See what reviewers are saying
Product niet compatibel voor België! Wij hebben 10 Energy Savers te goeder trouw besteld. De stekker is niet compatibel voor de Belgische markt. Deze informatie staat niet bij het product. We hebben... See more
Ook wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijzonder vriendelijke en super service!! Snoer met led lampionnen op zonne energie na 1 x gebruik defect. Na melding per email zonder vragen onmiddel... See more
Mooie , duidelijke website. Leveren snel , goede prijs, Bellen je op als ze denken dat je niet het juiste hebt besteld ( dus niet alleen pakjes-schuivers...!). Kortom, zeer tevreden. Technische supp... See more
Company details
Written by the company
Ruim aanbod van producten om laagdrempelig energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je portemonnee!
Contact info
Breinderveldweg 5, 6365CM, Schinnen, Netherlands
- 088-0278877
- klantenservice@bespaarbazaar.nl
- www.bespaarbazaar.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel slecht
Heel slecht. Producten zijn totaal niet zoals afgebeeld (tochtstrips). Daarnaast leveren ze ook producten die over de houdbaarheidsdatum zijn. Bicarbonaat die voor februari 2023 gebruikt moest worden, wordt door hen nog geleverd in juli 2024.
Verzendkosten bij retourneren niet werkend produkt
Ik bestelde twee deurveren waarmee een opdekdeur dicht zou moeten gaan. Die werkten niet omdat de veer het contact met de deur halverwege verloor.
Helaas achteraf zag ik dat andere winkels deze inmiddels niet meer verkochten, in de reviews stonden dezelfde ervaringen.
Dit heb ik gemeld, ik kreeg echter een retourformulier met daarop als reden retour: "niet gewenst", verzendkosten voor mijn rekening. Op internet vond ik een antwoordnummer, dat scheelde al de retourkosten, maar de verzendkosten van levering werden ook niet gecrediteerd.
Een hele slechte ervaring, bij een niet werkend product wel twee keer verzendkosten betalen.
Hier bestel ik niet meer.
Extra tijdschakelklok besteld
Heb een extra tijdschakelklok besteld maar kreeg deze helaas niet werkende. Na even mailcontact heb ik meteen een nieuwe toegezonden gekregen. Werkt perfect!! Top service zoals het hoort.
Snelle levering van het bestelde…
Snelle levering van het bestelde materiaal.
Eén kleine kanttekening:
Ik had radiator isolatie materiaal met magneten besteld, omdat het aldus veel gemakkelijker te bevestigen was aan de radiator.
Standaard wordt er bij het radiatorisolatiemateriaal, magneetband geleverd, wat ik dus niet nodig had. Zonde, want dit wordt nu niet gebruikt, maar ik heb er wel voor betaald.
Advies: Verkoop deze producten afzonderlijk van elkaar.
Afhaallocatie Schinnen
De afhaallocatie dient exacter worden weergegeven. Het is niet duidelijk, dat de afhaallocatie gevestigd is in het Volta Limburg gebouw. Aan de buitenzijde kun je niet zien, dat de afhaalbalie van de bespaarbazaar in het Volta gebouw gevestigd is.

Reply from BespaarBazaar
Nog steeds is de advertentie op google…
Nog steeds is de advertentie op google met gratis verzending niet aangepast.
Misleiding van de bovenste plank.

Plan de bezorging goed
Tip: Post NL bezorgd, als je niet thuis bent en vervolgens op vakantie gaat, gaat je pakketje terug na 1 week. Procedure van Post NL. Wijs consumenten hier op; plan je bezorging goed, houd rekening met regels post NL.
Prima service
Na enige onduidelijkheid over juiste werking van aangeschaft apparaat alles perfect opgelost en nog extra nazorg gegeven. Chapeau
Hier kan je met een gerust hart kopen

Geen gratis verzenden
Als je adverteerd op google met gratis verzenden moet je dat ook doen en niet bij de bestelling 6,95 rekenen voor verzending

Goede prijs zonder problemen
Product besteld voor bijna de helft van de prijs bij andere leveranciers. Zonder problemen ook nog snel geleverd!

Reply from BespaarBazaar
Gegevens op de site kloppen niet met de…
Gegevens op de site kloppen niet met de producten. Desgevraagd zeer onvriendelijke klantenservice. Ik koop hier nooit meer.
Product niet compatibel voor België!
Product niet compatibel voor België!
Wij hebben 10 Energy Savers te goeder trouw besteld. De stekker is niet compatibel voor de Belgische markt. Deze informatie staat niet bij het product. We hebben deze verdeeld onder onze klanten, en het duurde een tijd voor zij signaleerden dat het niet werkt. Vervolgens hebben we eerst met de producent contact opgenomen, die ons bevestigde dat SuperBazaar een product verkoopt in België die daar niet bruikbaar is. Intussen is de retourtermijn verstreken en wil SuperBazaar ons niet crediteren. Een echte schande! NOOIT MEER SUPERBAZAAR!
Miskleun
Miskleun. Op dinsdag een artikel besteld, levertijd 36 uur. Tevens lees ik op de website: 'Wij maken gebruik van een professioneel voorraad beheer systeem'. Op zaterdag nog niets ontvangen, mail gestuurd. Op maandag belt Bespaarbazaar met de mededeling dat het artikel niet op voorraad is ... Huh?
Top bedrijf
Zonnepanelen aankopen bij BespaarBazaar is een echte aanrader!
Prima website
Prima website
Levering was snel en product in keurige staat ontvangen
Bedankt voor de correcte afhandeling …
Bedankt voor de correcte afhandeling van het omruilen van de defecte paneel voor een nieuwe. Chapeau!!!!!
Spam facturen
Krijg een zending en factuur. Ken de webwinkel echter niet.
Adressering lijkt correct. Zij moeten mijn gegevens ergens vandaan halen toch? Vervelend gedrag van deze webwinkel.

groentenzakjes
Blij met de prima hergebruikzakjes voor het kopen van groenten en fruit. Fijn, dat deze ook wasbaar zijn.
Na het bestellen van mijn wensen was …
Na het bestellen van mijn wensen was het pakket de volgende dag al aanwezig. Prima!!!!
The Trustpilot Experience