Jeg havde bestilt en halskæde som kom…
Jeg havde bestilt en halskæde som kom defekt. Sendte den retur, men fik aldrig pengene tilbage, da den angiveligt ikke var modtaget. Dårlige anbefalinger herfra.
Modesmykker og ure i stort udvalg. Billige halskæder, billige ure, flotte billige smykker og håndlavede smykker i unikt design. Kvalitetssmykker til lavpris.
Jeg bestilte et ur uden problemer, fordi det var utroligt billigt. Det ankom efter to dagen (dagen efter modtaget betaling, perfekt!), endda med ekstra batteri, og et lille håndskrevet brev. Jeg har lyst til at handle der igen når jeg kan finde en undskyldning for at bruge penge (og da det er billigt sker det nok snart!).
Jeg havde nogle problemer med at bestille, men fik hurtigt svar på mail, og fik varen hurtigt efter. Der er virkelig service hos dem. Jeg købte et lækkert ur til næsten ingen penge :) + at jeg fik et brev skrevet i hånden og ekstra batteri med. Der handler jeg gerne igen :)
Jeg købte et ur før jul. Det var billigt. Blev leveret efter nogle dage. God service.
Jeg fandt nogle vildt flotte smykker som ikke var magen til det alle de andre solgte. Og så var de også meget billige selvom kvaliteten var god. Leveringen var som lovet og jeg fik en gratis halskæde med fordi jeg havde bestilt for over 750,- kr. Købte også et ur til 89,- kr. som lignede et jeg havde set ved en guldsmed til 1895,-. Fed butik som jeg kun kan anbefale til alle som elsker smykker og gerne vil have meget for pengene.