Multilevelmarketing lyder pænere end pyramidespil, men deres hjemmeside popper ikke op med priser på produkter, men hvordan du kan betale dig til at måtte deltage i deres sekt.
Acn Mobile
See what reviewers are saying
Man kunne skrive 5 sider om hvor dårlig deres Kundeservice er.. Hvordan de rent faktisk gør ulovlige ting. De flyttede mig fra privat kunde til Erhverv så jeg ikke kunne Flytte fra det, og fortalt... See more
Ville flytte teleselskab , men det kunne ikke lade sig gøre for der var 6 måneders opsigelse , Og jeg har ikke købt mobiltelefon den havde jeg selv . Jeg flytter fordi regningen bliver dyre og dyre fo... See more
God dækning, service, priser osv. Alle de mennesker der flakker rundt siger pyramidespil, ulovligt & alt det pjat der, skal i ikke stole på! - Har selv været repræsentant hos ACN & det er loyalt n... See more
Pyramidespil vil de nok ikke kaldes
Forfærdelig service!
Min kæreste og jeg har haft ACN mobil og bredbånd i over et år- hende længere end jeg, men det sidste halve års tid har vi ikke fået andet end rykkere og inkasso varslinger, og det på trods af, at betalingerne har foregået over PBS. Samtidig er den telefoniske service tvivlsom, og jeg har flere gange været nødsaget til selv at sende ACN bilag om betalinger, i stedet for, at de selv fandt dem.
Jeg kan bestemt ikke anbefale ACN til andre!
Acn bredbånd
Snyd og jeg vil aldrig anbefale dem til nogen
Vi petalte en regning og alt var ok til natten i mellem torsdag og fredag der hade vi lige pludselig ik noget internet mer og vi har snakket med dem flere gange og får at vide at vores line er lukket og di nok skulle få den op og kør i gen nu har vi bare vende i snart 1 uge og 3 dage og di sage i dag at der var problemer med Line og de var der for den ik er oppe og kør i gen de der bar er sjove den line kommer fra tdc og ja så langtid går der ik og vi fik at vide at den nok ville vær oppe og kør i gen den 24/3-16 ja og vi har sku betalt og vi kan bar ik bruge den i næsten en måned
Snyd og optrækkeri af værste skuffe
Jeg har haft ACN i ca et halvt år. Hver gang de sender regninger er det med rykker og gebyr. Selv nu efter jeg har skiftet selskab sender de mig regninger. Og de er svære at gennemskue for hvad man betaler for. Deres salgsteam minder mere om et pyramide spil en om et seriøst salgsteam.
Mit råd er,,,HOLD JER VÆK.
Top Klasse service
Jeg har haft abonommant hos ACN mobil i 1,5 år uden problemer. Der tilbydes gratis 4g på alle deres pakker, hvilket jeg er glad for.
For at undgå høje regninger kan man vælge at sætte saldomaks på, da man nemt kan komme til at bruge for meget data hvis man ser film osv på ens mobil.
Data pakkerne er meget billige og det bruger jeg i mit 4g modem til at komme på nettet på min MacBook.
Supee god kundeservice :)
Falske anmeldelser
De positive anmeldelser er skrevet af ACN-forhandlere.
Hold jer langt væk. Det er et MLM-firma (pyramideselskab) og ikke et seriøst teleselskab.
ACN Mobil Bredbånd
Jeg har for en kort periode valgt ACN mobil bredbånd - Men det har virkelig været en fejltagelse, jeg ikke vil anbefale andre!
Jeg har i dag modtaget en inkasso varsel fra ACN Danmark, men jeg har hverken modtaget en regning eller en rykker før jeg modtager en inkasso varsel :(
Udover det havde jeg en forventning om at hastigheden ville blive nedsat når jeg havde nået min data grænse, men NEJ det gør den ikke, har jeg lige konstateret via en sms, som er sendt til mit mobil bredbånd nummer - FLOT! At den mere data vil blive faktureret ???!!!!!
Det er jo fantastisk når mit mobile bredbånd alligevel ikke virker, så jeg er nød til at bruge data fra min telefon for at kunne benytte internettet på min com - Det er bare ikke i orden, hverken at sende en inkasso varsel uden for inden at have sendt en regning eller en rykker, eller at at den mere data der bliver brugt bliver faktureret, andre steder bliver hastigheden sat ned, men det må jo så blive en "lærestreg" at jeg ikke fik spurgt til det, da jeg indgik aftalen med ACN Danmark og kontrakten har jeg selvfølgelig hellere ikke fået, så jeg har ingen mulighed for at kunne se, på hvilke betingelser kontrakten er indgået!
De må virkelig have nogle fantastiske gode "sælger" for at det kan være muligt - Jeg blev anbefalet ACN af en bekendt som er "sælger" for ACN og i starten var jeg betænkelig ved det, men det var jo billigere end det jeg havde, troede jeg, men snydt kan man altid blive og jeg føler mig virkelig taget ved "næsen"!
Pyramide spil
Da jeg var 17 år blev jeg tilbudt "rekrutering" af en "ven" hos ACN som lokkede med nemme penge.. Jeg kom til et møde hvor en mand i jakkesæt fortalte alt muligt om produkter jeg bare skulle sælge.. Pointen med det hele var at jeg skulle få mine venner, familie og at jeg selvfølgelig selv til at skifte til ACN og evt få dem med på vognen om at sælge produkter.. Hvis jeg fik 5 folk med fik jeg en bonus.. Den bonus svarede til det jeg skulle BETALE for at få lov til at være med (5000kr).
Pyramide spil, betal for at komme ind, tjen minimalt, rekruter flere folk, sælg et produkt, bliv snydt... Føj.
Godt firma kan klart anbefales
Jeg har haft ACN i 6 måneder nu og er 100% tilfreds, når man ringer til kundeservice går der max 3 min så er man igennem og får løst problemet.
Jeg forstår ikke når folk skriver det ikke virker-dårlig dækning det kører på Telias net og har derfor samme gode brede dækning bare til billigere penge.
Bondefangeri og pyramide spil
Er forsøgt optaget i det her, men har du bare en smule funktion i hovedet kan du med det samme se, at bag facaden af lovlige firmaer. Gemmer der sig et pyramide spil!
Har kun hørt skidt fra dem jeg kender, som benytter sig af det.
Mit bedste råd er, hold jer væk, både som sælger og forbruger :-)
Skift aldrig til acn
Har haft så meget bøvl med acn at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte! Har virkelig aldrig oplevet nogen lignende når det kommer til opsigelse, for at gøre en lang historie kort har det taget over 3 mrd at komme ud af acn. Skiftede til telia i starten af maj, men har lige indtil midten af august stadig stået som aktiv kunde hos acn, selvom jeg og telia har haft fat i dem flere gange og telia sendt opsigelse af mit nummer flere gange. Forstår slet ikke hvordan man på samme tid kan være aktiv kunde med samme nummer i to selskaber, det vidste acn selvfølgelig heller ikke, og de har ikke på noget tidspunkt kunne fortælle mig hvad der præcist er gået galt. Jeg har både modtaget regninger, rykkere og inkasso varsler på de 3 mrd, hvor jeg slet ikke var kunde hos dem længere.
Sidste røver de laver på mig, er at sende et brev hvor de har tilbageført et beløb, jeg var tvunget til at betale for en regning, jeg slet ikke var berettiget. Nå men modtager brevet d 13 august og går ud fra pengene kommer ind af sig selv da de intet skriver udover at beløbet er tilbageført. I dag ringer jeg så til dem og spørg hvornår jeg helt præcist får de penge der, jamen dem kan de jo ikke overføre til mig før de har mine bank oplysninger, havde måske været meget smart at skrive i brevet! Jeg har brugt flere timer i røret på at prøve og finde hoved og hale i det hele, jeg skal aldrig have noget med acn at gøre igen, og kan kun råde folk til at HOLDE SIG LANGT VÆK !
God lokal service og fornuftige priser
Det kan anbefales. For det første får du en privat kundeservice "rådgiver" og for det andet går det meste af overskuddet til de repræsentanter der arbejder med ACN og ikke til en stor firma kasse
Snyd, fusk og bedrageri på højeste plan.
Man bør virkelig tage til overvejelse, når man skal skifte sin abonnement til ACN. Selvom man hører fra bekendte eller venner, at selskabbet er som andre, måske billigere og bedre, så er realiteten en helt anden. Det kan jeg fortælle, som ex-repræsentant og ex-kunde for selskabet ACN/ACN mobile.
Når du først har skiftet abonnement til ACN, så virker det til at starte med, et fint selskab, hvor tingene kører som de skal. Det er dog ikke tilfældet, når det gælder regninger og opsigelse.. Der er sagen en helt anden. Der er ofte meget bøvl med regninger, hvor du ikke kan tilmelde Pbs med det samme, så du får ekstra gebyr på girokort og andet.. Det er ikke usandsynligt, at det vil stå på de første par månedet. Når det er sagt, så skal du kæmpe og slide til at komme ud af selskabet, som du har begivet dig ind i, hvis du ønsker at skifte til andet.
Kigger du videre på denne side, så ser du mange brugere give 5/5 stjerner til ACN mobile. Nogle skriver at dækingen er god, kundeservice er i top osv.. Sagen er bare den, at de fleste af brugerene repræsenterer selskabet ACN og ACN-mobile. Tag til overvejelse om du synes deres anmeldelser lyder troværdige, når de repræsenterer et selskab, som de selv er en del af..
Meget tilfreds ACN
Jeg har på ingen måder oplevet andet ind ærlighed og meget åbne medarbejder, sæljer hos ACN jeg tilråder folk det!
Aldrig er jeg blevet så dårligt behandlet
Hold jer væk, de oprerer med skjulte bindingsaftaler, der findes ikke en kundeservice email adresse overhovedet, og kundeservice telefonisk er ubehøvlede, flabede og synes at være det værste Danmark kan præstere.
Jeg fortryder bittert jeg nogensinde blev viklet ind i dette foretagende, ACN Mobile såvel som resten af ACN.
LAD VÆR MED AT TEGNE ET ABONNEMENT HOS DEM!
Hej alle Trustpilot brugere.
Mit bedste råd til jer ville være, at I skulle holde jer langt væk fra ACN mobile. Produktet/servicen er knap så velfungerende.
Først og fremmest er de langsomme til at sende regninger ud. Derefter er det ikke en almindelig regning du modtager, men et brev, hvor der står "inkasso varsel". Hvordan kan man modtage et inkasso varsel, når man ikke har modtaget den første faktura?
Efter inkasso varsel brevet, så modtager man den rigtige faktura, hvorefter en uges tid efter får et brev fra inkasso.
Hvad værre er, så er alt dette skat EFTER jeg har opsagt mit abonnement hos dem! Skulle betale TO måneders regning, EFTER jeg havde opsagt mit abonnement.
Skandaløs telefoni/service. Hold jer langt væk fra dem, hvis I ikke vil have problemer og hovedpine!
vh.
SUPER dækning og fantastiske priser!
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit skift til ACN Mobile, dækningen er perfekt da de kører over Telia's og Telenor's master; Danmarks bedste dækning... De flyttede mit nummer fra mit tidligere selskab, uden problemer og jeg modtog mit nanosimkort med en akriveringsdato. Ud over det er priserne rigtig gode og konkurrence dygtige, hvilket også er årsagen til mit skift! Og så er 4G med i min pris...
Deres kundeservice er noget møg pga lang ventetid, men jeg har heldigvis heller ikke haft brug for deres hjælp endnu, andet end hjælp til info omkring leveringsdato på mit SIM... Så det er egentlig også ligegyldigt! :)
Uacceptabel
Det er simpelthen det værste gang *BIP* jeg nogensinde har prøvet. For det første blev jeg lovet fantastisk dækning - jeg havde bedre dækning før, jeg skiftede til ACN - og nogle steder havde jeg slet ikke dækning, efter jeg skiftede til ACN.
Der bliver ikke sendt regninger, istedet modtager du en rykker, hver måned.
Deres kundeservice kan ikke hjælpe når man ringer, noget så simpelt som at sende en mms opsætning, skal du ikke forvente, med mindre du bruger IOS. Når du så spørger om de vil være søde at sende til en ANDROID, sender de igen til IOS. Hvis du spørger om de ved hvad ANDROID er, bliver der stille i den anden ende.
De er uhøflige og hvis du er heldig, får du fat i en telefonsvare(på Engelsk, Fransk og svensk) når du ringer i deres åbningstid.
Hold jer fra det, det virker ikke og simple spørgsmål kan du ikke få svar på.
ACN og ACN mobile er virkelig skod, rent ud sagt.. så er du ikke i tvivl!
ACN's kundeservice er det værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg ville ikke engang kalde det for kundeservice. Fordi først bruger man en halv dag på at komme igennem på telefonen, fordi der er ventetid og alle mulige knapper man skal trykke først "Tryk 1", så "Tryk 5" så "Tryk 35" og det bliver ved og ved. Og når man så endelig kommer igennem så får man altid en medarbejder i røret, og jeg har talt med minimum 5 forskellige, som altid giver dig skylden for det problem der er opstået i forbindelse med dit abonnement.
Det er helt utroligt at de ikke er gået nedom hjem med sådan en skod kundeservice, fordi det er ikke meget hjælp man får når man ringer ind, man må klarer sig selv som kunde og samtidig prøve ikke at skælde den stakkels medarbejder på den anden side af røret ud. Fordi det problem jeg har med mit abonnement er jo ikke altid deres skyld, men de er bare ikke til meget hjælp når man ringer til dem!
Ville aldrig anbefale sådan et skod firma til nogen!
opsigelse
nu her jeg siden den 1/10-2013 prøvet at opsige et mobilt bredbånd og de kan ikek sende en opsigelse på mail men lover de har opsagt det men der kommer stadig regninger og når man så ringer så er det ikek opsagt men det er da klart når jeg ikek har noget dokmaition på det att de bar bliver ved men det tog da kun 4 md at opsige et telofon abodomang ved dem FLODT