Pinkmule
See what reviewers are saying
People also looked at
Det har været ok at handle hos pinkmule…
Det har været ok at handle hos pinkmule men nu er det ligesom gået ned af bakke - når jeg skriver om en forkert varer jeg har fået tilsendt er der ikke nogen respons. Har ellers tidligere været meget tilfreds med at handle dér.
Kan ikke anbefale Pinkmule mere...
Kan ikke anbefale Pinkmule mere...
Har købt Batteri og en tank ,tanken virker ikke har mailet med dem og de svare 1gang og har efter følgene skrevet til dem 4 gange uden at høre noget som helst. Føj det er dårlig stil. Har ellers handlet hos dem flere gange uden problemer,men der skulle jeg så heller ikke bytte noget .. så 000 stjerner fra mig .
DAMP PERFEKTION!
Bestilte 2 nye mods+tanke, coils, aroma og flasker onsdag. Pakkeposten leverede min pakke i dag, Tirsdag. 6 dage tog det (inklusiv weekend) fra Spanien. Alt var i fineste orden, som altid fra pinkmule. TAK - Nu skal der dampes... Puf 💨💨💨
Minus fem stjerner
Ville gerne give minus fem stjerner. Der skal du ikke handle
Nej tak aldrig mere
Har bestilt hos dem nu er der gået 3 dage og er stadig ikke blevet sendt og pengene er blevet trukket, selvom alt er på lager.
Pinkmule beholder folks penge.
De er mega hurtige til at trække penge fra ens konto når man bestiller men når man så sender retur og skal have penge tilbage så kommer der kun dårlige undskyldninger ingen penge. Kan ikke anbefale nogen at handle der.
Meget utilfreds,,pengene bliver trukket…
Meget utilfreds,,pengene bliver trukket for ens konto men man får ikke alle varerne man bestiller og de svare heller ik når man skriver til dem så lad endelig være med at bestille noget derfra…
Jeg ville gerne i kontakt med din chef!
Jeg har bestilt noget væske for mange penge for godt 3 uger siden, og jeg har endnu ikke fået dem. Jeg har ringet der ind et par gange og de kommer kun med dårlige undskyldninger. I sidste uge bad jeg om at få mine penge tilbage, og det sagde han ikke var noget problem, og at de ville komme i næste uge. Nu er det en ny uge og jeg har endnu ikke fået dem. Jeg har ringet der ind igen idag og klaget over hvor mine penge bliver af, der siger han at der ville gå 5-30 dage før jeg får pengene.
Jeg ville gerne i kontakt med chefen for pinkmule.dk, så skriv til mig hvis I ved noget.
Har været fint tilfreds tidligere men i…
Har været fint tilfreds tidligere men i sidste uge modtog jeg en ødelagt pakke har sendt flere mails som de ikke svare på. Dårlig stil og finder et andet sted fremover
Super fint udvalg og lyn hurtig…
Super fint udvalg og lyn hurtig ekspedition!
Servicen er tilmed i top hvis der opstår udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale at handle her.
Altid en fornøjelse :)
Altid en fornøjelse :) Suveræn og lynhurtig ekspedition. Pinkmule får mine varmeste anbefalinger.
Køb trygt hos Pink-Mule...
Har efterhånden handlet en del hos Pink-Mule, og kan klart anbefale dem.
Stort udvalg til rimelige priser.
Varerne bliver sendt fra Spanien, men er som regel fremme inden for
en uges tid.
Super god Chat-service, som kan besvare stort set alt hvad der har
med "damp" at gøre.
Varerne er godt og sikkert emballeret.
100 % tilfredshed herfra..
Billig damp
Er overordentligt begejstret for deres baser der gør dampningen så meget billigere og interessant.
Der er mange penge at spare frem for overpriser på evæske.
Super fine priser på base
Super fine priser på base, flasker og aromaer. Rimelig hurtig levering.
Joyetech Unimax 25 Sæt (sub Ohm) …
Joyetech Unimax 25 Sæt (sub Ohm) 3000mAh-flere farver - Ø25mm
Dette produkt skal i ikke købe, da coilen er i sådan en dårlig kvalitet, at Jeres penge er spildt.
Har brugt ca. 700,00 kr. på dette meget opreklameret produkt. Men er blevet meget skuffet. Coilen brænder ud på 3-5 dage og skal derfor skiftes ud. 1coil koster ca. 26.00 kr. Ingen har vel råd til, købe nye coil hver 3-5 dag. !!
Mvh. Lars Scheil
Jeg har efterfølgende fået en super behandling af Marianne pink-mule.
Jeg kunne sende det hele retur og vil få pengene retur. Har dog fået gang i mine coil, efter gode råd fra Marianne, da hun også dampede mentol.
Så tommel op for god kundeservice. 😁😁😁
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, det eneste lille minus er leveringstiden
Lidt uoverskuelig hjemmeside for …
Lidt uoverskuelig hjemmeside for nybegyndere 😳 Men super hurtig svar pr mail på spørgsmål👍
Levering.... ca 1 uge med gls ..... det træls....👎
Gamle produkter
Jeg købte en ny e cigaret. Jeg fik anbefalet et dårligt batteri som kun lige kunne med top delen (Aspire top og jomo tech batteri). Da barteriet så døde efter 150 minuters brug, fik jeg tilsendt et 'nyt' batteri. På det batteri kunne jeg tydeligt se at det havde været brugt (meget) før jeg fik det. Dårlig informerede medarbejdere (som ellers var rigtig søde) og dårligt produkt. Øv øv øv!
ELSKER PINKMULE
Dette er det eneste sted jeg køber min e væske.
Det er billigt og hurtigt.
Firmaet ligger I Spanien, og det tager sjældent mere end 2-3 hverdage om at nå Fredericia.
Der har en enkelt gang været en T18 coil, der var dårlig, så sendte de mig 5 Nye. Flot service.
De er altid på deres chat på deres hjemmeside, hvor de besvarer alle mulige spørgsmål. Ingen spørgsmål er dumme derinde.
De hjælper dig på chatten, selv om du ikke nødvendigvis handler ind lige den dag. Altid behjælpelige.
God stemming fra deres medarbejdere, der kan tåle en god omgang røg.
Jeg har anbefalet Pinkmule til alle de dampere jeg kender. Og det vil jeg gøre til alle jer der læser dette indlæg.
Brug Pinkmule til alt dit E-cig udstyr. Væske, coils, mods og meget mere.
Fremragende levering Ordre nummer 466607
Super hurtig og fejlfri levering. Bestilte tidligt om morgenen den 8/6 og fik tingene allerede ved middagstid den 10/6. Alle flasker med base og andre ting var pakket super godt ind og intet var defekt eller i stykker. Og når man tænker på at man ikke længere må købe flasker over 25 ml med nikotinholdigt base herhjemme efter den latterlige lov er trådt i kraft, så er det et helt perfekt og ret billigt sted at handle, hvis man selv blander sin e-juice. Derfor får pinkmule 5 stjerner, selvom jeg var lidt skeptisk med at handle der i starten, efter jeg læste nogle negative anmeldelser herinde, men jeg blev positivt overrasket