Svaneke Bryghus

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

10-stjerner!!!

10-stjerner!!!
Vi er kommet på Svaneke Bryghus stort set hver år i mange mange år, og vi besøger det igen i år.
ALDRIG har jeg fået bedre mad!
Dejlig brød bar med dejlige dressinger, hjemmebagt brød m.m
Lækreste møreste kød og den bedste og høfligste service.
De varmeste anbefalinger og en guldmedalje til køkkenet!

August 7, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Elsker deres øl, men

Elsker deres øl. Fik en kasse blandet i gave for 3 måneder siden, men da jeg forleden vil tage hul på kassen, var det meste af øllet allerede udløbet.

Det er IKKE i orden, at sælge øl der er ved, at udløbe

May 21, 2018
Rated 2 out of 5 stars

god mad men elendig betjening !

Vi - familie på 7 ( voksne) besøgte stedet onsdag d. 15/7-2015 ca kl 14.00 om eftermiddagen, hvor der var ca 30-40 % besat. Vi fik rimeligt hurtigt et bord, og fik efter en del vinken fat i en tjener efter ca 20 minutter. Vi bestilte mad og drikke, og fik det serveret ca 35 minutter efter. Tjeneren havde dog glemt 2 kuverter, og det ville blive fixet i løbet af 4 minutter, fik vi fortalt.

Der gik dog ca 25 minutter mere, og det endelig kom, bad vi om tomatketchup. Da vi så havde ventet på dette i ca et kvarter, gik vi selv ned og tog det fra en en hylde. Efter vi var færdige med maden, kom tjeneren med tomatketchup, ca en time efter vi fik maden. !!!

Nå, vi skulle jo også betale, og da vi så havde signaleret i lang lang tid, og ingen gav respons, gik jeg ned til disken og smed pungen på disken, for ligesom at markere, at vi godt ville betale. Vi var vist de eneste på det tidspunkt, så det burde være til at overse.

Eneste lyspunkt var maden, som smagte fortræffelig, nu mangler stedet blot at få kvalificeret arbejdskraft til at servere. Vi kommer ihvertfald ikke igen !

August 17, 2015
Rated 1 out of 5 stars

dårlig timing, dårlig service, dårlig mad

Vi var inde på svenske bryghus. For at deltage i en rundvisning samt øl-smagning. Vi ankommer 14.10 hvor rundvisning startede kl 15.00. Vi spurgte om vi kunne få noget at spise mens vi ventede. Ingen problem. Vi blev anvist et bord. Senere kommer vores tjener. Og det første han siger: i skal til rundvisning ikke? " han er hurtigt til at få vores bestilling. Da der var gået 20 minutter henvender jeg mig til skranken og hører om bestilling. Den var på vej. Da der var gået yderligere 10 minutter. Henvender jeg mig igen. Få at hører om vi evt. Kunne få maden efter rundvisning. "Det var ikke muligt da bonnen var kørt. Så spurgte jeg om der var et andet tidspunkt der også var rundvisning på. Det var der ikke! Vi fik vores mad. Kl 14.52. Hvilket gav os 6 minutter at spise i og 2 minutter til gå ud til rundvisning. Da vi ankommer til rundvisning blev hele selskabet gjort opmærksom på at det var os de ventede på. Selvom det trods vores tilmelding ikke var gjort klar til vores øl- smagning. Og for at komme tilbage til maden: Bøffen var rå. Pomme fritterne var hule inden i. Æggekagen var dybeste set et spejlæg (3mm tyk). Det er de ærgerligste 920kr. Jeg nogensinde er kommet af med! Det eneste positive der er at sige er at
rundvisning var god. Men ikke 920,- værd.

July 27, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk frokost - i solen over Svaneke!

Nød en forrygende frokost lige midt i solen - fredag den 15-05-15 - på Svaneke Bryghus, Bornholm!!!
Velsmagende og kølig øl & snaps!!! Veltilberedt mad inkl. de saltstegte!!!
Og i særdeleshed - tusind tak for udsøgt service Jakob, Aarsdale!!!
Vi ses igen, igen!!!
Agnes, Ole - Vibeke og Ove

May 19, 2015
Rated 5 out of 5 stars

FANTASTISK Mad & Betjening:-)

Nu har vi gennem nogle år spist frokost på dette pragtfulde sted og jeg må sige at hverken betjening eller maden skuffer, vi får altid utroligt god service og selv hunden bliver forplejet og dette selvom der til tider har været rigtigt mange mennesker er der altid et smil på læben.

Mange tak for en behagelig sommer igen i år:-)
Minibøllerne

August 1, 2014

Lækre bøffer a la MASH

Virkelig virkelig lækkert kød, der i den grad kan måle sig med MASH i København (der laver verdens bedste bøffer). Priserne er rimelige, dog er salatbaren en smule uinteressant. God vin, god service. Bestemt et besøg værd.

August 27, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Lidt svingende

Spiste atter på bryghuset i weekenden 8. Oktober 2016.

Super lækker bøf, sauce mv. Topkarakter her.
Lammekrone, sej og kedelig, ellers god sauce.
Bryggerben, det var direkte uspiseligt. 179kr ud af vinduet her, min datter var skuffet og ville ikke spise det, og forståeligt. Hold jer fra dem.
God betjening og stadig en ok restaurant.
Fin salatbar og god øl.

Jeg har vel snart spist her en 10-15 gange.
Det er ikke dyrt efter min målestok, og kvaliteten er helt i top.
Altid super mørt kød, fin garniture og saucer. De er noget fedtet med kartofler, så jeg plejer at bede om pomfrites istedet.
Rigtig fin salatbar er inkluderet i deres hovedretter.
Børnepzza med peperroni er virkelig ringe.

Deres øl er klasse, mere er der vist ikke at sige til det.
Super venligt personale og altid hurtig levering.
Stedet er meget bedre end pakhuset i svaneke, og prisforskellen er minimal.

February 7, 2011

I hjertet af Svaneke...

Hvis man som jeg elsker Bornholm, så vil man også elske et besøg på bryghuset i Svaneke. Ja, det er et must, hvis man er i byen.
Her oser af charme og kvalitetsprodukter.
Deres økologiske blåbær sodavand er nummer 1 for mig..

January 30, 2011

Take a closer look