Tak for jer
Tak for jer - man kan ikke altid regne med Trustpilot anmeldelserne, og må nogen gange drage sin egen erfaring!
Jeg bestilte den lækreste lange uldtrøje med hætte d. 2/4-24, og fik den leveret i dag d. 4/4-24. Wow Wow Wow tak for nu!
No history of asking for reviews
Over en uges ventetid, havde bestilt sokker størrelse 47-49 der kom 47-48
Handler nok ikke hos dem igen
Hurtig levering som lovet pr tlf.
Handler gerne her igen.
Havde hos Samsø Gårdbutik en oplevelse af dårligt købmandskab og manglende imødekommenhed.
Jeg havde fundet nogle t-shirts, som jeg kunne tænke mig at købe. De var på tilbud i pakker á 2 stk.: 1 pakke til 170 kr. – 2 pakker til 320 kr. (160 kr. pr. pakke). Jeg valgte 3 pakker og var af den overbevisning, at jeg i hvert fald ikke skulle betale mere end 160 kr pr. pakke. Men STOR var min overraskelse, da jeg for den tredje pakke skulle betale 170 kr. Jeg forsøgte at få en forklaring på hvorfor stykprisen skulle stige, når jeg købte mere end to pakker. Men her sagde den sure dame, som jeg handlede med kort fra hovedet, at det gad hun ikke at diskutere
Super service. Nem bestilling og hurtig levering af julegaver.
Jeg har længe søgt efter bomuldsbukser i fruestørrelse til en rimelig pris. Det fandt jeg her! Og en skøn jakke i hør/bomuld. Er overstadig tilfreds.
Jeg blev endda ringet op, fordi jeg havde bestilt 2 forskellige par bukser i to forskellige størrelser med besked om, at der nu var fuldt sortiment, så jeg kunne få begge i optimalt nummer. Det er da service!
Har mange lækre varer og jeg har aldrig haft problemer med levering.
Fik købt en anorak et nummer for stort. Rigtig god service i forbindelse med ombytning. Vil klart anbefale oen.dk.
Da jeg ikke havde modtaget min ordre efter 2 uger skrev sendte jeg en mail hvori jeg spurgte hvad der skete. Kort efter blev jeg ringet op og fik forklaret at man oplevede store problemer med Postnord på øerne (altså også Samsø), men at der typisk ikke gik mere end tre uger.
Nå okay.
Da jeg efter 4 uger stadigvæk ikke havde modtaget noget skrev jeg igen, og fik svar mindre end 10 minutter efter, at de havde lagt et nyt par i postkassen.
Det lå så i min postkasse dagen efter.
Rigtig god kundeservice redder 4 stjerner.
Jeg er vild med deres udvalg af strik i ny uld, der er mange lækre sweatre at vælge imellem til en god pris, levering sker med PostDanmark og det er okay med mig...
Rigtig god oplevelse at handle med dem :)
Handlede (via Miinto) med denne butik, og var i tvivl om nogle størrelser. Jeg fik prompte svar via mail, selv om det var weekend.
Hurtig levering og flotte varer. Alt i skønneste orden :-)
Har handlet med Samsø Gårdbutik et par gange – både via miinto.dk og igennem direkte kontakt til butikken. Har hver gang fået varerne hurtigt og tilmed til en god pris, ift. andre butikkers priser. Hvad de ikke lige havde i min størrelse eller farve, kunne de bestille hjem.
Der er god kontakt til butikken via mail og de svarer hurtigt – både dag og aften og også både lørdag og søndag. Perfekt.
De bedste anbefalinger herfra.