Ubehagelig og grænseoverskridende service samt gamle og gummiagtige ris
Jeg har bestilt fra Shofuku gennem Downtown. Da jeg bestilte telefonisk talte jeg med en kvinde, som jeg havde meget svært ved at forstå, da hun ikke talte dansk og meget svært engelsk. Det lykkes mig dog at bestille mit Downtown tilbud til dagen efter. Da jeg dagen efter kom for at hente bestillingen hos Shofuku, stod der 3 mandlige tjenere. Den ene spurgte, om jeg havde printet ordren ud med referencenummeret og taget denne med. Det tilkendegav jeg ikke at have gjort, men jeg havde mit referencenummer, min ordrebekræftelse på telefonen og kunne vise, at jeg havde bestilt via downtown. Samtidig havde jeg gyldigt id med, så de kunne se,at jeg var rette indehaver. Jeg blev verbalt overfaldet af de 3 mandlige tjenere, der næsten råbte og skældte, at jeg skulle have taget den udskrift med, og at jeg helt sikkert havde fået at vide, at jeg skulle tage det med, da jeg bestilte dagen før. Jeg oplyste dem, at jeg aldrig har fået dette at vide, da jeg ringede og bestilte tilbudet. Dog tilkendegav jeg, at det var en fejl fra min side, da jeg ikke havde nærlæst ordrebekræftelsen. Alligevel gav de udtryk for, at jeg ikke kunne få min mad med i en vrissende tone - yderst ubehagelig samt en grænseoverskridende attitude. Jeg synes, at det var en total overreaktion, idet der i sidste ende ikke viste sig til at være noget problem, da jeg viste dem ordrebekræftelsen via min telefon, hvilket jeg oplyste dem, jeg havde fra starten. Jeg rystede faktisk derfra af ren overraskelse og målløshed, da jeg gik, og jeg viser ALDRIG mig det sted igen. Risene var i øvrigt gamle og gummiagtige (kunne næsten ikke skilles ad og virkede til at have ligget alt for længe sammenpresset. Den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft på en restaurant/take away - det er dybt uprofessionelt - og jeg forstår nu, hvorfor stedet er sat til salg.