Bo-Flot.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale denne hjemmeside.. købte et meget smukt og anderledes bord end man ser andre steder og til en overskuelig pris.. Varen ankom hurtigt og var pakket godt ind.. Derfor ingen... See more

Information provided by various external sources

Bo-flot.dk sælger et stort udvalg af postkasser, sofaborde, tæpper, koskind. Vi har endvidere mange andre gode ting til hjemmet. Køb trygt online med fuld returret

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk service

Vi købte et sofabord hos Bo-flot.dk, som vi fik leveret hurtigt af en venlig jyde. Da vi pakkede bordet ud viste det sig at bordpladen havde fået 4 små hakker, på trods af intakt indpakning. Jeg skrev til Bo-flot.dk og blev bedt om at sende et billede. Da billedet var afsendt fik jeg næsten øjeblikkeligt svar med en undskyldning for ulejligheden, og at en ny bordplade straks ville blive sendt.

Det er god service!

June 10, 2014

God Service og lækre møbler

Bestilte et spisebord fra bo-flot.dk, og det kom 5 dage efter bestilling.
Utrolig flotte møbler til billige penge, samt god service og billig fragt.
Kan klart anbefales til alle!

February 10, 2014

Fantastisk service

Jeg vil ikke tøve med at anbefale bo-flot! Bestilte et spisebord, som desværre viste sig ikke at passe ind i vores lejlighed. Vi skrev til bo-flot ang. tilbagelevering af bordet, hvor de fortalte, at vi bare skulle pakke det forsvarligt sammen, så ville de arrangere transport. Bordet blev hentet til den aftalte tid, og alle pengene blev givet retur, vi skulle ikke en gang betale for returneringen. Desuden ringer de før leveringen for at sikre at man er hjemme ved afleveringen. Flot!

August 5, 2013

Skønt skønt!

Godt sted og blev leveret inden for 1 uge, det var desværre ikke samlet, men så hyggede manden med det ☺ Klart anbefales, de rigtig søde i Boflot.dk

May 17, 2013
Rated 4 out of 5 stars

nemt og flotte møbler

Meget nemt og go hjemmeside. Lidt træls at fragtfirmaet klokkede i leveringen, men det var jo ikke bo-flot skyld.
Vil anbefale det til andre og besøhe igen når vi skal have nyt bord.

May 8, 2013

Super!!

Bestilte sofabord torsdag, de ringede fredag og sagde de ville levere bordet torsdagen efter. Onsdag fik jeg en rigtig rar jyde i røret, der spurgte om jeg var hjemme ved spisetid, for så ville han komme med mit bord :-) Det hele var en rar oplevelse med firmaet, tusind tak for det... Og bordet er bare super fedt...

April 11, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering!!!

Jeg ringede til bo- flot da jeg skulle have tv-bord og sofabord var dog i tvivl om det var samme hvide farve???...
Det tjekkede de lyn hurtigt op på og ringede igen en time efter...
Bestilte mandag og fik leveret allerede fredag!!!!

March 13, 2013

Alletiders!

Hurtig levering og god kundeservice. Bestilte mandag og fredag havde vi møblerne :)

February 21, 2013

nemt

Det var nemt og kvikt at bestille på hjemmeside. Vi blev orienteret undervejs og leverandøren var meget hjælpsom.

January 12, 2013

Service udover det sædvanlige

Jeg bestilte to koskind hos Bo-flot, og skrev en kommentar om, at de godt måtte være så ens som muligt.

Dagen efter blev jeg ringet op, da Bo-flot havde kigget skindene igennem og ikke kunne finde nogen, der var ens nok til at de ønskede at sende dem.

Istedet tilbød de mig nogle andre skind, som normalt var 300,- dyrere - uden ekstra beregning. Jeg modtog dem med fragt dagen efter. Fantastisk service!

October 5, 2012

Fuldstændig tilfreds

Det var nemt at bestille, hjemmesiden var enkel og ligetil! Jeg var informeret under hele processen om hvor langt min bestilling var kommet. Og leveringen kom indenfor 6-8 hverdage som lovet! Jeg er yderst tilfreds!!

April 6, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service!

Vi har fortsat ikke modtaget vores postkasse. Bestilte i november en dobbelt Bobi kasse, men modtog en junior i forkert farve. Nu er vi i marts 2012 og har fortsat ikke hørt noget om hvornår postkassen kommer. Regningen er betalt i november 2011.

March 5, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen fantastisk og service udover det sædvanlige!

Vi købte en postkasse hos bo-flot.dk, og havde en rigtig stram leveringsdato. Denne klarede de unden problemer og vi fik leveret den et par dage før! At postkassen så alligevel ikke passede ind hos os, var en skam! Vi blev derfor nødt til at sende den tilbage, og her har der også været en fantastisk service.

Kan kun anbefale bo-flot.dk til andre!

March 1, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Ærgeligt, jeg ville gerne ha' givet 5 stjerner

Jeg ville meget gerne kunne sige at alt var perfekt, men desværre måtte jeg ringe og rykke for afsendelse af varen, til trods for at jeg havde skrevet en eksakt dato på for levering.
Men der er alligevel ros for undskyldning, venlig betjening samt efterfølgende hurtig levering.
Men surt at ha' taget en fridag, og varen ikke kom. Derfor kun 3 stjerner i stedet for 5. ;-)

February 7, 2012

Take a closer look