Avifauna Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Gode tilbud på probiotic live hundefoder, god service og meget hurtig levering. Glæder mig til nye spændende produkter i løbet af året. Tak til Michelle 😉

Rated 5 out of 5 stars

Købte 5 kalksten/jod og drueglaseret solsikke, begge ting der kun kan fås her - utroligt at de fysiske butikker ikke sælger dette. Så er det jo godt man kan bestille fra Avifauna. Mine vare kom rigtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

SUPER ! Stort tak til Ole , som ringede mig op vedrørende min bestilling , og holdt mig orienteret, om afsendelse og modtagelses datoer . Derudover helt fantastisk god stil , da man havde send... See more

Company details

1. Pet Supply Store
  2. Animal Feed Store
  3. Garden Center

Written by the company

Setweb, Det nemmeste program til selv at vedligeholde, redigere og administrere sine internetsider!

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fedt sted at handle

Fedt sted at handle, hurtig svar spørgsmål, god rådgivning, og ekstrem hurtig levering.

Bestilte sent onsdag aften og havde min ordre fredag morgen, sådan 😃

November 1, 2024

Reply from Avifauna

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og god kommunikation

Altid god service og god kommunikation, også hvis der skulle ske menneskelige fejl! Så er de altid klar på at finde en god løsning. Derudover er de klar på at bestille varer hjem, som de ikke nødvendigvis har i sortiment i forvejen, for at tilgodese kunders ønsker. Jeg vil uden tvivl anbefale at handle hos avifauna. :-)

July 29, 2024

Nye ejere - fantastisk service

Har købt en enkelt ting ved tidligere ejer og var lala tilfreds. Jeg havde brug for lidt extra ting til hunden og hold da op en forskel. Der er både flere varer at vælge imellem og service. De ringede da 1 af de bestilte vare var blevet udsolgt og foreslog en tilsvarende lidt dyrere vare til samme pris. Fantastisk service og søde mennesker - helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der. 10⭐️ herfra.

July 18, 2024

Reply from Avifauna

Tusind tak for din anmeldelse :-)
Du er meget velkommen igen, vi står altid klar til at hjælpe :-)

Rated 1 out of 5 stars

Bestil overhovedet intet på nettet for…

Bestil overhovedet intet på nettet for denne her butik. Du skal selv betale retur, Selvom du ifølge lovgivningen har 14 dages fortrydelsesret. Havde bestilt på deres hjemmeside 2stk XL siddepind og i Grønne. Fik en besked om at de ikke havde dem på lager, selvom man kunne bestille den på deres hjemmeside på hjemmeside og det hele. Men jeg kunne få to L i steden for. Det takkede jeg ja tak til, hvilket jeg aldrig skulle have gjort. De var simpelthen så små og den ene var i blå og den anden var i en lyserød afskyelig farve. Passede overhovedet ikke ind i buret. Uden mindre havde jeg fået at vide at Kreditnota ville i sendt retur. Hvilket ikke er sket endnu. Men de var rimelig hurtig til at hive pengene ud for det fulde beløb fra XL pinde. I stedet for det reelle beløb for L pinde. Det har så kostet 94 kr. for at sende to uduelig vare til retur. Alle andre firmaer har betalt returlabbens. Men det kræver jo at man gerne vil sine kunder. Der er desværre ikke kan svare andet i teksten igen. Hvilket du også har gjort. Kan jeg oplyse om at platugle var en humoristisk indslag, da jeg skulle oplyse efter efternavn og fornavn for at kunne sende varen retur til jer. Troede faktisk det var ejeren jeg kommunikeret med. Det ville man vide, hvis man havde en lille smule forstand på det, hvad der skal til for at returnere en vare. Og da i ikke kan finde ud af at oplyse det på jeres hjemmeside. Måtte jeg jo digte et efternavn. Det er overhovedet ikke ment som negativ for den enkelte Medarbejder. Og det med at de ikke har dem længere kunne fås i XL, når I havde dem på jeres hjemmeside og man kunne lægge dem i indkøbskurven og betale for dem. Så enten har I ikke styr på jeres hjemmeside eller lager beholdning. Og ikke kan være ganske rolig jeg har ikke tænkt mig at handle nogensinde hos jer igen. Og slet ikke efter jeg har læst den kommentar fra 2019 hvor I mishandlede Dyr. Desværre var jeg ikke inde og tjekke Trustpilot før jeg begyndte at købe hos jer. Jeg vil anbefale alle andre at gøre det inden de overhovedet trykker på noget på jeres hjemmeside eller handler I jeres butik. Og du behøves ikke at svare, for jeg kommenterer intet fra jer mere. Spændt på at se, hvornår jeg får mine penge retur.

July 25, 2024

Hej Karoline,
Ifølge lovgivningen har man 14 dages retur ret.
Men det er ikke lovpligtigt at tilbyde gratis returlabels. Det står også i vores handelsbetingelser, at man selv står for levering.
Disse handelsbetingelser ligger på vores hjemmeside, og er også de handelsbetingelser man accepterer, når man laver sin ordre.

Ang. Siddepindende.
Da vi kontakter dig for at informere om de ikke længere fåes i str XL, informere vi dig også om målene på str L, både længde og tykkelse.
De leveres i assorterede farver, hvilket også fremgår af varebeskrivelsen - selv når vi får dem fra leverandør er de i assorterede farver.

Din kreditnota blev lavet med det samme, og alt efter hvilket kort du har betalt med, kan der være en forskel på hvornår de er retur på dit kort.

Derudover er dit fulde køb refunderet nu.

Vi vil rigtig gerne vores kunder, men når kunderne har et sprogbrug som ikke er acceptabelt og sender returpakker “C/O (medarbejdernavn) Plat Ugle” så er standarden for kommunikation vidst sat.

Mvh Mads - Ejer og Direktør

Rated 1 out of 5 stars

Weinig onderhoud aan het park

Weinig onderhoud aan het park, slechte begaanbare paden
Niet rolstoelvriendelijk door de grote keulen in het pad!😞
We zijn later nog in het restaurant vd valk geweest het eten was hier slecht! Weinig keuze en ik had na het eten gelijk buikpijn , de mensen met wie ik het restaurant heb bezocht bleken hier ook last van te hebben.. ik had het idee dat het vlees en het brood over datum waren zeker geen aanrader!!

June 1, 2024

Hello,
We think you have reported the wrong company here on trustpilot, we are not a park.
we are a webshop☺️

Rated 4 out of 5 stars

Leuk en gezellig park

Leuk en gezellig park. Veel groen en veel te zien. Personeel erg vriendelijk en leuke diversiteit aan dieren.
De prijs met 21 € is wat aan de hoge kant geworden.
Voor de kinderen veel afleiding, speeltuin etc.
Groot nadeel ; de buiten toilet op het park best smerig, smoezelig en geen papier aanwezig en niet hygiënisch, daarentegen zijn de toiletten in de restauraties wel verzorgd en schoon.
Ook zijn er ineens parkeerkosten van 5€ !
Er is wel een nette parkeerplaats gemaakt.
Horeca is op de snacks na, dus drinken etc, erg prijzig !!
Al met al wel een gezellig en verzorgt park met leuke dieren en veel mooie vogels.
Al met al....zeker een keer de moeite waard !!

May 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kanon service; som altid!

Mandag formiddag modtog jeg et opkald om at flere af de snacks jeg havde bestilt til mine 2 store hunde såndag var udsolgt. Jeg spurgte om ikke Avifauna blot kunne sørge for at begge parter var tilfredse og har, i dag onsdag, modtaget en MEGET tilfredsstillende ordre! Som fler-årig kunde er der intet andet end rosende ord fra hverken ejer eller hunde og vi fortsætter klart med st bestille her🙏🏻

April 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en vare i tirsdags

Bestilte en vare i tirsdags, som stod var på lager.
Modtog efterfølgende ingen info om afsendelse af vare.
Skrev derfor en mail torsdag.
Hører absolut intet.

Regner ikke med at få min vare herfra.

March 22, 2024

Hej Hans Christian,

Avifauna.dk har for nylig skiftet ejer - og uden at vide om der har været forudgående kommunikation herom, kan jeg se at din ordre fra marts står som annulleret.

Jeg beklager din oplevelse - du er meget velkommen til at kontakte os hvis vi kan hjælpe med noget.

Rated 4 out of 5 stars

Fijn park om een halve dag te vertoeven… veel schaduwplekjes

Fijn park om een halve dag te vertoeven.
Lekker wat schaduwplekjes ook
Jammer dat de speeltuin niet meer zo groot is als vroeger, maar het is nog steeds leuk om hier te komen.
Vogels worden goed verzorgd en ze hebben zelfs apen nu.
Echte aanrader om de vogels te voeren binnen.
Vogelshow blijft ook leuk

June 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Akvarieskab med fejl på låger/beslagmarkeringer.

Fik leveret et skab til akvarie. Lågerne overlappede hinanden, hvilket gør at skabet ikke kan lukke. Skrev, og fik svar at jeg ikke kunne finde ud af at sætte låger på. (Har samlet rigeligt Ikea, så det er prøvet) Fik min kæreste til at prøve og en af mine venner fik "også lov". Intet bedre resultat. Skrev igen. Stadigvæk vores fejl. Jeg købte nye beslag. Skruede i, justerede.. lågerne overlapper stadigvæk.

Min tanke: produktionsfejl.
Avifaunas tanke: Kunden har aldrig ret!

November 18, 2022

Take a closer look