Jakobsen&Co Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Værste sted, Café Rømer

Aldrig, som i aldrig - har jeg fået så dårlig mad/lidt mad/betjening i mit liv.
Man giver 155 kr for 6 retter, hvor der er mad nok til én på 11 måske. Man skal også vente +40 minutter på det, selvom ingenting på deres menu reelt er noget der tager tid og lave. 70% er maden er kold når den kommer, hvis de skal lave til mere end 2 mennesker.
Servicen behøves vi slet ikke komme ind på, da den er ikke-eksisterende. Selv når du betaler, står der en ung med sin telefon i hånden og ingen kunde kontakt. Fuldstændig grotesk sted, Cafe Rømer.

March 8, 2026
Rated 3 out of 5 stars

God mad, fesen betjening

Maden på Rømer var udmærket, men servicen levede desværre ikke op til samme niveau. Vi oplevede, at vi selv måtte gå op og vente for at få tjenerens opmærksomhed, hvilket gav et indtryk af manglende engagement. Personalet virkede travle, selvom der ikke var mange gæster, da vi kom om formiddagen, og de gav sig ikke tid til at fokusere på os som kunder. Det trækker desværre helhedsoplevelsen ned.

December 30, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende brunch og en ret middelmådig betjening

Hvis du er til en taco hvor tortillaen er så blød at den nærmest skal skrabes op med en ske, en klistret majspandekage (arepa) og en kage der er så sød at selv min særdeles kageelskende søn kun spiste en bid kombineret med en mildt sagt uengageret betjening og høj pris så er cafe Rømers brunch et godt valg.
Det der på papiret lignede et spændende koncept blev mildt sagt en skuffende oplevelse.

August 20, 2022

Kan ikke anbefales

Hyggelig atmosfære, betjening var ok, ikke prangende.
Maden var absolut en stor skuffelse, meget smagsløs. Størstedelen af maden smagte som om, saltbøssen var tabt et par gange.
De små deleretter var utrolig små og intetsigende, men meget dyre.
Hovedretten meget intetsigende. Bøffen var lille, lidt sej og smagsløs, desuden var den kold, kartoflerne var slatne, overkogte og kolde. Salaten var søbet ind i olie og smagte ikke af andet.
Prisen var meget dyr, både for mad og drikkevarer og hang slet ikke sammen med den intetsigende mad og kvalitet.
Kan ikke anbefale Rømer og spiser der aldrig igen.

January 8, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Middelmådig og dyr brunch

Brunch bestående af 2 spejlæg, et lille stykke ost, 2 skiver pålæg, 2oliven, skyr med crunch, lille skål med nogle stykker frugt, tørrede bananer (tror jeg) og en minimalistisk brownie, rug-fransk-og knækbrød. 1 kop kaffe, og 1 glas juice. 200kr. Tilvalg: 1 flaske postevand 50 kr. Ingen opfyldning af kaffe.
Dyrt i forhold til anretningen.
OK betjening og pænt og rent lokale.
Intet at klage over, men vil ikke selv besøge Cafe Rømer igen

February 27, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Gamle pomfritter og overstegt bacon

Besøg 30.12.2014
Jeg kom forbi om eftermiddagen og lod mig friste af husets "Baconburger".
Ved entre blev jeg som andre henvist til "skammekrogen" takkede nej og spurgte til en plads oppe ved vinduet. Der var fin plads - kun 2 par sad i hver sin ende af bordrækken - og alligevel blev der anvist et bord ved siden af det ene par.
Baconburgeren og et glas rødvin blev bestilt. Det var ikke muligt at få et glas postevand ved siden af, flaske vand kunne købes.
De serverede pomfritter var tørre, indfaldne og enkelte af dem så ud som de havde været i frituren før - absolut ikke et hit.
Baconen var granuleret, ovn- og overstegt til ukendelighed og smagte af alt andet end bacon. Hvor svært kan det være skære et par skiver god bacon og stege dem så de smager?
Bollen var OK.

January 4, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Café Römer har dårlig brunch og ingen service

Vores scrambled æg var grå (!) og søbede mens resten af brunchen allerhøjest var middelmådigt ligegyldig. Betjeningen var uhøflig og absolut ikke servicemindede. Café Römer har virkelig formået at lave en brunch, man ikke engang vil have gratis.

Jeg var der for et år tilbage, hvor det var langt bedre - jeg ved ikke om de har skiftet ejer eller kokke ud, men elendigt var det i hvert fald og vi kommer IKKE tilbage. At de så også lige tager 15 kroner for postevand er bare flabet.

January 20, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Café Römer- ikke med gavekort !

Min kone og jeg fik i fælles fødselsdagsgave, et gavekort til en "Brunch med bobler". Vi valgte Cafe Römer, ved åen i Aarhus. Vi var der 5 minutter over ti ( åbner kl.1000 ) og blev af den venlige tjener vist til et bord for 2. Vi havde bestilt bord på forhånd, så det undrede os noget at vi blev henvist til skammekrogen i et hjørne uden udsigt til andet end en møgbeskidt væg. Brunchen vi fik var en positiv oplevelse -den var go´ ! Desværre fuldstændig overskygget af vores placering. Efter lidt tid kom yderligere 3 par til i sofaen hvoraf 2 par tydeligt bemærkede at dette var da vist skammekrogen. Oplevelsen bliver ikke mere mystisk af, at restauranten under vores besøg forblev halvtom, og mange af de lysere og venligere pladser forblev ledige.Vi kan ikke lade være at spekulere på om den dårlige placering ( trods bordreservation ) skyldes vores gavekort ? Vi kommer ikke igen !

October 17, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig mad og næsvis betjening.

Vi vil afslutte en shoppe dag i Århus med at spise frokost på Cafe Römer.
Det starter fint med at en smilende tjerner tager imod os og viser os hen til et bord.
Vi bestiller to oksekødsburger med div. og drikkevarer. Vi modtager kort tid efter drikkevarerne og så går ventetiden i gang.
Efter ca.40min. hvor vi ikke har set skyggen af vores mad spørger vi om det er på vej, vi får svaret at det vil komme om to min. Yderligt 10-12min går der inden maden kommer. Det skal sige at cafen IKKE car fyldt op - der var mange tomme borde.
Godt irriteret går vi i gang med at spise, men så viser det sig at den ene hakkebøf er rød/rå i midten. Dette påtales overfor tjener som giver et flabet svar om at det vil hun bestemt ikke give mig ret i.
Burde ikke have betalt regning - men vi ønskede at forlade stedet med det samme!
Sætter aldrig mine ben der igen!!!

October 23, 2011

Is this your company?