Tuffkids.dk

Company details

1. Children's Clothing Store

Information provided by various external sources

Tuffkids.dk er en netbutik med Danmarks sejeste børnetøj. Hos Tuffkids forsøger vi at finde det sejeste indenfor alle mærker, og vi får hele tiden nye mærker ind. Hos www.tuffkids.dk finder du, Alba BabY/KiD, Koin, 4funkyflavours, Nova Star, Phister & Philina, Minymo, Papfar Kids, Tumble n Dry, Moonkids, Pippi, Melton, Mikk-line, Green comfort, Passero og mange andre mærker. Vi har en fysisk butik, hvor du altid finder de sidste nye styles indenfor børnetøjs moden. Her kan du betale med Dankort, Visa, Master card og mange andre kort. Hvis du ønsker det, kommer vi også gerne ud og viser nyhederne frem, hjemme hos dig. Du kan vente med at betale til børnepengene kommer eller til du får løn. Der er altid nogle varer til udsalgspriser. Bonusklub, hvor du kan spare 3% op, til næste handel hos Tuffkids.dk

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super god service

Bestilte i går, fik det i dag. Der manglede et par sutsko, som de havde glemt at putte i (det kan jo ske), hvilket blev løst med dem fuldstændig uproblematisk og mere til.

Deres udvalg er lidt bedre end andre lignende shops, med et lidt bredere udvalg af nogle mærker.

Vil klart handle der igen en anden gang!

November 11, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med en go internet butik

Bestilte sendt onsdag aften fik tidlig besked torsdag om at min vare var pakket og mod tog den fredag.
Rigtig dejligt her op imod juletid at men er sikker på en hurtig service og levering tusind tak for det tuffkids.dk
Gode priser pænt udvalg af nogle de mærker jeg godt kan lide
Kommer gerne igen

December 20, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God service, super kvalitet og hurtig levering

Jeg har flere gange handlet hos tuffkids.dk og altid er der en super god service. Ved spørgsmål er der hurtig respons og levering dagen efter bestilling.
Der er SÅ mange fede mærker af lækkert kvalitets børnetøj, både for min søn på 4 år og min datter på 2 mdr. De kan klart anbefales.

November 18, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Tuffkids.dk er ganske enkelt verdens bedste børnetøjsbutik.

Jeg har igennem de sidste 4 år handlet på og hos rigtig mange børnetøjsbutikker, både fysiske butikker men også net butikker. Tuffkids.dk slår bare dem alle med flere længder.
Når man handler på webshoppen optjener man point for sit varekøb, disse point kan fratrækkes dit næste køb. Det er super fedt at købe sig til rabatter. Alle børnefamilier kender det at have et stramt budget, men hos Tuffkids kan man vente med betalingen til næste løn eller helt til man modtager børneydelse.
Når man handler i den fysiske butik er der en rigtig hyggelig atmosfære og der er ALTID super god service. Karina som er ejer af Tuffkids er super sød, hun hjælper altid gerne. Jeg har haft mine 2 børn med og det var intet problem, selvom jeg tager langtid om at handle. Karina havde haven fyldt med sine egen børns legetøj og det var intet problem at mine børn legede i haven.
På Facebook kan man følge Tuffkids og der er ofte rigtig flotte konkurrencer hvor man kan vinde helt nyt tøj i forskellig fede mærker.
Man finder også Tuffkids på Trensdales og det er her mulige at handle for sine Trendsales-penge.

Alle de nævnte fordele resultere i én ting, Tuffkids er det eneste rigtige sted at handle sejt børnetøj til seje børn.

Hilsen Trine

November 18, 2013

Wuuhuuuu:)

I en tid med masser af "små snuskede net butikker" faldt jeg over den her side og ramte lige både udsalg og min ældste søns ynglings mærke (og hans mors, Alba Baby) med et bredt udvalg og nedsat. Så jeg bestilte og det kom allerede efter 2 dage. I er nu med på min "jeg skal jævnlig ind ig kigge" liste:) Tak

July 3, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Elsker at handle hos jer

Endnu engang er jeg glad for mit køb.. Jeg elsker at købe på udsalg, og jeres udsalg kan man kalde Udsalg., lækkert tøj i levere.. :) og levering går rigtig hurtig.. Handler gerne hos jer igen :)

January 25, 2013

Super Hurtig levering

Jeg har kun roser til denne webshop.. Købte i tirsdags og havde dem i min postkasse 1 dag senere ...

Kanon flot koin tøj de har på deres side ..

Handler igen..

January 28, 2012

SUPER SUPER SERVICE

Simpelhen den bedste børnetøjsbutik på nettet. Jeg har handlet rigtig mange steder med service i top. Men hos Tuffkids.dk får man virkelige lækre varer til konkurrence dygtig pris, flot beskrivelse af varen på hjemmesiden, super hurtig levering og sidst men ikke mindst yder de bare den ALLEBEDSTE service.

January 23, 2012

Super god service

God service og lyn hurtig levering. Min pakke med børnenes nye trøjer kom allerede dagen efter jeg havde bestilt.

February 13, 2011

Take a closer look