Bosch Service Dohrmann Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en deal på indvendig OG udvendig rengøring af bil. Men ekstrem dårlig ydelse. De brugte næsten to timer med bilen på hvad ligner er gjort på 15 min. Fælgene var ligeså beskidte som ved indle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik montertet et aftageligt anhænger træk på min under et år gamle golf 7 og troede de vidste hvad de lavede. Men uden at konsultere mig har de skåret et KÆMPE hul i min kofanger det ser fofærdel... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Shahram bedrager og misleder

Fortjener overhoved ikke en eneste stjerne! Shahram er svindler af værste skuffe! Vi havde et akut opstået problem og kom forbi fordi vi vil have lavet en inspektion af fejl. Det bliver der ikke oplyst en pris på. Shahram skræmmer en ung kvinde ind til at give tilladelse til at de kigger på bilen ved at sige motor er defekt og uha den er nok død.. Jeg får stoppet arbejdet cirka 5 timer efter DA VI SKAL OPLYSES EN PRIS OG DET KAN SKUDA IKKE VÆRE RIGTIGT.. Han malker så situationen til dagen efter hvorpå han tager 700kr i timen uden moms. Det tog et andet værksted kortere tid at finde fejlen som slet ikke havde noget med motorens funktion at gøre. Med video dokumentation og skriftlig beskrivelse fra andet værksted kan de bekræfte at Shahram har slet ikke været inde og kigge på selve motorens funktion for så vil han have konkluderet problemet ret hurtigt. Han vil ikke tage ansvar for noget som helst selv efter jeg har konfronteret ham med han fejlagtig konstatering. Selv i det omfang at rette sine fejl har han en mafia lignende tilgang til det at drive forretning. Tænk at Bosch vil lægge deres navn til denne bedrager. HOLD JER VÆK!

January 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestiller aircon service via…

Bestiller aircon service via hjemmesiden til 499 alt inklusive. Allerødafdelingen ringer efter noget tid og siger, at der er en fejl på anlægget, der kræver en reparation til 4999. Jeg siger nej tak og får en regning på 349 for ingenting. "Jo, du har fået en fejlsøgning" (som jeg ikke havde bedt om)

June 28, 2022

Bosch hos Dansk Hvidevareservice yder intet service

Den 12.12.18 købt et Bosch køleskab/frys KDV29VW30. 24 oktober 20 intet lys. 3 teknikere på besøg, pære ikke med, printplade udskiftet, den 3 vil sende en pære, som blir isat, stadig intet lys. Den 4. tekniker er syg idag, og vi skal vente endnu 1 uge, for at man kan finde ud af, om det fordømte køleskab skal erstattes med et nyt. De teknikere er søde, men ved ikke hvorfor. Jeg ber i telefonen om anden tekniker eller man på mandag komme med et nyt. Det vil de ikke. Købt gennem Skousen dansk Hvidevareservice er intet værd, så pas på, køb et andet sted. Man er helt til grin.

November 12, 2020

Advarsel

Advarsel. De er ikke til at stole på.

Bemærk at mange af anmeldelserne med 5 stjerner herpå Trustpilot er tydeligvis falske!!!

December 19, 2019

Skift af skivebremser

Ringer til Bosch car service afdelingen her i Allerød hvor vi bor, efter opslag på nettet. De er utrolige venlige og fleksible med tiden jeg kan komme forbi.

Så kører ned og får en god snak med dem, de virker utrolige professionelle, og så er deres værksted utroligt rent, noget mange andre kunne lære af.

Havde ikke været her før, så det var en positiv overraskelse at vi i Allerød har så fint et sted som Nordsjællands automekanik. De skulle nok gøre lidt mere reklame for sig selv, da jeg ikke kendte til dem på forhånd og altid har taget til Hillerød for at få lavet bilen.

October 10, 2019

Mazda 6

Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød.

De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.

October 10, 2019

Bosch Car Service i Allerød

Har altid fået en god service hos Nordsjællands Automekanik i Allerød. Shahram og Michael er yderst dygtige og professionelle, og jeg kører altid forbi Allerød hvis jeg har problemer, da de hurtigt bliver løst her, og til billige penge.

October 9, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Kør ikke din bil til bosch Carcenter i i Gydevang (Allerød)…

Kør ikke din bil til bosch Carcenter i gydevang, Allerød. Og stol ikke på sharam over en dørtærskel. Han er krejler og sælger elendige biler med dårlig mekanik til overpris.
De vil bare have dine penge!
De forsøger at sælge dig dårlige biler med defekte reservedel, hvis de kan fornemme at du ikke selv har forstand på biler. Sjovt nok er der pludselig utrolig mange ting der koster kassen at få lavet, når garantien er udløbet. Nåede desværre at købe 2 biler af dem, så taler af erfaring. Har et meget dårligt ry i byen. Stop deres virksomhed før de ruinerer alle borgerne i Allerød med deres svindel og humbuk.

Hold dig langt væk!!

July 3, 2019

Det var den fredag...

Det var den fredag....

Jeg ringede tidligere ind i dag mht. til opstart af mit eget værksted og vil derfor høre mulighederne og hvilken fordele man har som partner/medlem af deres "Bosch brand" Vedkommende jeg snakkede med have en trælse attitude og alt det jeg spurgte ind til, fik jeg bare af vide ”det kan du da bare se på vores hjemmeside og hvorfor jeg ringede ind til ham..” Der står ellers på jeres side at man skal ringe ind for flere information omkring jeres koncept....

Citat fra jeres side "Bliv en del af Bosch Car Service"

"Ønsker du og dit værksted at blive en del af Bosch Car Service konceptet? Tøv ikke med at kontakte os for at få information om, hvordan du bliver Bosch Car Service værksted"

Jeg har ihvertfald fundet ud af en ting... jeg skal ikke være en del af Bosch Car Service, hvis jeres attitude og fremgangsmåde er som overstående så får man ihvertfald ikke lyst til at drive et samarbejde med jer....

March 1, 2019

BRUG ALDRIG DETTE VÆRKSTED

BRUG ALDRIG DETTE VÆRKSTED - DE er simpelthen uærlige.
Overpriser - dårlig dårlig kundeservice og trusler hvor jeg blev bedt om at skride ad helvedes til, hvis ikke jeg gik ud fra hans butik .
Fornemmelsen af at blive snydt godt og grundigt med helt ublu priser!

Jeg BRUGER ALDRIG dette dårlige værksted igen!

February 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Desvære må jeg konstatere at dette…

Desvære må jeg konstatere at dette firma bære præg af brudte mundtlige aftaler som så bliver sendt ud skriftligt i håb om forbrugeren lader arbejdet forsætte og derved kun får lavet det halve af det arbejde der var lovet.

Dertil kommer så at ejeren i en sådan grad sviner en til og er helt ude af kontrol i forhol til man konfrontere ham

Brug aldrig det sted

December 12, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Regulær svindel - med fatale følger

Dette er en opfølgning på et olieskift på automatgearkassen på min bil udført i november 2015 hos Nordsjællands Automekanik. Da jeg dengang hentede bilen og fik fakturaen fandt jeg ud af, at de havde brugt en forkert type olie, hvor til de gav deres olieleverandør skylden. Vi aftalte så at det skulle laves om, da den rigtige type olie (blå farve) ikke er kompatibel med den olie de havde fyldt på (rød farve). Derfor bad jeg også om at de gennemskyllede gearkassen med den rigtige olie for at få fjernet al den forkerte olie. Jeg havde læst mig frem til at 15 liter olie ville være den rette mængde at bruge til den opgave. Da jeg hentede bilen fik jeg så en ny faktura, hvorpå der stod at der var påfyldt 15 l olie. Få måneder efter dette olieskift begyndte bilen at få fejl på gearkassen og en enkelt gang strandede jeg om natten i Sverige med en fejlkode som kun et værksted kunne slette. De seneste 6 måneder har gearkassen skiftet mærkeligt og jeg besluttede mig så for at få skiftet olien igen, selvom der stadigvæk er 50.000 km til det anbefalede skifteinterval. Den olie der blev tappet af havde et rødligt skær og den lugtede brændt. Jeg havde selvfølgelig forventet et blåligt skær fra olien, fordi der skulle være påfyldt olie med blå farve. MEN tilsyneladende havde man bare givet mig en ny faktura på den rigtige olie, uden at olien var blevet skiftet tilsvarende. Desværre fandt man ved samme lejlighed guldfarvede småstykker i gearkassens bundkar som ifølge eksperter indikerer at bøsningerne nedslides og med al sandsynlighed er årsagen den forkerte olie, der har været anvendt ved olieskiftet resulterende i to forskellige type olier som ikke er blandbare har været i gearkassen på samme tid. Så jeg kigger frem mod en reparation til omkring kr. 30.000,- som følge af dette.

December 5, 2018

Advarsel!!!

Advarsel - Nordsjællands Automekanik
Send ikke din bil til reparation hos Bosch Car-service i Allerød (Gydevang) - også kendt som Nordsjællands Automekanik. Stol ikke på de priser, de opgiver. Regn med at lægge 50-100 % oveni. Og regn med, at de finder adskillige "fejl" på din bil, som aldrig burde have været repareret. Jeg mistede adskillige tusinde, og regningerne er svære at forstå. Så svære, at det ikke er værd at gå videre med sagen, idet det er svært at bevise, at du har betalt alt, alt for meget. De udskiftede dele har de naturligvis, hvis du skulle spørge efter dem, meget belejligt smidt ud.

September 6, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Jeg indhentede et tilbud via…

Jeg indhentede et tilbud via autobutler.dk på et standard serviceeftersyn og valgte dette værksted da de tilbød den laveste pris og så ud til at få gode anmeldelser.

Jeg blev dog en anelse skuffet, da den regning jeg modtog var ca. 30% højere end det tilbud de gav via autobutler.dk uden nogen forklaring givet. Det de har lavet er kun det de har lavet tilbud på og altså ikke noget udover det.

June 14, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fint serviceeftersyn til fair priser

Benyttede Bosch car service i Allerød til et almindelig serviceeftersyn på min Citroën C1. Fandt dem via autobutler. Blev modtaget af imødekommende personale og fik udleveret lånebil. Blev ringet op med småting, der skulle fikses - Til en rigtig fair pris. Kunne hente bilen samme dag. Blev mødt smilende igen på trods af, at jeg kom en smule efter lukketid (de var informeret herom).
Kom dernæst ud til en ny-støvsuget bil, hvilket bragte smilet frem på læben.
Tak for god service😄

November 22, 2017
Rated 2 out of 5 stars

ikke 36 mdr garanti som reklameret med

Har i flere omgange anvendt Bosch car service Allerød efter tilbud på autobutler.dk. Har været ok tilfreds med service og overholdelse af aftaler indtil jeg nu stod og skulle bruge de 36 mdrs garanti, som de tilbyder.
En aircon kondenser blev skiftet til bage i 2014 men fandt her til sommer ud af at den ikke virkede længere. Efter aircon service på andet værksted (da havde en forsikringssag der skulle ordnes her alligevel) blev der ilagt sporingsvæske som viste rigtig mange utætheder i kondenseren. Jeg afleverde kondenseren til Bosch Car service for at den kunne blive returneret i forhold til garantien, men fik at vide, at de aldrig dækker kondensere, da den sidder så udsat på bilen. Efter samtale og mailkorrespondance har jeg opgivet sagen, men føler at firmaet bør gøre kunden opmærksom på, at garantien ikke er gældende såfremt der (firmaet selv) vurderes at det skyldes en "skade". En skade som det andet værksted dog ikke kunne konstatere. Jeg har mistet tilliden til dette sted, og mener at de bør oplyse kunderne om forbehold ved garantier. Så vær obs på det!

August 21, 2017

Glimrende service

Fik tilbud via Autobutler - Bosch Car Service i Allereød gav næstbedste tilbud. Da jeg havde prøvet værkstedet før med succes, valgte jeg det samme og blev ikke skuffet. Glimrende service. Overholdt alle aftaler. :)

January 10, 2017

Super Service

Bosch Car Service i Brøndby.
Undervogns behandling samt skift til vinterdæk.
Kommunikation mellem værksted og kunde(mig) var god, alt ialt en god oplevelse.
Her kommer jeg igen.

October 28, 2016