ingen bemærkninger! :D
God service og hurtig behandling, pengene blev først trukket da jeg havde modtaget produktet. Var lidt i tvivl da jeg læste anmeldelserne herinde men er slet ikke i tvivl mere. Vil anbefale alle der har lyst til at prøve Nuvoryn :D
TAKKER JER ALLE:::
Jeg har læst jeres anmeldelser og jeg må sige der desværre er overvejende negative anmeldelser, så jeg genovervejer min beslutning og bestiller INTET fra dem, tak allesammen fordi i gider og skrive om jeres oplevelser med dette firma.
Mvh. Vivi
Rent fubfirma..!!! PAS PÅ...!
Virksomheden er ikke til at komme i kontakt med og får men endeligt kontakt, så er det via udenlands betalingsnummer, hvor man besvares af en meget utydelig stemme og en totalt intetanende person.
Det virker helt klart som om, at det kun drejer sig om at trække tiden, så de kan få flere penge ind via telefonregningen.
Der er INGEN kontaktformular på siden der virker og deres adresse er ikke på hjemmesiden.
Afbestilling af produkter og fremtidige leveringer er usikkert og ikke troværdigt.
Flere medier har stillet kritiske spørgsmål til virksomheden, men ikke fået svar.
LAD VÆRE MED AT KØBE FRA DEM.
kundeservice
jeg bestilte nuvoryn først i september. nu er vi i oktober, og jeg har ikke modtaget min vare. men, men , men. jeg har skrevet frem og tilbage med deres kundeservice, og jeg har aldrig fået bedre behandling. sådan en hjælpsomhed skal man lede længe efter. jeg kan jo af gode grunde ikke sige noget om selve produktet da jeg ikke modtog det. men kundeservice svarede mig ca. ½ time efter jeg havde skrevet til dem, hver gang. nu er mine penge på vej tilbage til mig. rigtig god service. og pga det får de fire stjerner.
Jeg bestilte Nuvoryn en torsdag morgen og fik leveret med pakkeposten lørdag samme uge.
Når jeg ikke giver 5 stjerner handler det om at der ikke medfulgte nogen form for anvisning fx i hvilken mængde indtages Nuvoryn, på hvilke tidspunkter m.m. - en slags indlægsseddel !
Produktet kom til tiden - men virker overhovedet ikke.
Har nu taget nuvoryn i 1 1/2 måned - 1 om af morgenen og 1 om aftenen.....men de har ingen effekt. Hverken højere energi eller vægt tab.
Total fake
Jeg bestilte min vare den 16 januar og det skulle komme inden for 3-4 dage men har aldrig modtaget noget. Har skrevet til dem masser af gange men får aldrig noget svar. Og man kan ikke engang finde et tlf nr.
Falske
Jeg har aldrig modtaget mit produkt, men de har dog trukket 900 kr fra min konto. Jeg bestilte for 2 mdr. siden. Og har som sagt ikke modtaget noget som helst.....
useriøst
de levere ikke hvad de lover
de skriver ikke tilbage når man henvender sig
de tager gerne ens penge men det man køber modtager man aldrig
det virker som et fusker firma
tag jer i agt !!