Uforskammet service, og byens dårligste bøffer.
Tir. d. 05 November. havde vi en bestilling til 3 mand inden fodbold i parken.
1. Bestillingen var ikke gået igennem pga. problemer med online bordbestilling, tjeneren fik det til at lyde som om det var ihvertfald ikke deres, men vores problem.
Nå, vi fik dog et bord ved siden af hovedindgangen. Godt med lidt frisk luft, eller. :-S
2. Første mand ankom 10 min. før os andre. Så maden blev gudhjælpended serveret inden vi var fuldtallig. Altså spiste vi kold suppe til forret, som burde have været varm. Da vi så ankom.
3. Hovedretten kom efter 45 min. ventetid. Nu skulle vi have "byens bedste bøffer". Hvis bare vi kunne have spist dem, kødet var halv koldt, og så sejt at det ikke var til at tygge sig igennem. Grundet ventetid, havde vi simpelthen ikke tid til at sende maden retur og vente på nyt pga. kampstart.
4. Ved betaling blev ovenstående forhold nævnt for pågældende tjener, som vist havde haft en hård aften, det må medgives. Men pågældende laver en scene og skælder os næsten ud over vores klage, det var ikke hans skyld, og vi skulle have sendt maden tilbage. Men omvendt kunne han også bare have serveret noget ordenligt mad. Det er jo ikke vores skyld kødet ikke kunne spises.
Dette ændre imidlertid ikke på:
- Tabt reservation grundet it problemer. Bare ærgerligt, og åbenbart vores problem.?
- Servering inden vi ankommer, som resulterer i kold forret.
- Laaaang ventetid på "byen bedste bøffer" 45 min.
- Uspisligt kød, halv koldt, sejt og ligegyldigt.
- Umanerlig dårlig service, på grænsen til det uforskammede.
- Pris og mad hænger på ingen måde sammen, og indrager man service, ja så burde det næsten have været en gratis "oplevelse"
Efter lidt hovedrysten af tjener, fik vi taget diskussionen op på et sobert plan hvor alle kunne være med, vi fik vores 3 øl gratis. Men vi betalte stadig 1.050,00 kr. for dårlig mad, dårlig service, og et skænderi med tjeneren omkring skyldsspørgsmålet.
Meget underligt. Meget lav praktisk og meget frustrerende måde at starte aftenen på.
På baggrund af det giver vi hermed REX REPUBLIC den samlede karakter af:
1 Stjerne.
November 8, 2013