See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

AN-TV levere et produkt mange tilsyneladende ikke er interesseret i, derfor nægter de deres kunde at opsige. Dette er møghamrende irriterende, når man ikke ser fjernsyn. Et tip til alle, hvis man... See more

1. Telecommunications Service Provider
  2. TV store

Information provided by various external sources

Med næsten 50.000 medlemmer er AN-TV en af Danmarks største brugerejede og brugerstyrede antenneforeninger.

1.5

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.5

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Hej jers kunde service er mega søde og…

Hej jers kunde service er mega søde og har mega ondt af dem da de side og få på puklen over et produkt som ikke lever op til det i lover og det er jo dyrt nok.Hvor for kan vi ikke få en app til Android tv og Wupti alle problemer er løst

November 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lige afmeldt stofa som skulle…

Jeg har lige afmeldt stofa som skulle være trådt i kraft den 20 september. Her næsten 14 dage efter må jegså ringe til dem og lige minde dem om at jeg jo har opsagt mit abonnement. For en gangs skyld var de så hurtige til at få lukket for signalet. Så modtager jeg en mail der truer med regning på næsten 1000 kr hvis ikke jeg sender udstyr tilbage inden 5 dage. Jeg skal bare lige bruge en printer som jeg ikke har til at udskrive label og sende med dao. Jeg har ingen anelse om hvor der ligger en sådan butik.

September 30, 2021

Forfærdelig kunde service

Forfærdelig kunde service, har ringet 18 gange de sidste to dage og bliver bare stillet videre og lovet en bekræftelses mail på at jeg har brugt min fortrydelsesret, men lige lidt nytter det.
Kan ikke anbefale stofa til nogen!

September 21, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Stofa har så igen igen igen lavet kuks…

Stofa har så igen igen igen lavet kuks i den.

Bliver ringet op torsdag formiddag at de lover at komme mandag og skyde et nyt koax kabel ind til stofa tv.
Det er super fint.

Tv / signal virker fint da de har repeteret kabel midlertidig.

Når jeg så kommer hjem torsdag efter der INTET signal.

Stofa har ikke gjort sig den ulejlighed lige at ringe til kunden og sige de har været ude og forsøge at skyde nyt kabel ind torsdag, men bare kørt fra opgaven, nu uden signal. Jegg ringer så til jeres mega dårlige tekniske support med vel nok verdens længste ventetider på imellem 30-60 minutter.

Får en ung knægt i røret der siger de desværre ikke kan hjælpe mig før i næste uge.

Selvom det kun vil tage en teknikker 15 minutter at trække et midlertidig kabel så man kan have tv og internet i weekenden, de er så uservice mindede og useriøse.
Kunne jeg gøre det om bliver det IKKE stofa jeg vælger.

Fantastisk at gå en weekend i møde uden tv og internet🙉

March 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Pivringe ikke eksisterende service hos Stofa

Pivringe ikke eksisterende service hos Stofa.
Vi ændrede vores lille pakke til en lille pakke + 10 point. Dagen efter forsvandt vores internet! 48 minutter i kø senere, fik vi nettet retur. Senere opdager vi, der ingen TV er. Vi ringer igen op og venter over 3 kvarter. Får at vide, det kommer op at køre om 1 time. Nu 2,5 time senere og endnu 50 minutter på vent, siger Stofa, vores TV, som vi betaler, er lukket ned, og bliver åbnet, når vi får boksen?????? Dvs det TV, vi nu betaler, har de lukket, og der er absolut intet, der ligner hjælp!!! Nu kan vi så ringe igen i morgen - vente 50 minutter på endnu en tital ukompetent medarbejder??? Hold jer væk fra Stofa!!!!!

January 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er skiftet til Stofa fra den 12…

Jeg er skiftet til Stofa fra den 12 januar. Jeg har aldrig modtaget en tv-boks, men måtte selv hente den. Den virkede imidlertid ikke. Jeg har brugt sammenlagt 7 timer på at vente på kundeservice i telefonen og fik endelig fat i en tekniker. Han guidede mig gennem forskellige forsøg på installation, men måtte opgive. Han lovede at få sendt en ny boks, men den er nu - en uge efter - endnu ikke ankommet.
Jeg orker næsten ikke endnu en tur i køen, men har læst mig til, at det også er besværligt at slå op med Stofa. Uha det er op ad bakke.

January 24, 2021

Frygtelig firma

Forfærdelig firma og svært at melde sig ud af. Jeg og min kæreste flyttede fra en lejlighed hos en privat, og fraflyttede efter 1 årstid. Vi kunne ikke selv afmelde, det gjorde det automatisk når vi flyttede adresse. 1 år efter begynder vi lige pludselig af få rykkere, og trusler om fogedretten. Det tog os 1/2 år at bevise at vi ikke havde boet der. Selvom det er nogle år siden, kom minderne frem efter jeg så trustpilot anmeldelser.

June 29, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Du er nu tilmeldt pakke 1.... Vent hvad er jeg??

Jeg modtager et brev hvor jeg bliver meddelt at jeg automatisk bliver tilmeldt en tv pakke hvis jeg ikke svarer tilbage inden 5 hverdage, og desuden har JEG ansvaret for hvis brevet ikke kommer frem.. fint nok. Men nu, en måned senere modtager jeg samme brev igen, er dette mon noget tilbagevendende. Jeg modtager måske et brev hver måned som jeg SKAL svare på, indtil jeg engang misser svarfristen og i kan opkræve jeres latterlige udmeldelses gebyrer og hvad ved jeg. Sikke en syg forretningsmodel.

October 14, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Wow ... Forretningsmodel fra 1970 ca.

Wow ... Forretningsmodel fra 1970 ca.
En ting er at man automatisk bliver tilmeldt den dyreste pakke når man flytter i en ny lejlighed. Det på trods af man kom fra en lejlighed hvor man allerede havde samme selvskab og den lille pakke. Det er jo bare dårlig stil, men at man så samtidig ikke kan afbestille eller skifte til den mindste pakke uden fysisk at møde op i en butik… Suk… 1970 ringede og bad om at få deres forretningsmodel tilbage.
Det er jo supper smart at man skal møde op for at ændre sit abonnement, for så går der typisk længere tid inden man får det gjort. Så det er et koncept der er penge i. Hvis der er andre virksomheder derude helt uden samvittighed så kan i jo prøve det samme.
Opskrift:
Find en måde at få tilmeldt nogen til noget de ikke ønsker.
Fjern alt form for selvbetjening på web.
Fjern alle muligheder for at blive supporteret genne telefonen.
Lav en lille butik med ringe åbningstider.
Evt. smide gebyr på muligheden for at komme af med det du ikke har ønsket i første omgang.
Nu mangler du sådan set kun et par gode gummihandsker, så du ikke får hømhøm på fingrene af, at have hånden helt oppe i skattekammeret på dine kunder.

September 14, 2016

Jeg er paf...

Jeg flytter som studerende ind i en lille lejlighed i Aalborg, jeg har ikke meget at gøre med men det hele kan da løbe rundt.... lige indtil jeg finder ud af at jeg automatisk er blevet tilmeldt den storepakke til 500 kr om måneden, hvordan? Guderne må vide det. Det er meget smart at det er den store pakke man er tilmeldt fordi hvis man nu ønsker at have tv koster det 300 at ændre hvis man vil have noget andet for at snyde ens kunder lidt mere ikke? Nogle på siden vil give dem 5 stjerne og kalde os der ikke kan lide dem nærig og at vi skal nyde at vi kan se tv, men pointen er jo at der er mange der har ingen interesse i at se tv, og 150 kr om måneden for noget man ikke gider er mange penge når man har lidt at gøre med... hov vendt jeg kan se at det er blevet sat op til 167 kr uden nogle varsel hvilket bare er super... men de fleste danskere skal jo bruge internet og så er det træls at blive påtvunget tv sådan at din billige internetpakke pludselig bliver den dyreste på hele markedet. Jeg værtsætter især den lille detalje at de tvinger dig til at have tv, men du får ikke en ledning sådan at du kan se noget med resten af udstyret der kommer... "Danmarks største brugerejede virksomhed" kalder de sig bortset fra at du intet har at have sagt, de er ligeglade med hvad brugerne vil og staklerne fra stofa står med balladen. Alle der forsvare det er jo latterlige...

August 1, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Bondefangeri fra ende til anden!

AN-TV lever tydeligvis i et andet århundrede end resten af verden - og det er ikke i et århundrede hvor man havde gode manerer!

At flytte ind i en lejlighed og opdage at de lige automatisk har tilmeldt én deres største og dyreste pakke, det er da usmageligt!

April 11, 2016

Konkurrenceforvridende

Næsten alle steder i landet tilbyder Stofa bredbånd uden tv, dog ikke i Aalborg hvor AN Tv sidder og spiller griske konger. Du SKAL have en TV pakke for at få bredbånd her, hvilket dobbler prisen på abonnementet. Dette er udelukkende fordi AN Tv ikke har nogen aftale på plads om det, selv om at de har valgt at Stofa skal håndtere alt andet.

Deres udmeldingssystem virker heller ikke ordentligt. Da jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed, der var der Stofas kort, hvor jeg valgte at framelde al TV. Dette virkede fint, eller det troede jeg da. Selv om jeg ikke betalte, så opdagede jeg i dag at jeg stadig stod til at have en TV pakke, hvilket gjorde at Stofa ikke kunne fortælle mig at jeg ikke kunne få mit nyoprettede bredbånd, da jeg ikke havde nogen egentlig TV pakke, men kun en registreret TV pakke, så jeg har måtte opsige mit Stofa abonnement, og genoprette mit gamle bredbåndsabonnement hos tidligere udbyder.

Så jeg har sat og spildt min tid, og efter 3 samtaler med Stofa, en teknikker på besøg og flere opringninger efterfølgende, så er jeg tilbage til 0.

AN Tv har heller ikke noget telefon nummer, men de har åbenbart en fysisk butik. Al henvendelse foregår enten via Stofa kundeservice eller deres butik, hvor jeg går ud fra der står en "almindelig" sælger, uden meget intern viden eller råderum.

Det lugter LANGT væk af korruption, og giver INGEN mening.

April 4, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt kvalitet og god service.

Virkeligt skarpt tv i leverer gennem stofa. Det kan varmt anbefales. Hvis man så ser bort fra de nærige personer som ellers har lavet en anmeldelse her på siden. Utroligt at folk ikke kan acceptere en given pris for at produkt. Og tyr til ord som bondefangeri osv. TIL GRIN FOLKENS. Drop cocacolaen og de røde prince og tag jer sammen og vær glad for at du overhovedet har mulighed for at se tv!

October 11, 2015

Dyrt bondefangeri

Skal betale over 6000,- for at blive "fast medlem" eller 49,- pr md for bare at have deres kabel indlagt i huset. Det eneste de skal gøre er at lave en engangsoprettelse, som de så forlanger en bondegård for.
Dette bare for at benytte deres net! Sådan noget bondefangeri! Dertil kommer så dyre TV pakker og internet.

Og signalet blev pludselig lukket en dag uden advarsel selv om Stofa havde sagt, at der ville blive sendt et pakkevalgskort.

Kan absolut ikke anbefales!

July 29, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Udmeld dig så hurtigt som muligt

Der har tidligere kørt sager rettens vej, hvor det er blevet afgjort at man ikke uden videre kan indgå en lejekontrakt aftale der involverer en tredjepart (som denne "antenneforening") uden beskrivelse af aftalevilkår, og derfor kan du frit nægte at anerkende de såkaldte kollektivt indgåede aftalevilkår, også selvom du har indgået en lejekontrakt med din udlejer.

Skynd dig at kom ud af skidtet, skynd dig at meld dig ud, og få alle du kender til ligeledes at melde sig ud, hvis du nu engang sidder i fælden. Det er kun ved passivt at acceptere disse "foreninger" at de kan fastholde deres kunder, så skynd dig at gør modstand.

Husk også at siden dette firma ikke anvender emailadresser, at send skriftlige sager afsted. Få alting på skrift, og hvis de er urimelige, så stævn dem.

January 8, 2014

Bryd monopolet

Jeg vil gentage hvad andre har sagt.

Såfremt man er så (u)heldig at bo i Aalborg, er man som lejer bundet til at vælge AN-TV. Det er monopol, og det er uretfærdigt. Uanset om man har tv eller ej, er man tvunget, gennem lejerforerningerne, at have den lille TV-pakke hos AN-TV. Det koster 149 kr. pr. måned, og det bliver kun dyrere.

Hvor er forbrugerombudsmanden i denne sag?!

December 30, 2013

Is this your company?