Bilskolen

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bilskolen i Gentofte, fik mig til at bestå køreprøven første gang. Jeg startede på en anden køreskole, og skiftede til bilskolen som gjorde det en glæde at have køretimer og teoriundervisning. Te... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tog kørekort på Bilskolen i Gentofte og er yderst tilfreds! Jeg synes at de var meget frexible og man kunne som regel få køretid, når det passede ind. Teoriundervisningen var aldrig kedelig. Sommetide... See more

Company details

1. Driving School

Information provided by various external sources

Her finder du alle informationer om bilkørekort og motorcykelkørekort og trailerkørekort. Vi er medlem af Kørelærerforeningen og giver ikke urealistiske billige pap-tilbud og du skal ikke lægge alle pengene første dag så du er fanget.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Inkompetent køreskole.

Tog et lynkursus med Claus og han må siges at være den mest inkompetente lærer jeg nogensinde har oplevet. Teoritimerne bliver fyldt op med fuldstændigt ligegyldige anekdoter. Undervisningsmateriale er piratkopieret fra lærens computer. Det er ekstremt svært at få aftaler med Claus og det er absolut ikke et lynkursus når timerne bliver udskudt gang på gang. Jeg oplevede aldrig at få den køretid jeg var blevet lovet og ofte blev tiden splittet mellem to elever - skide smart, Claus. Mens der køres sidder Claus og kigger på sin telefon. Han er pisse ligeglad.

Jeg endte med at skifte til en anden køreskole og det blev tydeligt præcist hvor dårlig køreskolen i Gentofte er.

Lad nu være at købe billigt dyrt. Det er en absolut amatøragtig køreskole. Rent plattenslageri.

August 2, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Det her er virkelig den bedste…

Det her er virkelig den bedste køreskole, man kan komme i nærheden af. Efter at have gået et helt år hos en anden køreskole, som ikke præsterede andet end at hive penge ud af lommen på folk og levere ringe undervisning, var det her meget mere end jeg turde håbe på! Jeg havde Kim i én måned, og på den korte tid lærte jeg alt det, den anden ikke kunne lære mig på et år! Derudover gav Kims undervisning mig en masse selvtillid, i modsætning til den forrige. Tak for en fantastisk og struktureret undervisning, som gjorde at jeg kunne få mit kort!

January 21, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Nedren - kortet røg på vejarbejde

Nedren - jeg kørte sku kortet væk !
Jeg var en af dem der mistede kortet på Lyngby Omfartsvej ved vejarbejdet - jeg var godt gal i skralden og skulle lave kortet om hurtigt, det er altså ikke sjovt.
Jeg var på weekendholdet og var der flere weekender før jeg fattede prøverne - men skønt at se jeg klarede prøven med en fejl og resten havde flere. Køreprøven med 2 hænder på rattet og hovedet helt af led hver gang jeg drejede - så var kortet hjemme igen.
Puha - tak for god service og god undervisning. 5 stjerner fra mig.

October 5, 2019

En god oplevelse

En god oplevelse - Søren (kørelæreren) er meget empatisk og mærker hurtigt, hvad du kan og har brug for. MC kortet var en fornøjelse at tage hos bilskolen.dk
Tak
Mvh
Tommy Rønnow

September 24, 2019

Frygtelig oplevelse

Det er efterhånden et halv år siden, at jeg endelig fik mit kørerkort.
Søren som er ejer af kørerskolen ævler 90 procent af teoritimerne væk. Han fortæller en masse fuldkommen irrelevant pjat, som aldrig har været væsentligt for teori omkring kørsel. Hvis man påpeger at han snakker for meget om ikke-relevante ting bliver han decideret vred og mener at man ødelægger hans undervisning.
Ydermere er Søren upassende. Han har flere gange nævnt, at jeg er en "flot pige". Jeg var gravid under mit forløb og han nævnte flere gange, at det ville blive dejligt for mig, at få min "gamle krop igen". På vej hjem fra min første kørertime på manøvrebane fortalte han om kvinder han havde haft sex med og en elev han for år tilbage havde fået et barn med. Det var en lang tur hjem fra Køge!

For at gøre en lang historie kort, så er jeg blevet snydt. Kørertimerne skulle eftersigende varer 90 min, men endte aldrig med at tage mere end 50 min. Man får vitterligt ikke halvdelen af de kørertimer man skal og efterfølgende kan du så få lov at betale fuld pris for nye timer. Selvfølgelig kontant fordi dankortterminalen ikke virker. Som om.

Da jeg ENDELIG var blev klar til kørerprøven og Søren havde lavet rod i mine papirer og lavet et utal af fejl. Jeg kom jeg til prøve i et helt andet område end jeg var blevet lovet af den grund gik i panik og dumpede selvfølgelig. Søren sagde, at jeg skulle betale fuld pris for en ny, selvom han havde lavet fejlen. Dette skete to gange.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så uproffesionelt. Jeg overvejede flere gange at melde bilskolen til forbrugerrådet, men endte med at fokusere på at få det kort. Søren råbte engang af mig i flere minutter og bankede hænderne i instrumentbrættet i ren hidsighed imens jeg kørte bilen, fordi jeg havde lavet et vognbaneskift uden af kigge mig tilbage. Der var ingen biler og ingen fare. Jeg havde brugt mine spejle. Han ville ganske enkelt bare give mig et kæmpe chok. Søren elsker også at spise sin klamme stinkende madpakke under køretimer ved frokosttid. Han er særligt glad for løg og slubre også gerne en liter cola i sig under turen. Alt i alt er han bare helt ufatteligt dobbeltmoralsk. Han kan blive decideret vred, hvis man ikke lige aflevere et papir han skal bruge, eller kommer til at afbryde ham under teoriundervisning.
Til allersidst i forløbet fik jeg aldrig svar ham, når jeg rykkede ham for nye prøver eller svar på spørgsmål generelt. Tilsidst ignorerede han mine opkald, selvom jeg havde betalt for et helt forløb. Min kæreste måtte tilsidst ringe op og tale med ham fra sin telefon. Søren foreslog, at de skulle drikke en øl sammen og "snakke det hele igennem"
Manden er fuldkommen vanvittig. Brug aldrig dette sted.

August 28, 2019

God oplevelse trods forhindringer

Jeg skulle bruge et motorcykelkørekort til en rejse og var på turboholdet i foråret. Allerede inden vidste jeg at jeg kunne få problemer med lægeattesten og ringede til Søren. Han anbefalede mig at gå i gang på det første hold og som sagt blev min lægeattest hængende i systemet. Søren vidste hvem der skulle kontaktes og en masse telefon frem og tilbage til min læge og Politiet brugte jeg kun 14 dage ekstra på blive godkendt.
Undervisningen var koncentreret afbrudt af pauser hvor vi grinte meget - Søren har altid en god pointe med færdselsloven og de mærkelige prøvebilleder der drillede os der mente vi havde godt fat fordi vi havde kørt i mange år.
Banekørslen første gang var spændende fordi jeg ikke er biker af natur og det regnede i stride strømme og var koldt. Godt vi kørte hver dag og fik ros og klap på kinden. Jeg satsede ikke hele butikken og tog et par ekstra timer i ventetiden på lægeattesten.
Så var godkendelsen der men lang ventetid på prøver, jeg skulle nok være gået i gang tidligere.
Søren og jeg undersøgte hele Danmark og to dage efter teoriprøven havde jeg en køreprøve - i Jylland.
Tak for kortet, det blev brugt og snart køber jeg ældre motorcykel.
Ses derude !

August 28, 2019

Godt forløb

Til at starte med, ville jeg gerne give 4,5 stjerner, men dette var ikke muligt, så jeg runder op. :)
Jeg har læst lidt anmeldelser og kan nikke genkendende til nogle af tingene, men så alligevel ikke. Jeg har taget et intensivt forløb.
Teoritimerne går meget med de her historier, hvor man måske føler at tiden kunne være blevet brugt bedre, dog efter at have modtaget teori på en usb og har læst op på det, gik jeg alligvel ud og fik 0 fejl i teoriprøven efter at have siddet til Sørens timer. Bevares, Søren er et snakkehovede og har underlige historier, som til dels kan være sjove, men ellers ikke har så forfærdeligt meget relevans.

Køretimerne med Kim har gået strygende, da Kim har kunnet presse mine timer ind, så det passede både med min arbejdsplan og hans egen ift andre elever. Han har rykket på nogle aftaler med andre elever, for min skyld! Jo, vi har taget et par ekstra timer i Helsingør, men for mit vedkommende er jeg ikke i tvivl om at de ekstra timer er både givet godt ud, men har hjulpet mig til den endelige prøve, da man skal være temmelig komfortabel med at køre bil efter de 8 køregange (a 90 minutter pr gang). Det er ikke mange timer man får (lovpakke), så 2 x 2 timer og en time før selve prøven, har klart været en fordel for mig, da man ellers bliver sendt ud i trafikken uden den nødvendige kørsel/erfaring/følelse af at man kan bestå en praktisk prøve.
Kim er en fornuftig mand, der SAGTENS kan lære fra sig, for hvis man stiller ham et spørgsmål om det, er han ikke bleg for at vise hvordan han ville gøre det. Og så får man selv lov til at prøve, hvor Kim guider en.
Alt i alt, vellykket forløb hos Bilskolen Gentofte!

August 21, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Havde et fantastisk forløb med min…

Havde et fantastisk forløb med min kørelære Kim Ryan Hansen, der i den grad forstår at gøre kørsel nemt og forståeligt. ☺️

June 21, 2019
Bilskolen logo

Reply from Bilskolen

Hej Anne-Sofie
Det glæder os, at du har haft et godt forløb. Håber du kan nyde sommeren, kør pænt :o)
Hilsen Bilskolen.dk

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet magen til inkompentence

Aldrig har jeg oplevet magen til inkompentence. Jeg vil aldrig i mit liv anbefale jer at tage kørekort hos denne køreskole. Kørelæren Kim er den mest uduelige kørelærer, han er ikke blot ubehøvlet og ubehagelig at være omkring han har også forfærdelig fralæringsevner. Teorilæreren og chefen på skolen, Klaus, er langsom på aftrækkeren og der forventes at du selv som elev rykker adminstrationen for at få teoriprøver, køreprøver, glatbanetider osv. Jeg nået selv at vente i 3 uger på at køreskolen fik bestilt en køreprøve til mig før jeg fik nok og skiftede køreskole. TAG JERES KORT ET ANDET STED!!!

February 7, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Hvis du vælger denne køreskole skal du…

Hvis du vælger denne køreskole skal du virkelig have tålmodighed og jeg, som har en meget lang lunte blev ofte nødt til lige at tælle til 10. Teoritimerne er meget lidt teori og meget alt muligt andet. Første teoritime lærte jeg utrolig meget om selvkørende græsslåmaskiner og ikke så meget andet. Den eneste grund til at jeg bestod teori var udekukkende min egen stædighed og mange timer på nettet, hvor jeg på egen hånd måtte lære reglerne. Jeg havde en fantastisk kørelærer til bil, men ikke så meget motorcykel. Nogle gange kom jeg til undervsining og belv sendt hjem igen, da underviseren havde dobbeltbooket. Der var IKKE styr på det. Alle køreprøver mm. har jeg selv skulle stå for at få booket, da underviseren ikke levede op til de aftaler vi havde lavet. Op til en teoriprøve havde jeg fået lovning på at mine papirer var i orden, og da jeg så skulle hente dem, måtte jeg vente i 2 timer hvorefter underviseren ikke kan finde mine papirer og aflyser min teoriprøve. Flere gange blev jeg sendt hjem fra køreteknisk anlæg, da der igen var dobbeltbooket. Til sidst endte jeg med at skifte køreskole, da det simpelthen blev for meget. Hele forløbet var et utroligt spild af tid og penge!

December 29, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste undervisning nogensinde!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig undervisning!
I teoriundervisning er der plads kun til jokes. Og hvis man klager over det, bliver der lavet jokes om klageren. Aftens timer starter 30-40 min for sent hver gang. Hvis der er ikke så mange mennesker i timen, så får man lov at gå hjem tidligere uden nogle forklaringer til undervisnings video og test. En gang fik jeg stillet spørgsmål, som blev besvaret af en anden elev, mens underviser havde travlt med sin PC.
Undervisningsbog får man i scannet version med mange manglende sider og der er byttet rundt på dem. Utroligt svært at finde rundt. Da jeg spurgte om at få en bedre scan, blev der lovet men efter flere uger fik jeg svar, at underviser havde ikke tid.

Den eneste positiv var at alt dokumentation og booking af prøver gik hurtigt.

Køretimer med Peter var virkelig stressende. Han kommenterer hver eneste bevægelse hvad man skal lave, hvad man har lavet forkeret og hvis man kører uden fejl, bliver der gentaget og kommenteret på de tidligere fejl. Han kontrollerer pedaler hele tiden, så man lærer super langsom og skal have mange ekstra timer. Efter 12 ekstra timer var det til eksamen, at jeg først kunne træde på pedaler selv uden hjælp af kørelæreren. Og efter jeg bestod eksamen, kørte vi hjem og jeg skulle høre hans sure kommentarer på alle de fejl jeg lavede under eksamen. Virkelig dårlig stil!

January 25, 2018
Rated 3 out of 5 stars

2,5-3 stjerne

2,5-3 stjerne - Acceptabel oplevelse dog med irritation.

Sød og flink teorilærer, men som desværre er noget af et snakkehovede. Hvis man vælger denne køreskole, skal man have en stor portion tålmodighed under teoritimerne, da teorilæreren altid kommer 15 min for sent og snakker om motorcykler, bilulykker og andre historier halvdelen af tiden.
Kørelæreren er dygtig til sit arbejde, men svær at kommunikere med og virker udadtil rimelig kold. Jeg overvejede flere gange at skifte køreskole, men prøvede bare at få det bedste ud af det og lytte så meget som muligt til det, de siger.
Jeg var oppe på 17 ekstralektioner, selvom jeg kører fint. Grunden til at det blev til så mange, er pga. jeg holdt en pause i sommerferien (dårlig idé) og da jeg ikke havde god kommunikation med min kørelærer.
Det er vigtigt, at man lytter til sig selv og vurderer, om man selv synes man er klar til køreprøven - jeg tror de fleste kørerlærere vil forsøge at “snyde” dig ved at tage flere og flere ekstralektioner.

June 1, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop afsluttet et intensivt …

Jeg har netop afsluttet et intensivt MC-forløb hos Søren, og det har været helt i top! Søren er en mand som elsker sit arbejde og virkelig har styr på det hele. I forhold til andre køreskoler, formår han at gøre teoriundervisning underholdende og har en masse gode historier.
Varm anbefaling herfra.

April 19, 2017
Rated 5 out of 5 stars

jeg fik mit kørekort i hånden efter kun 4 uger !!! dygtige undervisere, fleksible tidsplaner

Jeg har været super glad for at tage mit kørekort på Bilskolen med Søren Klausen. Søren er en meget engageret underviser med en dybdegående viden som han er passioneret om at vidergive. I forhold til planlægning har Bilskolen været super fleksible og hjælpsomme og som resultat fik jeg bestået alle mine prøver og fik kørekortet i hånden på kun 4 uger.
jeg anbefaler Bilskolen til hvem som helst!!

December 16, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Sløv Kørelærer og 3-4 uger mellem Køretimerne

Udmærket køreskole hvis man har tid til, at kørelæreren går 30 min over hvilket vil sige 21.30 i stedet for 21.00 ved teori, og derudover ofte kommer 10 min for sent hver gang. Kalenderen hos kørelæreren er så optaget, at du kan vente op til 3 uger mellem dine køretimer.
Hvis du laver fejl under kørsel får du skæld ud, samt en del øgenavne med på vejen. "Koblingsrytter", "Kællingekørsel"
Hvis du er kvinde skal du kunne tåle et par dårlige jokes og stikkende bemærkninger.

Min kørelærer sad hver time jeg var ude og køre, på telefonen og på Facebook og sagde dårligt nok hvor vi skulle køre hen.

Man skulle derfor tro, at man altid fik svar ved opkald og SMS, men der kan desværre gå flere dage før man får et svar.

Jeg bestod udelukkende pga. at jeg var stædig og skubbede på hele tiden, (dog var det en anden kørelærer der skaffede min køreprøve til mig efter tilfældig snak).
2 Stjerner herfra.

October 23, 2016

Det grå guld kan også lære at køre bil

Det grå guld kan også lære at køre bil

Det kan godt lade sig gøre at tage et kørekort som 65-årig førstegangskørende og oven i købet bestå teoriprøven og den praktiske køreprøve 1. gang, og dette indenfor overskuelige antal timer.
Dette skyldes især den professionelle, naturlige og indfølende undervisning, som Bilskolen.dk tilbyder.
Det kræver motivation og udholdenhed at tage et kørekort i min alder. Jeg blev slået af den seriøsitet Bilskolen besidder. Søren krydrer sin undervisning i teori med mange gode historier, men altid tæt knyttet til den ansvarlighed og det kendskab til færdselsregler, man skal have for at bevæge sig ud i trafikken.
Grundighed og overblik over stoffet er færdigheder man opnår i teoritimerne. Jeg følte mig godt klædt på og bestod 1.gang.
Selve den praktiske kørsel med min kørelærer Peter forløb i en venlig atmosfære. Han forstår at motivere og opmuntre på det bedste, men også krævende overfor, at eleven skal kunne takle det ansvar at blive sendt ud i trafikken. Jeg var godt forberedt til prøven og bestod 1. gang også hèr.
Da jeg undervejs havde nogle problemer, hvad angår glatbanen, støttede Bilskolen mig alt, hvad de kunne med materiale etc. Uden denne individuelle hjælp, som mine lærere ydede, kunne jeg ikke været kommet igennem lige dette punkt.
Jeg er dybt taknemmelig for den køreglæde og tryghed, som jeg har opnået i trafikken, og jeg kan på det varmeste anbefale Bilskolen.dk

Mette Lundstrøm 06. februar 2015

February 6, 2015

Kan godt anbefale ;)

Forløbet har været ganske udemærket. Dog har der til tider været lidt irritation over at kørelæren har været forsinket og man måtte vente op mod en halv time. Teorien har været har været meget lige til, en film og bum. Har man haft spørgsmål har man kunne spørge kørelæren. Det er vel sådan det foregår i dag at tage kort!? Dertil har kørelæren haft mange sjove historier og oplevelser. Så hvis man har lidt tålmodighed kan jeg varmt anbefale. Jeg har været tilfreds i det store og hele.

February 4, 2014

Super hjælp - Tak!

Jeg kan på det varmeste anbefale Bilskolen fordi jeg hele vejen gennem kørekortet har fået hjælp fra a til z.
Ved teoriprøven var jeg stresset og glemte jeg min mappe med papirer. Jeg opdagede det i toget og ringede efter kæresten men han havde ikke mulighed for at køre til Hillerød. Så ringede jeg til Søren som med det samme lagde turen forbi min kæreste og videre til Hillerød. Jeg bestod og super service.
Jeg har en besværlig hverdag med studie og job, men intet problem da jeg er blevet hentet hjemme, på job og med indkøbsposerne i byen.
Jeg bestod første gang men havde med vilje også en del (12) ekstra lektioner.

February 3, 2014

Take a closer look