Tilbehørsshoppen.dk

Company details

1. Cell Phone Accessory Store

Information provided by various external sources

Tilbehørsshoppen.dk er en online webshop med fokus på tilbehør til iPhone, iPad, Macbook m.m. Vi har forsøgt at lave et attraktivt varelager, men er dog altid klar på nye tiltag. Derudover vil vi gøre vores til, at kunden føler sig i centrum og får en behandling i top. For os er det vigtigt at kunden føler sig godt tilpas, så vi sætter pris på en god feedback og er klar til at besvare evt. spørgsmål.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ingen service!

Den 4. juni bestilte jeg en iphone lader hos Tilbehorsshoppen. Jeg fik straks en ordrebekræftelse samt besked om at betalingen var godkendt.

Herefter skete der ingenting i 14 dage. Ingen status på min ordre fra Tilbehorsshoppen. Jeg hørte intet.

Efter 15 dage fik jeg en mail fra dem om at min ordre var blevet Aflyst. Ingen begrundelse, ingen yderligere informationer. Bare en mail om at ordren var aflyst.

Jeg handler aldrig via Tilbehorsshoppen igen, det er fuldstændig spild af tid. Jeg kan heller ikke anbefale andre at handle der. Der er ingen service hos dem overhovedet.

June 20, 2016

Er ikke kommet

Jeg bestilte et cover til min iPhone D. 13/6 og har ikke fået den endu. Ordren gik igennem og der er blevet taget penge fra min konto.

Pakken er ikke kommet endu, er dette en fejl, eller får jeg aldrig min pakke.
Svar hurtigst muligt.

June 18, 2016

Hej Alberte.

Det er med stor beklagelse jeg må skrive til dig, men grundet lukning af Tilbehørsshoppen.dk har vi desværre ikke resourcer til at levere din ordre, som lovet. Det er selvfølgelig dybt beklageligt.

Vi har tilbeageført pengene på dit kort, og tilladt os, at aflyse din ordre hos os.

Vi er glad for du vil handle ved os, men vi må desværre skuffe denne gang.
Go' Dag

Rigtig dårlig oplevelse

Den 27. maj 2015 forsøgte jeg at købe en vare på Tilbehørsshoppens hjemmeside. Købet ville ikke gå igennem - system kom op med en fejlmeddelelse, da betalingen skulle gennemføres. Efterfølgende fik jeg heller ikke en ordrebekræftelse eller varen. Ugen efter fandt jeg ud af, at beløbet alligevel var trukket fra min konto. Jeg skrev til firmaet for 2 uger siden og bad dem returnere det beløb de uretmæssigt havde trukket fra min konto hurtigst muligt og det blev lovet. En uge senere rykkede jeg for tilbagebetalingen, da pengene ikke var overført. Jeg fik ikke noget svar og pengene er stadig ikke returneret. Ualmindelig dårlig forretningspolitik. Der ønsker jeg ikke at handle igen!

June 17, 2015

Dejlig service.

Jeg har lige købt et etui til min nye Macbook Air og forventede ikke at virksomheden ville sende et etui som duftede så nyt. Ligesom man køber en ny bil, så er det fedt med duften af en helt ny bil. Det samme følte jeg, da jeg købte etuiet. Jeg vil gerne anbefale andre

April 17, 2014

Super hurtig levering!

Jeg bestilte to stk. beskyttelsesfilm mandag aften kl 17:55 og dagen efter ved middagstid havde jeg dem i hånden!
Det kalder jeg hurtig levering, og kan varmt anbefale at handle hos Tilbehørsshoppen.dk

June 18, 2013
Rated 5 out of 5 stars

DANMARKS UDEN TVIVL BEDSTE SERVICE!

Hej alle!
Bestilte og modtog for ca. 4 måneder siden, mit iPhone headset fra tilbehørsshoppen.dk.
Her forleden aften, fik jeg så et problem med mit headset. Derfor tog jeg kontakt til support afdeling, som informerede mig om at de selvfølgelig ville sende et nyt.
Allerede DAGEN EFTER modtog jeg mit splinter nye headset!!!
Ved ikke med jer, men for mig er det hvad 'god service' handler om.

Vil klart anbefale alle at handle deres tilbehør hos tilbehørsshoppen.dk !!

April 30, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig hurtig levering og fri fragt!

Det var rigtig dejligt, at der var fri fragt. Jeg havde varen i hånden 2 dage efter jeg bestilte den, så leveringen levede op til mine forventninger! :-)

February 24, 2013

Hej Ea.
Tak for din feedback!
Hos Tilbehørsshoppen.dk sætter vi stor pris på, at vores kunder tager sig tid til at give os ris/ros.

Levering

Dejlig hurtig levering

January 27, 2013

Hej Flemming.

Rated 5 out of 5 stars

Super fed webshop med iPhone og iPad tilbehør

Super god service, hurtig levering og gratis fragt .... Kan kun varmt anbefale Tilbehørsshoppen.dk

January 20, 2013

Hej Berith.

Netbutik der kan anbefales

Opdagede ved et tilfælde at der var kommet en ny internetbutik med iphonetilbehør, skulle da prøves af!!
Alt forløb perfekt, handel roligt her.

January 15, 2013

Hej Eigil.

Awesoooooooooooooooome!

Det har været helt fantastisk at handle med tilbehørsshoppen.dk. Rigtig god service, kanon gode priser og helt vildt hurtige leveringer! Perfekt!

Hej Jakob.

God lokal forretning!

Rigtig fin lille Aalborg virksomhed! Den levede op til mine krav til en Webshop!

Hej Theis.

Kan varmt anbefales!

Søger du, ligesom jeg gjorde, også fedt tilbehør til Iphones, Ipads mm.? Så anbefaler jeg helt klart Tilbehørsshoppen! Fede produkter, BILLIGE priser og super god kundeservice. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Tilbehørsshoppen!

Hej Joakim.

Super

Super hurtig levering. Intet at klage over

November 13, 2012

Hej Sascha.

Kan varmt anbefales

meget fin betjening

November 2, 2012

Hej Niels-Einar.

Rated 5 out of 5 stars

Nyopstartet men troværdig og god.

Jeg har for nyligt set denne hjemmeside, ved en tilfældighed på google efter jeg søgte på Iphone tilbehør. da jeg kom ind på hjemmesiden så den meget troværdig ud, faktisk så meget at jeg besluttede mig for at teste om dette var rigtigt. jeg kontaktede ejeren over telefon for at hører nærmere om det produkt jeg ville have. Han virkede ambitiøs og glad, så jeg besluttede mig for at give det en chance.

Jeg modtog mit Iphone cover i går, pænt og nydeligt.

Top karakter herfra :).

October 11, 2011