Billigmaskiner

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte nogle varer hos dem, og har hverken modtaget disse varer eller en mail fra dem, men pengene er trukket!

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Er utrolig længe om at ekspedere ordre, har ikke varerne hjemme. Når man så skriver at man gerne vil annullere ordren får man ikke svar. Skriver igen at man gerne vil have en bekræftelse på annull... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Ved omkring 7-8 tiden tirsdag morgen bestilte jeg en Bosch havemaskine på hjemmesiden. Cirka 2½ time senere fik jeg en mail hvor der stod at varen var klar til afhentning. Havde jeg bestilit levering... See more

1. Tool Store

Utroværdig

December 22, 2021
Billigmaskiner logo

Reply from Billigmaskiner

Ret dårlig behandling af kunden, varen er sendt, kundens mail har ikke modtaget dem, kunden har først henvendt sig efter at anmeldelsen er skrevet

SUPER SERVICE OG LEVERING😊

Jeg ville gerne købe en benzindrevet buskrydder fra hjemmesiden. Desværre var siden midlertidigt nedlagt pga. vedligeholdelse. Jeg kontaktede leverandøren, og minsandten om han ikke åbnede hjemmeside i en halv times tid for mig, så jeg kunne bestille min ønskede buskrydder. Dét’ da SERVICE I TOPKLASSE!!!
Kan KUN anbefale videre at handle med billigmaskiner

June 11, 2020

En god oplevelse generelt

En god oplevelse generelt. God hjemmeside, konkurrencedygtige priser og god information. Det viste sig at varen ikke var på lager og derfor blev nogle dage forsinket, men bortset fra det var alt fint.

September 28, 2018

Flot opgradering af ordre

Bestilte en Makita BORE-/SKRUEMASKINE 18V med 3,0 ah batterier. Der var kun en tilbage stod der. Antager at den var udsolgt. I hvert fald modtog jeg den tilsvarende model i opgraderet version Makita BORE-/SKRUEMASKINE 18V DDF483RF3J, som var væsentligt dyrere. Det er sgu flot service og stil. Glædeligt, at der stadig kan findes sådan en service i nethandel. Jeg vil anbefale at tjekke tilbud ud her.

June 11, 2018

Super service og hjælpsomhed

Super service og hjælpsomhed ved køb af rundsav som skulle gives i gave.
Jeg er ovenud tilfreds og sådan en service som firmaet har ydet over for mig er der langt imellem.

October 14, 2016

Bondsk firma

Er utrolig længe om at ekspedere ordre, har ikke varerne hjemme.
Når man så skriver at man gerne vil annullere ordren får man ikke svar.
Skriver igen at man gerne vil have en bekræftelse på annulleringen, ingen svar.

Vil absolut anbefale at man handler et andet stå, og deres priser kan sagtens matches.

July 6, 2016
Billigmaskiner logo

Reply from Billigmaskiner

Hej Henrik.

Jeg beklager at du har en dårlig oplevelse ved brug af vores webshop.

Vi modtager en ordre fra dig tirsdag kl. 7.55 på 2 stk. af samme vare. Vi havde midlertidigt kun 1 stk. på lager.
Vi undersøger hos vores leverandør, i dette tilfælde Bosch, og får svar om at de først kan levere flere i uge 30 pga. restordre.

Dette oplyser vi via en mail til dig sendt samme dag kl. 15.16.
Såfremt vi havde den bestilte mængde på lager, ville din ordre blive afsendt samme dag.

Du beder os om at afbestille din ordre via mail kl. 21.21 og igen dagen efter, onsdag kl. 12.56.
Da vi befinder os i en ferieperiode, var der desværre ikke personale til at besvare mails denne onsdag, og annullere din ordre.

Vi taler sammen i telefonen torsdag kl. 9.36 og får din ordre annulleret kl. 9.37.
Du får også tilsendt en bekræftelse på mail omkring annullering af din ordre.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 20 16 09 90, såfremt du har nogle spørgsmål.

Casper Aarup
Billigmaskiner

Hurtigt, nemt og bekvemt

Jeg bestilte en Nilfisk Alto højtryksrenser som var den absolut billigste jeg kunne finde på nettet. Ordren var gennemført omkring kl 17, en fredag. Kl 10.30 lørdag morgen var den afleveret hos mig!

Der manglede dog den roterende børste, som de beklagede, og nu er på vej. Der blev ikke stillet et eneste spørgsmål om mistillid.

Service i top!

Og husk nu lige på at firmaet ikke kan gøre for at Bosch Danmark har et produkt i restordre i Polen, Tyskland eller Holland. Det er stupidt at give en dårlig karakter af den begrundelse.

April 18, 2016

Hej
Vi ringede til jer omkring en jakke som min søns ønskede sig, vi fik en god forklaring og vi kunne nu bestille. Min søn bestilte Torsdag, og min søn havde jakken Tirsdag. VI vil helt sikke bruge jer igen. Nem hjemmeside og god betjening i telefonen :-)

November 15, 2014

For ringe.....

1. Der er blevet fjernet en hel del anmeldelser her på trustpilot som ellers giver et mere sandt billede af hvad man måtte kunne forvente.

2. Varen kom i restordre lige så snart man havde bestilt, (dette var der flere beretninger om, men disse tråde/anmeldelser er blevet fjernet?) men fair nok en vare kan komme i restordre, det er mere forløbet viderhen som er trist....

3. forventet levering 14-21 dage, fair nok, men efter 28 dage har man intet hørt, hverken status eller andet, efter man selv tager kontakt for man at vide den stadig er i rest ordre, OK, hvade man så bare fået besked, så kunne man jo forholde sig til det. men regn med 14 dage maks 21 dage igen, da vi har snakket med Bosch.

igen, efter 28 dage intet hørt, tager kontakt, stadig samme forklaring, tager kontakt til Bosch og hører om det kan være rigtigt at de virkelig ikke kan levere varen da de er sådan en stor virksomhed, om der er fejl produktion eller om det bare er en populær varer? men får at vide at de har masser på lager, så her vælger jeg at annullere min ordre og bestille andet sted.

kan absolute ikke anbefale dette sted til andre, dette var min oplevelse med denne virksomhed, og trist flere tråde som minder om denne er blevet fjernet.

February 9, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Leveringstid 1 måned

Bestilte en Bosch fsn vel 800, som tilfældigvis var røget i rest ordre efter jeg havde bestilt - det kan jo ske bedøm selv. Derefter blev varen så også væk for deres fragtmand, det kan jo også ske. Men ok jeg fik varen efter en måned - godt nok en anden vare end den jeg havde bestilt..
De skal dog have den ros at de svare hurtigt på mails.

June 18, 2013

udemærket service

Købte lidt dremel og et batteri som , så var forkert leveret fra deres side.. men det hele blev byttet uden brok ... selvom der gik lidt for lang tid med processen ...

January 23, 2013

Billig Bosch !

Her kan man altså købe produkter fra Bosch' blå serie til stærke priser !
Bestilte et GDR 10,8-LI slagnøgle med 2 akku og lader d. 23/9-2012, som jeg desværre først kunne afhente d. 15/10-2012. Hvorfor ved jeg ikke, men fik af vide i butikken at de normalt havde varerne efter 3-4 dage. Men udover det var servicen i top, dog savnede jeg lidt info omkring min ordrestatus, og der gik også et par dage før deres system sendte mig fakturaen. Men jeg kan godt anbefale dem.

November 3, 2012

Take a closer look