Alfred Christensen A/S

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte et keybord Korg m3 som efter 8 mdr fik et problem med joystikket. Vi kontaktede forhandleren. Vi fik en hurtig og udsøgt service. Keybordet blev afhentet her, bragt til Sverige repereret og b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte nogle stik ved alfred-christensen.dk og ti sekunder efter jeg havde bestilt, lå der naturligvis en bekræftigelsesmail i min indbakke, men fem minutter senere, kom næste mail, at var... See more

Company details

1. Software Company

Information provided by various external sources

OpenBizBox : Velkommen til Alfred Christensens Musikhandel A/S - Forstærkere Blæse Instrumenter Guitar & Bas Harmonika Slagtøj Tangent Instrumenter Brugte Varer PA & Mixere Diverse Studio Mikrofoner Noder/lærebøger/DVD Computer/Lyde/Software Strengeinstrumenter DJ Udstyr Skoleinstrumenter Oprydning/tilbud

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Alfred Christensen - trist

Det er altid trist, når nogen går konkurs. Men godt at Alfred ikke ser dette - så vidt vi ved! Alfred var en hård mand, som forventede at personalet var til rådighed 24 timer i døgnet og var man ikke det -- kunne man ikke være ansat! Jeg har set folk blive smidt på porten, hvor man var på vej til ferie! Og meget andet. Personalemæssigt var det en gennemgangslejr - på nær nogle få undtagelser. Men Alfred var virkelig en foregangsmand på musikinstrument-området.

July 27, 2013

Alfred din gamle swinger

Det var der jeg købte mit første trommesæt og har så mange minder fra det fantastiske sted. Gode og venlige mennesker har arbejdet på at gøre alfred til en af de mest velkommende kundeservice relateret musik forretning. Jeg savner dette sted både som praktikant, som kunde og som en ven hos de ansatte

May 2, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Svineri

Svineri. Jeg købte en gavekort hus ham til min søns, efterfølgende, da han skulle hente sin gave var forretningen lukket . Han burde viste allerede, da han solgt gavekortet, at gavekortet kunne aldrig indløses.

April 23, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor kører hjemmesiden stadig, hvis firmaet er konkurs?

Jeg har for snart 14 dage siden bestilt en vare fra firmaet.
Da jeg ikke har hørt, set eller modtaget noget, sender jeg dem en mail. Intet svar.
Nu er det så gået op for mig at man åbenbart skal på Trustpilot for at finde ud af at firmaet er gået konkurs. De viste ellers en fin bedømmelse på deres hjemmeside, netop fra Trustpilot, derfor bestilte jeg derfra uden at undersøge noget nærmere.

Det undrer mig meget at deres hjemmeside står som den gør, hvis firmaet er konkurs. Det er muligt at kigge på varer og bestille gennem hjemmesiden, der står informationer om levering og det hele.

Se at få lukket muligheden for bestilling via hjemmesiden, det er jo tåbeligt at andre skal spilde deres tid på sådan noget!

April 17, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Alt gik som lovet og varen var nem at finde på siden

Da jeg købte "høreværn" for nyligt skulle jeg have nogle gode af slagsen, da jeg gerne vil høre musik live og samtidig bevare min hørelse. Jeg så nogle gode anmeldelser og valgte at købe dem hos Alfred Christensen, da de var lette at finde på hjemmesiden og fordi de så ud til at være tilgængelige med det samme. Ganske rigtigt de dukkede op i postkassen kort tid efter så jeg må sige at det ikke kan gøres bedre.

April 5, 2013

Alfred christensen A/S ...Det virker skal jeg love for

Jeg har 2 gange bestilt node bøger, og sagt som lovet ,2 dage efter der lå der en seddel i post kassen, at jeg kunne hente min pakke på det lokale posthus, mine noder var pakket så godt og blødt ind, at der aldrig var faldet så meget som en node ud af kassen, det må jeg sige, de overraskede mig virkelig . Tak for det Alfred Christensen ingen tvivl at jeg handler hos jer næste gang også.

February 21, 2013

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look