Zelf een jaar Trevler gebruikt. Vaak start de GPS-fix te laat, waardoor ritten veelal een handmatige herstelactie nodig hebben. Sommige ritten misten in zijn geheel. Voor mij niet weer Trevler, o... See more
Trevler BV
See what reviewers are saying
Ik gebruik Trevler nu ruim 2 jaar naar tevredenheid, en verwacht het de komende tijd zeker te blijven gebruiken.
Company details
Information provided by various external sources
Trevler is de oplossing voor uw rittenregistratie. Het hoeft niet ingebouwd, gewoon plug en plug voor slecht enkele tientjes.
Contact info
Parallelweg 124-44, 1948 NN, Beverwijk, Netherlands
- 0251-261480
- myrna@trevler.nl
- trevler.nl
People also looked at
Veel herstelacties nodig / inefficiënt
Voor mij niet weer Trevler, op papier is efficiënter dan dit (ook verschillen kilometerteller / GPS heb je dan niet, maar dat zul je met alle GPS-apparaten hebben)
Trevler werkt goed!
Snelle service en mooi product
Voor 2015 toch maar besloten om de auto uit de bijtelling te halen en had geen zin in de administratieve rompslomp. Na googelen voor Trevler ODB2 gekozen en heb daar nog geen spijt van. Snelle levering en bij wat vragen in de aanloop ook een zeer snelle en vriendelijke reactie.
Installatie is eenvoudig en eigenlijk gaat alles van zelf. Paar dagen mee gespeeld en nu klaar voor het echte werk. Als er nog een aandachtspuntje is, dan is het het feit dat de iPad voor de Air / ODB2 (nog?) niet wordt ondersteund en dat de nieuwe software features zich (nu alleen?) richten op de nieuwe Timetrevler, dit kan je eigenlijk niet goed terugvinden op de website.
Maar goed als dat alles is voor een zorgeloze rit registratie dan valt het wel mee, en wie weet komen deze features binnenkort ook voor de andere Trevler producten beschikbaar.
al met al, niet twijfelen en gewoon doen!
Betrouwbaar, makkelijk, onmisbaar
Als jarenlange gebruiker kan ik alleen maar positief zijn over Trevler.
Het scheelt me enorm veel rompslop en ik heb een prima historie over mijn ritten. zowel zakelijk als prive.
Een geruststellende en betrouwbare tool
Sinds drie jaar gebruik ik Trevler voor mijn KM registratie en sinds een jaar gebruik ik de online tool. De online tool werkt perfect. Niets uitlezen en leeg maken, maar 1x per maand even nazien via de PC en bevestigen. De service van Trevler was inderdaad niet goed maar sinds de online versie bestaat is dit perfect in orde. Er wordt snel gereageerd, fouten worden snel hersteld. Ook vermeende storingen die ik zelf had kunnen oplossen worden toch netjes opgelost en toegelicht.
Let op: Niet vergeten om maandelijks de online versie even in te zien te bevestigen voor de fiscus. Een aanrader die mij veel tijd bespaard. Aart den Boer.
Slechte ervaring. Trevler werkt niet. Half jaar rittenadministratie weg.
Trevler werkt niet. Gezeur met uitlezen op 4 computers. Half jaar rittenadministratie weg. Geen sorry. Geen compensatie. Krijg dan aanbieding om veel duurdere variant te kopen. Doen het voorkomen alsof het vaste klanten aanbieding is maar op de website staat het voor minder te koop.
Zeer teleurgesteld. Grt Maarten

Reply from Trevler BV
Ik heb het voordeel dat ik in de buurt van Beverwijk woon, dus bij evt storingen oid bezoek ik het kantoor. De service en behandeling is meer dan perfect te noemen.
Alles zeer snel opgelost. Echt binnen minuten. Compliment
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
Ik gebruik de trevler om mijn prive en zakelijke kilometers te scheiden. Maandelijks ben ik circa een half uur bezig om:
- De trevler leeg te halen en te wissen
- De prive ritten aan te geven
- Het totaal over te zetten in excel
Onlangs gaf de trevler bij uitlezen een storing. Help alles kwijt? E-mail gestuurd naar helpdesk en de instructies opgevolgd en weer helemaal gelukkig :-)
Verbeterpunt:
Als ik een rit wil kenmerken als prive moet ik:
1) de rit openen
2) het tabje openen
3) de pijl verschuiven of het aantal kilometers handmatig invullen
Dit zou vele malen sneller kunnen in een lijst. Een alternatief is dat het tabje standaard opent op de pagina waar de prive kilometers ingevuld worden. Kleine moeite volgens mij maar het scheelt wel heel veel tijd!

Reply from Trevler BV
Perfecte service
Treveler werkte niet, het is één van de eerste Trevlers, een oud beestje dus.
Kreeg per mail een hele heldere instructie hoe de Trevler weer uit te kunnen lezen.
Bleek een fluitje van een cent!
Daarnaast ook prettig dat men mij niet meteen het nieuwe model probeerde te verkopen. Ze staan dus zeker achten hun product, ook als het een ouder type is.
Met Trevler zonder zorgen en met speels gemak mijn hele kilometerregistratie geregeld.
Bij Trevler staat ook het woord service hoog in het vaandel. Hier wordt je tenminste niet van het kastje naar de muur gestuurd of via computergestuurde programma's niet verder geholpen. Trevler antwoord snel persoonlijk en doeltreffend, voor mij een zeer prettige ervaring!
Victor.
tevreden!
Heb het systeem sinds een haalf jaar in gebruik, tot nu toe zonder problemen. Wel wat kleine dingetjes gehad, maar die werden snel verholpen. Dus een tevreden klant.
AANRADER!!
Het Trevler product werkt echt perfect, de eerste 3 maanden op proef gesteld in het jaar 2011. Het kastje zit gemonteerd onder tegen de middenarmsteun. Het systeem vindt binnen een paar seconde goed en sterk GPS-signaal. De opgeslagen route kloppen als een busje en vergt geen problemen. Ook de afwijkende routes staan netjes geregistreerd. De online software is simpel/gebruiksvriendelijk. De administratie is daardoor een kwestie van een paar minuten per week.
De reacties van anderen hier snap ik dan ook niet...!!!?????? Want het Trevler product is gewoon echt een AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELEMAAL GEWELDIG!
Wat een uitkomst allemaal, met een woord te zeggen; GEWELDIG!! Enorm goede service, snelle beantwoording, vriendelijk personeel en van absolute TOP kwaliteit. Gewoon helemaal TOP!!!!!!
Super product
Maak nu enkele weken gebruik van de nieuwe Trevler AIr module, wat een uitkomst. Ik hoef helemaal niets meer te doen. Scheelt me een hoop werk. Goede service TOP
Zeer slecht product!
Tijdens de oprichting een goed en betrokken bedirjf. Snele reacties op email etc. Na een tijdje bleek mijn apparaat niet goed te werken, er zou een accu in moeten zitten, maar die deed niets. Op zich geen probleem hij stond tijdens het rijden altijd onder spanning en zo kon ik ook meteen het begin en einde van een rit aangeven (spanning eraf).
Repareren kon misschien, ik moest hem maar opsturen en dan zou ik binnen enkele weken een reactie krijgen. Daar eindigd dan meteen ook de sluitende administratie.
Je moest toendertijd een abbonnement afnemen, welke stilstaand verlengd wordt. Maar de technologie van dit ding is echt stil blijven staan. Ze hebben nu wel een andere maar dan moet je opnieuw 80 euro uitgeven en een nieuw contract afsluiten.
Het appararaat heeft heel vaak heel slecht ontvangst heeft en bovendien een heel klein geheugen.
Nu hebben ze besloten het tarief te verhogen (terwijl internet opslag sinds die tijd alleen maar goedkoper is geworden), dus heb ik de mogelijkheid om eruit te stappen.
Zeer ontevreden!!!
Ik heb al ruim 3 jaar een trevler en dit is momenteel mijn 4e al, alles op het apparaat werkt gewoon, maar zodra hij uitgelezen moet worden ontstaan de problemen, 3 jaar geleden werkte het helemaal top, maar die gedachtengang is momenteel wel anders, heb diverse keren al contact gehad en werd verder wel geholpen maar geld crediteren ho maar!! ik betaal hier maandelijks mijn abonnements kosen voor en dan mag er ook wel een beetje kwaliteit garantie op zitten!! als hij na een jaar defect is kun je gewoon voor 90,- een nieuwe betalen!
Voor mij nooit een trevler meer! goedkope Chinese rommel!!
Niet tevreden.
Het blijkt dat je abbonement telkens per jaar wordt verlengd. Als je tussentijds is na 3 mnd na verlenging je auto van de zaak moet inleveren, dan zit je nog 9 mnd. vast aan Trevler. Dit is het oude regime!
Mensen die in het nieuwe regime hun abbonement hebben afgesloten kunnen per 3 mnd. opzeggen.
Wat denkt Trevler te bereiken? Ontevreden klant is een negatief signaal aan je omgeving!! Let op de consumenten organisaties hebben dit soort praktijken vergelijkbaar met telcompraktijken niet voor niets aangepakt.
Mooi concept, slechte kwaliteit en nog slechtere service
Sinds Januari 2011 heb ik de Trevler2 in gebruik gehad. Na twee weken was de eerste al stuk, helaas kwam ik daar pas na 6 weken achter (alles leek te werken). Dus meteen al een maand aan ontbrekende gegevens. Verder zit de software van Trevler vrij knullig in elkaar, ongebruiksvriendelijk en onbetrouwbaar. Januari 2012 wilde ik alles uitlezen, maar toen meldde de software dat ze bij Trevler eerst iets moesten veranderen aan de database...na twee weken gebeld en toen werd door ene [naam verwijderd] beloofd dat hij het binnen een week zou oplossen. Twee weken later weer gebeld..."[naam verwijderd] werkt hier niet meer". Uiteindelijk pas in maart mijn registratie voor 2011 voor elkaar, blijk ik mijn abonnement niet meer op te kunnen zeggen (was niet alleen ontevreden, maar heb het ook niet meer nodig). En ja hoor, de opzegtermijn was tot november 2011 waarbij het abonnement dan per eind december wordt beëindigt...dus dan heb je het kalenderjaar niet compleet. Al met al: ik raad het iedereen sterk af met Trevler in zee te gaan. Het kost meer tijd dan het je zal besparen t.o.v. andere methoden.
Werkt op zich prima, rapportages maken is een drama
De Trevler is een topproduct. Hij registreert alle ritten prima. Maar rapportages maken, da's een drama. Ik wil nu een rapport maken over 2011 (het is nu maart 2012) en dan blijkt dat je de rapporten per maand moet opvragen. Dat werkt toch niet? Moet ik 12 keer dat hele riedeltje afdraaien.
Wat me ook tegenstaat is dat ze zoveel innoveren bij Trevler dat alles elke keer anders werkt. Innoveren is prima, maar zorg dan wel dat het voor je bestaande klanten gewoon niet elke keer zoveel verandert.
Ik ga er mee ophouden, zeker nadat vorig jaar mijn treiler een tijdje stuk was geweest en ik daardoor een week of twee achteraf bij elkaar heb moeten zoeken.
Nee. niet doen Gewoon een A4 agenda kopen en die op de passagiersstoel leggen.
The Trustpilot Experience