Bookstone Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter flere års søgen fandt vi endelig den ønskede bog hos Bookstone. Bogen var i bedre stand end forventet udfra beskrivelsen. Vi gennemførte handlet sent om aftenen, og tidligt næste formiddag var... See more

Rated 5 out of 5 stars

I flere dage havde jeg ledt efter bog 2, i en specifik bogserie som jeg ville købe. Jeg leder og leder og nede på bunden af Google finder jeg Bookstone, der har hele serien i et bundle. Klokken 1... See more

Rated 4 out of 5 stars

Købte en bog til min bror som ikke kunne fås andre steder. Prisen var rigtigt god da der var 10% rabat på og prisen i forvejen var lav. Bestillingsprocessen gik som den skulle - ejeren blev opmærksom... See more

1. Media & Publishing

Information provided by various external sources

Antikvariat BookStone sælger brugte kvalitetsbøger online via vores webshop www.BookStone.dk. Vi har over 40.000 spændende titler i mange kategorier f.eks. kogekunst, havebøger, håndarbejde, faglitteratur og børnebøger. Vi sælger kun online og der er ingen fysisk butik knyttet til virksomheden.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Har bare lovord om dette stedet å handle bøker fra.

For kort tid siden bestilte jeg en fin bok om "Krøniken" Den er nok ikke hyllevare lengre så jeg ble veldig glad da jeg så at Bookstone hadde den.

Varen kom i dag i en god innpakning. Og eksemplaret var som beskrevet, veldig pent. Det var også en fin dialog mellom meg og Steen-Erik Aagaard. Så takk til deg for en meget ryddig handel.

July 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Brugte bøger af flot kvalitet.

Jeg har handle med Antikvariat BookStone med et yderst positivt resultat, når det kommer til kvaliteten. De bøger jeg har bestilt og fået tilsendt, er af meget flot kvalitet. Mere end hvad man kan forvente af brugte bøger, når man handler antikvariatisk.

Jeg har haft lejlighed til at hilse telefonisk på Steen-Erik vedrørende en bog af Erwin Neutzsky-Wulff, der var til salg på Antikvariat BookStones hjemmeside. Desværre havde bogen, jeg bestilte, forputtet sig på lageret. Men Steen-Erik gjorde en indsats og skaffede bogen hjem af anden vej.

HAVET, der er af ældre dato, udgivet på Vintens forlag i 1978, er et meget fint eksemplar.

Når der står skrevet, at en bog er et "pænt eksemplar", så er det også det, du får tilsendt fra Antikvariat BookStone. Ikke alle antikvariater overholder, hvad de skriver, har jeg desværre erfaret enkelte gange, når jeg handler bøger over platformen: bogtorvet.net.

January 22, 2026

På alle måder perfekt!

Jeg bestiller en bog sent den 25.7.
- 26.7. ligge den klar til afhentning i kiosken om formiddagen, professionelt og flot emballeret.
Og bogen er så pæn som beskrevet 😊

July 26, 2024

Fremragende service

Vi gennemførte handlet sent om aftenen, og tidligt næste formiddag var den allerede afsendt. Bogen blev modtaget under 1,5 døgn efter køb, så vi kan varmt anbefale Bookstone.

February 28, 2024

Fantastisk service! 10/10

Klokken 11 køber smider jeg mine kreditkort oplysninger ind og køber bøgerne. Under 24 timer senere, klokken 10 næste dag ligger de i min lokale pakkeshop.

Yderst god service! Ikke sidste gang jeg køber derfra!

January 31, 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Omhyggelig og “nørdet” god og personlig behandling, ligesom i ens bedste erindringer om “gamle dage”
Kan klart anbefales - ligesom det vil være det første sted, jeg vender mig hen til i eftersøgningen af ønskede bøger fremover ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

November 28, 2022

Fornem og ærlig service.

Blev ringet op og informeret om, at bogen jeg havde købt måske havde stået i et rygerhjem på et tidspunkt i sit liv. Bogen havde været svær at få fat i, så jeg var egentlig indstillet på at tage imod den alligevel, særligt nu hvor jeg ærligt og redeligt blev informeret herom. Men fik tilmed et afslag i prisen af den årsag. Ærlighed i service er simpelthen bekræftende. God oplevelse.

August 17, 2022

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Modtog min bog dagen efter jeg bestilte den.
Bogen var super emballeret og i fin stand. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Bookstone.

August 19, 2021

Helt perfekt

Hurtig levering og varerne er i rigtig fin stand. Bøgerne var pakket godt og grundigt ind, så der ingen skade blev under forsendelsen.
Tak for en imponerende god service og på gensyn.

May 6, 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Bestilte fredag eftermiddag og havde pakken med posten mandag formiddag. Bare super, anbefaler meget gerne.
Indholdet af pakken var i super stand.

March 4, 2021

Lynhurtig

Fornuftige priser og helt sindssyg hurtig levering. Bestilte, og 21 timer senere sad jeg med bogen i hånden. Absolut anbefalelsesværdig.

April 22, 2020

Take a closer look