Svejsevaerk.dk Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en ombytningsflaske argon i går eftermiddags - dette er skrevet omkring kl. 11 formiddagen efter hvor fragtmanden lige har afleveret den og taget den gamle flaske med retur. Bor i Århus, Jyll... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Køber komplet svejse sæt med multi…

Køber komplet svejse sæt med multi svejser ( tig/co2/eletrode/plastma skære ) og sæt med 3 co2 flasker til samlet 4600kr da jeg skal bruge svejser på min båd, vissr det sig der samlet er 10min svejsning i flaskerne til 749kr. Skriver til firma som svare med det samme de godt forstår jeg har stået i skuffet situation og vælger så og lukke samtalen og høre ikke fra dem så virkelig dårlig stil. Ingen ting at sætte på svejser den fungerer som den skal og svejser perfekt:-)

May 11, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ikke muligt at komme i kontakt

Jeg har købt et multi-svejseværk som blev leveret meget hurtigt. Og det fejler ikke noget. Men jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet mange gange pr telefon og pr mail. men det er helt umuligt, og det er jeg skuffet over. En lille smule vejledning skulle man kunne forvente, også af en webshop. Det kunne tænkes jeg ønskede at handle mere hos dem, hvis jeg fik lidt vejledning, som ny indenfor svejsning...?

February 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har kun haft gode oplevelser

Har kun haft gode oplevelser, virkligt flittig god kundeservice, med et udvalg af vare, havde en vare der var defekt og de sendte en straks ud efter at have tjekket det ikke var en bruger fejl.

June 17, 2025

God oplevelse

God oplevelse. Har bestilt engangs gas og andre små ting. Kom hurtigt og de svarede hurtigt på mail da jeg havde nogle spørgsmål efter tingene var lev.

January 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hej , jeg købte en Giant MMA 160 ampere elektrode svejser hos svejseværk.dk , super fin og hurtig levering, og super service fra dem da der viste sig at være en lille fejl på maskinen, sendte en mail til dem , og ved 23 tiden samme aften havde de klargjort afsendelse af en ny som virker super fint.
Jeg har kun godt at sige om det firma.

June 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg gentagende gange prøvet og ringe…

Jeg gentagende gange prøvet og ringe til firmaets såkaldte Kundeservice i åbningstiden men de tager ikke telefonen ..Skrev en e-mail og og fik aldrig svar...Hvordan kan man så stole på denne biks er seriøs og til og stole på????..Total amatør agttigt 👎👎👎👎👎en kvart stjerne herfra!!

June 6, 2024

Fortune weld tig250PGDM

Fantastisk service. Havde allerede et tig svejseværk fra svejsevaerk.dk som stadig fungere som det skal efter 7 år. Skrev igår (00:46) ang deres nye tig250 med cold svejsnings funktion og blev fantastisk overrasket over at få svar allerede kl 01:04. Og efter flere emails frem og tilbage med minimal ventetid så fik jeg bestilt og kunne hente det mindre end 1 time efter.

Man skal ikke forvente at det migatronics eller esab svejsere... men til prisen er de fantastiske til hobby/simi proff brug...

January 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået min svejser hjem…

Jeg har lige fået min svejser hjem efter knap 36 timer efter bestilling.

Jeg er vildt positivt imponeret over hvor god en svejser det er til de billige penge, jeg havde en esab før, men den kan slet ikke følge med ifht. Til her👍

November 22, 2022

Dårlig kvalitet hos svejseværket.dk

Jeg købte et svejseværk hos svejseværket.dk /trab trading det er købt som værende et co2 svejseværk 200 amp. Og det svejser så dårligt at man kan lavere det pænere med en stjernekaster
Har forsøgt få handlen til gå retur og få ham til sende en retur label men får bar en besked om jeg skal komme til ham og prøve det

July 15, 2022
Svejsevaerk.dk logo

Reply from Svejsevaerk.dk

Hej Mark
Det fulde forløb er jo noget mere indviklet og vi har ud over dig, kun tilfredse kunder med den model, som vi har solgt mange af.
Du købte svejseren d. 4 marts og en god måneds tid senere tager du kontakt og fortæller, at den svejser dårligt, du har også sendt os billeder.
Vi taler sammen og drøfter flere muligheder for indstillinger, men du kan stadig ikke få den til at svejse ordentligt.
Jeg sender en helt ny svejser til dig d. 21 april, da jeg tager dit ord for, at der noget galt med svejseren du har.
Da du modtager den nye svejser, melder du tilbage, at den svejser ligeså dårligt som den anden.
Jeg sender en returlabel og beder om at få en af svejserne retur, så jeg kan prøve den.
Jeg modtager en svejser fra dig, der virker helt perfekt, jeg mailede dig også en video med dette.
Den svejser er efterfølgende solgt til en kunde, som er glad for den, men selvfølgelig er den solgt til en reduceret pris.
En svejser, der har været ude hos en kunde, kan selvfølgelig ikke sælges til fuld pris, så reduceret pris og fragt begge veje til og fra dig har været et tab for os, som vi har valgt at dække, uden at sende regningen videre til dig.
Så har du stadig en svejser, som du ikke kan få til at svejse ordentligt.
Jeg tilbød at du kan komme forbi med svejseren, sammen med det gas og den tråd du bruger, så vi sammen kan prøve den og se, om det er svejseren, din gas, din tråd, eller hvad der kan være grunden, til at du ikke kan få det til at lykkedes. Det var et forslag jeg kom med, så vi kunne gøre det sammen, så der er rene linjer og du kan se, at vi ikke "snyder" med noget.
Og jeg har også som løsning tilbudt, at du kan returnere svejseren, så jeg kan teste den og se, om den er defekt, eller om den måske alligevel virker, ligesom den anden vi fik retur.
Og videre forløb i sagen vil selvfølgelig afhænge af dette, en svejser som er brugt og flere måneder gammel, kan vi ikke tilbyde at tage tilbage til fuld pris, vi har allerede dækket et tab i den her sag, på en svejser som du sagde var defekt, men som svejser helt som den skal.
Er svejseren du har nu defekt, er det en anden situation, som vi selvfølgelig løser jævnfør forbrugerloven, men i alle fald er vi jo nødt til at have svejseren retur, før vi kan gøre mere i sagen.
I de generelle købsbetingelser du har accepteret ved købet, står ganske tydeligt, at vi kan bede dig returnere svejseren i tilfælde som dette.
Jeg har oplyst dig, hvor den kan returneres til og har gentagne gange bedt om at få svejseren retur.
Da vi allerede har dækket et tab i sagen, ønsker vi at følge de handelsbetingelser du har accepteret ved købet og vi venter at få svejseren retur, før vi foretager os videre i sagen.
Returadresse er: Lagerkompagniet, Fruedalsvej 7, 4682 Tureby.

Rated 1 out of 5 stars

har en defekt kompresser med garanti på…

har en defekt kompresser med garanti på men de svare ikke på mail og telefon uanset hvornår man ringer eller skriver

April 29, 2022
Svejsevaerk.dk logo

Reply from Svejsevaerk.dk

Øv, det er rigtigt ærgerligt, at den sag er endt sådan, det beklager vi.
Kompressoren er købt d. 29/6-2020 og reklamationsretten løber 1 år for erhvervsdrivende, derfor er det ikke korrekt, at der var garanti på kompressoren i 2022.
Vi plejer alligevel gerne at hjælpe med en god løsning, selvom det er efter reklamationsretten der opstår problemer, det er rigtigt ærgerligt det er gået skævt i denne sag.

Nedenstående er uddrag af handbetingelserne, som er accepteret ved handlen:
Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme handelsbetingelser for erhvervsdrivende, dog med følgende modifikationer:
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Reklamationsretten løber 1 år for erhvervsdrivende, ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg bestilte en Gas flaske men modtog…

Jeg bestilte en Gas flaske men modtog den først 15 dage sener. Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet via telefon, deres tlf svare siger: Man har ringet uden for åbningstid - uanset hvornår man ringer på døgnet.

January 12, 2022

Har købt svejseværk hos Christian

Har købt svejseværk hos Christian, og må sige jeg er MEGET positiv over hans hjælp og service. Der var desværre en elektrisk fejl i det svejseværk jeg købte, men allerede næste dag stod der et nyt til mig, super hurtig og god service, kan klart anbefales.
Alle firmaer oplever fejl, men forskellen på gode og dårlige firmaer er måden de retter fejlene, og STOR respekt til Christian:-)

October 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det kan andre webshops lære af

Meget kundeorienteret og hurtig til at svare på spørgsmål. Jeg har netop købt en ny TIG svejser og havde inden købet et par spørgsmål. De blev besvaret med det samme. En reduktionsventil der på hjemmesiden så ud til at være hjemme viste sig at være i restordre. Det gjorde sælger opmærksom på og jeg fik en billigere men brugbar med i købet så jeg kunne komme i gang med at svejse

September 29, 2020

Take a closer look