Skod butik! Manglende levering og ingen responds fra "kundeservice"
Bestilte et DVD-drev d. 07.10. Onsdag d. 10.07 havde jeg stadig ikke modtaget mit drev. Skrev en mail til "kundeservice". Intet svar! Skrev en mail igen d. 13.10. Igen intet svar! Jeg kan nu konstatere, at jeg formentlig aldrig modtager mit drev. Jeg vil forsøge at få mine penge igen samt forhindre at andre bliver snydt. Butikken har hverken adresse eller telefonnr. på webben, hvilket burde få alarmklokkerne til at ringe. I følge domæneoplysninger skulle butikken være en del af [name removed] /v [name removed], Søborg. Måske vil [name removed] gerne have besøg!
Update:
Billigtitudstyr har besvaret min anmeldelse her siden, hvilket desværre ikke kan ses, grundet anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse. What ever! Billigtitudstyr bedyrer, at de skulle have sendt en mail til mig for en måneds tid siden. Jeg ved så ikke, hvilken mailadresse de har anvendt, for jeg har ikke modtaget nogle mails fra dem udover, en betalingsbekræftelse, ordrebekræftelse samt en automail vedr. besked sendt fra deres web. Jeg skulle mene at de har min mailadresse. Endvidere har de bemærket, at min betaling af d. 7.10 via Paypal blev refunderet d. 30.10, hvorfor handlen er annulleret! Det tror da fanden. Da jeg hverken havde modtaget min vare eller fået svar på min henvendelse inden for en uge, skyndte jeg mig at oprette en tvist på Paypal samt kontakte min bank. Billigtitudstyr - jeres forklaring her en måned efter stinker! og i øvrigt er jeres skodweb stadig nede, og lad den endelig blive der.

Reply from BilligtITudstyr.dk