Rawmakeup

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet 3 gange hos rawmakeup og hver eneste gang har jeg været yderst tilfreds. Det gælder både for selve produkterne, men også for den vejledning jeg har modtaget. Jeg kan f.eks. ikke tåle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er for nylig begyndt at gå helt over til kun at bruge makeup og neglelak uden giftige stoffer og parabener. I den forbindelse har jeg skrevet frem og tilbage med Cecilie fra Rawmakeup om hvilke s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu handlet gentagne gange hos Rawmakeup. Jeg modtager altid mine produkter dagen efter jeg bestiller, hvilket er virkelig god service! Oveni det, er jeg glad for produkterne - og taknemmelig... See more

People also looked at

Rated 5 out of 5 stars

Super god webshop med et godt fokus og…

Super god webshop med et godt fokus og transparent information.
Jeg har handlet fra webshoppen i 2 år nu og er ekstremt glad for både levering og kundeservice. En enkelt gang oplevede jeg et problem med et produkt og fik simpelthen bare et nyt med det samme, sindsygt god service.

March 30, 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og skønne produkter!
Personlig hilsen ved modtagelse af produkterne. Ekstrem hurtig forsendelse, kan ikke gøres bedre :-) TAK!

December 7, 2018

Rawmakeup er fantastisk

Er så glad for at jeg har lært Rawmakeup at kende. Siden jeg startede på deres produkter er min allergi/eksem i ansigtet fuldstændig forsvundet. Køber aldrig andet igen:-)

June 24, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Bedste webshop til dato !

Bedste webshop til dato !
Alle deklarationer er tydelige, fair priser, troværdige produkter uden skadelig kemi. Har fået leveret dagen efter ved hver eneste bestilling, det kan ikke være lettere.

June 20, 2018

Helt klart anbefalelsesværdigt!

Jeg købte make up for 600kr, da jeg gerne ville skifte til naturlige produkter, der ikke er testet på dyr, som led i en mere miljøbevidst livsstil. Ingen grund til al den kemi.

Jeg sørgede for at undersøge mærkerne inden, så jeg havde lidt en idé om, hvad jeg kunne forvente, nu man ikke bare lige kan prøve produkterne.
Efter bestilling fik jeg en mail, at der var noget forsinkelse, så jeg først fik det ugen efter - dog med en 10% rabatkode til næste køb, hvilket jo må siges at være en okay løsning, givet jeg vil handle der igen(hvilket jeg 100% vil, men mere om det senere!)
Produkterne kom meget fint indpakket med et lille håndskrevet kort, hvilket var fantastisk på trods af, at priserne ikke er så høje, som så meget andet. Det føltes meget lukseriøst. Desværre virkede foundationpumpen ikke, men efter jeg gjorde det klart i en mail fik jeg straks tilsendt en ny - inkl. en lille gave, hvilket jeg synes var en helt fantastisk og hurtig service. Tusinde tak Helle!

Man skal lige vende sig til produkterne, da de er anderledes end dem, man køber i matas f.eks. Men når man har det er de helt fantastiske og giver en flot look!

Jeg glæder mig til at prøve flere af jeres produkter og vil helt klart anbefale shoppen. Det er 100% det værd, man skal bare vende sig til det. - og har du problemer, så få fat i Helle. Fantastisk service-oplevelse.
Jeg venter dog lidt med at skifte mascara - jeg har problemvipper, men mon ikke, det også snart sker.

March 8, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Det rene snyd

Det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet! Jeg havde betalt 39 kr for fragt, hvilket er fint, da varen da vil komme inden 1-3 hverdage. Men jeg modtager en mail, hvor der står, at min vare bliver forsinket. Det er egentlig fint nok, men jeg spørger lige om jeg så ikke kan få fragtpengene tilbage, nu hvor at jeg ikke får mine produkter til tiden. Men så annullerer mads derinde fra min ordre - uden at sige noget!!!! Så da jeg har ventet på mine ting i over halvanden uge, skriver jeg til dem og får af vide at jeg aldrig har lavet en bestilling!?!?
Virkelig dårligt

June 27, 2017

Virkelig god kundeservice

Rawmakeup har en virkelig god kundeservice, der lige gør det der ekstra for dig som kunde.

Jeg er super hysterisk med parfumestoffer af både naturlig og kunstig oprindelse, men det er ikke et problem her - dels ved de virkelig, hvad de snakker om i forhold til indholdet i deres forskellige produkter og indrømmer tydeligt, hvis de ikke har et produkt, der lever op til alle mine krav - ikke noget forsøg på at sælge en halvdårlig lappeløsning her.

Dels tilbyder de med det samme at kontakte de forskellige producenter for at undersøge, om de har et produkt, jeg kan bruge.

Dels tilbyder de at forsøge at skaffe mit vanlige produkt hjem til shoppen, selvom det ikke er et produkt, de normalt fører.

Jeg er imponeret!

July 14, 2016

Super webshop

Købte for lidt tid siden noget forskelligt makeup på rawmakeup. Produkterne blevet leveret utrolig hurtigt og var pakket fint ind. Derudover har de nogle udemærket priser på webshoppen. Jeg handler gerne der igen.

May 5, 2016
Rated 2 out of 5 stars

produkterne lever slet ikke op til forventninger

Jeg købte makeup for 600 kr da alt mit makeup skulle skifte ud pga overfølsomhed for parfume.
Jeg er dog slemt skuffet over kvaliteten.
Købte en foundation som på ingen måde dækker. Den sætte sig i flager, og bliver slet ikke fordelt på huden og så stinker den virkeli dårligt.
Øjenskygge bliver slet ikke jævn men klumper.
Mascara klumper og er 15 minutter om at tørre.
Pudder og highlighter ses ikke lige meget hvor meget der kommer på. Det hænger ikke ved.

Super trist oplevelse at bruge så mange penge på noget jeg ikke kan bruge til noget.

April 29, 2016

Fantastisk webshop.

Super gode produkter. Hurtig levering. God service.
Vil aldrig mere handle makeup andre steder.
Synes det er så lækkert at vide at produkterne er fri for farlig kemi og meget vigtigt for mig, at de ikke er testet på dyr!

March 18, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Et pragteksemplar af en netbutik

Hvis dog bare alle netbutikker var som rawmakeup! Jeg er super tilfreds med alle mine ordrer. Fine produkter. Perfekt pålidelig service. Absolut en favorit.

February 23, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Hurtig levering men mangler lige det sidste

Var super begejstret, da jeg som gravid ledte efter makeup uden farlige kemikalier, opdagede denne side der har samlet forskellige mærker og produkter der netop kan bruges af gravide og allergikere. Siden er overskuelig nok, dog er der lidt småting der kunne gøres bedre, eks. en kategori med alle pensler og ikke opdelt med øjenmakeuppensler det ene sted og til ansigtet et andet.
Til slut er der en rigtig god beskrivelse på mange af produkterne, men på andre mangler der lidt, og jeg synes at det var svært at finde rundt i, for jeg troede at jeg købte en makeupfjerner, som viste sig at være en rensemælk (som jeg ikke ville have), der fjernede makeup.
Kvaliteten af produkterne er også varierende, men jeg ved heller ikke, hvad jeg havde regnet med, når nu det hele skal være så naturligt.
Overall er jeg dog rigtig glad for mit køb, som blev leveret hurtigt og til fornuftige priser.
------------------------------------------
Fandt sidenhen ud af, at halvdelen af produkterne var med skidt kemi og parfume ved at tjekke dem efter på kemiluppen :(

January 20, 2016

Fantastisk

Jeg fandt rawmakeup ved et tilfælde, da jeg surfede på internettet og ledte efter noget makeup uden parabener og alle de andre grimme tilsætningsstoffer. Jeg har erstattet al min gamle makeup til fordel for økologisk makeup fra rawmakeup, og endda til billige penge! Modtog pakken to dage efter bestilling. Det er absolut ikke sidste gang, jeg handler hos dem :D

November 14, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Aldeles fremragende - er meget begejstret!

Altid fremragende service og super lækker og overskuelig hjemmeside. Rawmakeup er blevet min foretrukne leverandør af make-up uden problem kemi. Et par gange har jeg haft brug for hjælp til at finde den rigtige farve på neglelak. Har fået sublim hjælp og har også uden videre returneret og fremsendt nye farver, da en neglelak ikke så ud som jeg havde forventet. Mine aller bedste anbefalinger!

August 31, 2015

Take a closer look