Blomsterhuset

Company details

1. Flower Market
  2. Florist

Information provided by various external sources

BLOMSTERHUSET Online blomster salg Danmark, køb online i Herning - Send en blomst til en du holder af, online-salg-24 timer i døgnet. Bestilling af dekorationer, vin og blomster - Blomsterhuset sender ud hver dag til fest, brylllup, begravelse mm.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super dejligt oplevelse i Blomsterhuset i Hovedgaden 50 i Billund

Jeg har igen haft den skønneste oplevelse i Blomsterhuset i Hovedgaden 50 Billund 🌹🌹🌹🌹🌹Sjældent bliver man mødt med så stor hjertelighed og venlige smil som man møder i denne skønne butik. Der er simpelhen alt hvad hjertet kunne ønske sig 💝 Dygtig og venlig butiksejer - et altid smilende personale 🤗 en butik der oser af smukke brugsting og flotte flotte blomster dekorationer 🌹🌹 deres laves de flotteste brudebuketter - morsdagsbuketter - mor & barn buketter - bårebuketter - kort og godt alt hvad man ønsker sig kan denne skønne butik levere. I travle perioder kan der dog være lidt ventetid - men ventetiden er det hele værd 🌹🌹når man senere ser hvad der bliver rakt over disken. Jeg vil anbefale denne skønne butik til en hver tid - giv dig selv den oplevelse, tak fordi vi måtte få den skønne oplevelse at blive vist rundt 🙏💝🙏 kunne vi give flere stjerner end de 5 ville jeg gøre det .
Med venlig hilsen
Irma Mørk-Jensen
Vamdrup.

May 13, 2023
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Overgik alle mine forventninger!! :)

Jeg blev så positivt overrasket. Jeg havde forventet at brudebuketten ville være smuk og yndig, men Blomsterhuset i Herning overgik alle mine forventninger.
Prisen var lige tilpas i forhold til hvor flot arbejde og de eksotiske blomster som skulle i den.
Alt kontakt forgik pr. mail, som var professionelt og ubeklageligt.

Blomsterhuset Herning, mange tak for en fantastisk kundeservice og for en perfekt resultat.

Jeg giver Jer mine varmeste anbefalinger.

June 21, 2012
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look