Tror sgu ikke, at der er meget liv i denne butik. Du kan sagtens lægge i kurven, men når man når til bussines, så forsvinder alting :(
Company replied
Jeg har brugt batterier.dk flere gange og har hver gang fået varerne hurtigt. Forrige gang var jeg kommet til at bestille de forkerte batterier, og ville derfor gerne returnere dem. Til dette... See more
Leveringen er okay hurtig og der er gratis levering. MEN, beskrivelsen på hjemmesiden var ikke overens med det produkt jeg fik tilsendt. Derfor kunne batterierne ikke bruges, fandt jeg ud af, da indpa... See more
Company replied
Vi har et bredt sortiment af batterier som dækker alle dine behov. Vi har bl.a. batterier til bærbar computer, el-værktøj, kamera, videokamera, trådløs telefon, mobiltelefon, legetøj m.v. - Fri fragt & dag til dag levering
Alsvej 5, 8940, Randers SV
No recent history of asking for reviews

Reply from Batterier
Når man skriver til jer på mail så svare i ikke på det man skriver om ????

Reply from Batterier
Vedr. ordrenr. 200025224: Meget dårlig visning/vildledning af varer, som viser en pakning med 5 batterier, hvorfor jeg bestiller 2 pakker og får to batterier tilsendt!! Jeg kontaktes gerne ang. denne dårlige kundeoplevelse!
Jeg tager til efterretning at julen kan have haft indflydelse på en mulig kunde kontakt og anerkender samtidig, at billedet med pakningen med de fem batterier ændres til et billede med et batteri for at undgå misforståelse på trods af en korrekt varebeskrivelse således, at der nu er overensstemmelse mellem billede og tekst i forhold til vareren.

Reply from Batterier
Køb køb køb alle jeres batterier her. Super fin kvalitet og super hurtig levering.
Bare skønt.
Batterier.dk havde den bedste pris på nye batterier til to boremaskiner, og de kom med GLS efter to dage.
Fik allerede min pakke dagen efter jeg havde bestilt.
Fantastisk support! Havde et laptop batteri som var defekt efter 7 mdr. Returnerede det fredag, og tirsdagen efter lå der et nyt batteri i posten. Meget fin og hurtig service, og bestemt et sted jeg vil handle igen.
God telefonsupport, hurtig levering af batteri til bærbar og dejligt med medsendte information om korrekt behandling af batteriet.
Super god personligt service. Efter nogen søgning fandt de et nyt batteriet til min Wurth boremaskine som ellers bare skulle have været kasseret.
Hurtig ekspedition af uoriginalt 18v batteri til Milwaukee skruemaskine. Bestilte onsdag, leveret lørdag. (Fredag var en helligdag.) Vigtigst af alt så klarer batteriet jobbet fremragende.
Elendig leveringsservice. Min mand bestilte et batteri der var på lager, stod der. Skulle gå 3-4 dage, der gik flere uger. Og hver gang fik vi bare svaret; " den er i transit, vi beklager ulejligheden". Uanset hvor utilfreds vi tilkendegav vi var, samme svar... handler formentlig ikke der igen.

Reply from Batterier
Hvor skal jeg starte.. de har et stort udvalg og kan ikke sige om de har alt hvad flok søger.. men de hade hvad jeg søgte og utrolig hurtig levering.. jeg fik min pakke kort tid efter jeg bestilte den og så mit om nakken.. jeg kunne stå op og åbne min postkasse og så hade jeg min vare
Ikke til at få fat i ved defekt batteri
Løsning fundet, var ikke firmaets skyld, tak for god service :)
Hvis udgangspunktet er 5 stjerner for et perfekt produkt,service, leverance og kontakt er jeg nået frem til flg.
Bestilling +1
Levering +1
Produkt der virker -1
Svar på mail -1
svar på 2. mail -1
Svar på facebook -1
Mit humør lige nu -1
DET MÅ I SIMPELTHEN KUNNE GØRE BEDRE
Flot Service. At postvæsenet ikke er kvikt ved vi godt, men en fejl i ekspeditionen fra lageret, fik i klaret rigtig flot. En hurtig fremsendelse af rigtigt batteri og frankeret returkuvert, samt en lille erkendtlighed i form af nøglering med lys. Tak. Jeg anbefaler Jer gerne til vennerne.
Jeg bestilte en charger til gen. batterier, dagen efter havde jeg en sms med at det var kommet. Ganske fint og ikke så mege slinger i valsen!
Hurtigt nemt og overskueligt.
Varen kom hurtigt og information var god.
Dag til dag levering og uden fragtomkostninger og skjulte gebyrer. Meget positiv oplevelse.
Batterier.dk har længe været mit foretrukne sted at købe batterier til alle familiens apparater. Sådan vil det fortsat være.