RamXpert.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

søgte hjælp på mail hos Ramxpert omkring min mac mini af ældre dato 2010, da den er blevet langsom. dagen efter, svar,gode råd ,hjemmesider og sågar hvis man skrev serienr, processor etc.ville de... See more

Rated 5 out of 5 stars

bestilte ram kreds, ramxXpert skrev tilbage de var lidt forundret over min bestilling.de fik til sendt alle data fra bærbar, og vipti, svar på hvad de ville anbefale, sådan en service har jeg ikke f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for ekstrem hurtig service... Havde ikke lige drømt om, at min iMac kunne blive så hurtig. Klart anbefale dette firma :-) Meget fin og brugervenlig hjemmeside uden noget overflødigt. Teksten p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvor er det bare befriende, at handle i en webshop, hvor der bare er styr på tingene. Varerne er hjemme, der leveres til tiden jf. oplysninger på websitet, information om forsendelsen fra sælger til... See more

Company details

1. Computer Store

Written by the company

RamXpert har valgt at være danmarks specialiserede webshop inden for salg af RAM til stationære og bærbare PC/Mac computere samt RAM til servere. Vi hjælper gerne med at finde det rette RAM-modul til din maskine.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

søgte hjælp på mail hos Ramxpert…

dagen efter, svar,gode råd ,hjemmesider og sågar
hvis man skrev serienr, processor etc.ville de sørge for de rigtige ekstra ram, så man fik de helt rigtige.
service som i gamle dage tak for en god oplevelse og superservice . hilsen leif i greve

June 25, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tak for ekstrem hurtig service..

Meget fin og brugervenlig hjemmeside uden noget overflødigt.
Teksten på hjemmesiden er let forståelig for en nybegynder, der skal opgradere "fysiske dimser" / hardware i sin computer for første gang. Dét var grunden til, jeg valgte dette firma.

August 29, 2020

FREMRAGENDE !!

FREMRAGENDE !!

Det er mange år siden jeg har fået så god en service. Skrev end mail til RamXpertens mail support en lørdag eftermiddag, og 1 time senere fik jeg svar på hvilken ram der passer til min iMac. Bestilte mine ram mandag og fik dem leveret til døren tirsdag. DET KAN IKKE GØRES BEDRE :-)
En stor tak til RamXsperten.
Mvh
Bjørn Buus

June 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og hurtig ekspedition

Jeg havde kontakt til Jesper, der vejledte om konfiguration af RAM til iMac, late 2014. RAM blev bestilt i weekenden og ankom tirsdag. Nu er de installeret og alt virker. En god oplevelse. Jeg kunne ikke forestille mig bedre.

May 13, 2020

Super service!

Jeg skrev en mail til ramxperten og fik hurtigt og meget kompetent svar på, hvad deres anbefalinger var og svar på mine spørgsmål. Super god service og meget hurtig levering også.
Kan klart anbefale dem!

April 6, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super service! Ved besked på hjemesiden reagerer de lynhurtigt. De er ekstremt hjælpesomme med at sørge for, at man får de rigtige varer samt oplysninger om hvordan man installerer varerne.

October 16, 2019
Rated 5 out of 5 stars

RamXpert kan klart anbefales.

Har handlet for første gang hos dette firma; Desværre var der en fejl på den vare, som jeg bestilte, men jeg skal love for, at jeg fik en hurtig og professionel behandling.
De var lynhurtige til at orientere omkring hvorledes sagen skulle og ville blive behandlet; og det blev den, hurtigt og effektivt og absolut til min fulde tilfredshed.
Forspørgsler, der ikke relaterede sig til den aktuelle handel, blev ligeledes besvaret skriftlig, hurtigt og særdeles detaljeret.

De 5 stjerner er absolut fortjent og RamXpert vil bestemt være min fremtidige elektronik-Pusher når det drejer sig om Ram, SSD harddiske eller når det blot drejer sig om at få belyst et problem...

RamXpert kan klart anbefales.

August 22, 2019

Take a closer look