Hurtig levering men der stopper det også.
Jeg bestiller en fordelerblok og en kondensator.. Modtager det hurtigt, men da jeg pakker æsken op har de sendt en forkert fordelerblok som man slet ikke kan bruge til det de beskriver på deres hjemmeside. ( dvs. Det billede og den beskrivelse af produktet matcher på ingen måde den vare jeg modtager)
Nå det kan jo ske tænker jeg. Videre med kondensatoren, det er en billig model, men derfor skal den jo stadig virke. Normalt når man køber sådan en medfølger der som minimum en modstand til at lade den op med. Det gjorde der ikke i dette tilfælde. Jeg lader den op med en alm. 12 volts pære, og bemærker med det samme at den lader med lynets hast , det plejer de ikke at gøre.
Da alt er tilsluttet og jeg tænder anlægget kommer der intet lys i l.e.d displayet, selvom jeg ved alt er monteret korrekt, piller jeg den fra igen og måler på den med et voltmeteret. Den giver intet udslag som den skal. Derfor er den i stykker.
Jeg henvender mig til autohifi vedr. de to ubrugelige ting jeg har modtaget, og de fortæller jeg bare skal sende det retur så vil de kreditere mig beløbet. Fair nok tænker jeg og sender det retur. De vender tilbage på mail om at kondensatoren fungere og at de har testet den. Og jeg bliver selvfølgelig sur over de skriver dette da jeg selv har testet den, det skriver jeg til dem, men bliver mødt med et flabet svar om at jeg sikkert har glemt at montere en ledning ( hvilket jeg bestemt ikke har, det er ikke første gang jeg montere anlæg ) . Det hele ender med at de kun vil overføre noget af beløbet retur til mig, og tilbage står jeg med ingen vare og har endda betalt fragt til dem 2 gange for ulejligheden.
Hvis kondensatoren virkede var jeg selvfølgelig ikke interesseret i at betale fragten en gang til. Jeg syntes jeg har fået dårlig behandling, og er blevet mødt med en bedrevidende dame fra autohifi.dk med navnet Joan
Sket er sket det drejer sig ikke om store beløb, det er princippet i det. Jeg handler der ikke igen.
February 6, 2014
Unprompted review