Danalex

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Butikken ignorerer reklamation - pas på!

Købte 2 lagner - et udmærket kuvertlagen og 1 splitlagen. Danalex får 1 stjerne, fordi man ikke kan give mindre, og fordi kuvertlagnet er ok.
Splitlagnet gik i stykker - stoffet revnede simpelthen ved splittet allerede efter få dages brug, hvilket aldrig er sket med vores andre splitlagner. Der er påsyet en lidt svag forstærkning fra fabrikken, og der medfulgte en ekstra forstærkningslap. Så det så jo fint ud, god ekstra service med en reservelap. Men jeg havde dog aldrig forestillet mig at lappen skulle lys på FØR ibrugtagning af lagnet, det stod ikke skrevet nogen steder og ville også være højst usædvanligt!
Vi skrev en reklamation et par måneder efter (glemte det i juletravlheden) og fik et underligt svar uden navn på medarbejderen (der stod kun "Danalex) som tydeligvis ikke havde læst mailen. Næste svar var, at vi skulle læse brugsanvisningen og sy den ekstra lap på.
Derefter skete der ingenting. Jeg rykkede for svar pr mail, men hørte intet. Telefonen bliver ikke taget, har prøvet mange gange.
Fandt så et mobilnummer, og fik en virkelig kedelig samtale. Manden påstod, at de har ikke lagner mere, og at butikken er lukket. Men webshoppen ser fuldstændig ud som den plejer, så jeg spurgte om de heller ikke sælger dyner og duge mere. Jo det gør de, men ikke lagner, svarede han. Hvordan kan butikken så være lukket? spørger man, men det svares der ikke på.
Der er stadig lagner på webshoppen og ingen steder står der, at butikken er lukket. Man kan stadig lægge varer i kurv og gennemføre et køb - hvilket jeg selvsagt vil advare kraftigt imod. For det er en butik uden forståelse for forbrugerret og alm. regler for handel.
Enden på samtalen blev, at jeg bare kunne bruge den ekstra lap, og at Danalex er fuldstændig ligeglad med reklamationen. De vil ikke tage lagnet retur og vil ikke refundere beløbet eller sende mig et andet lagen, fordi "butikken er lukket". Selv om man stadig kan handle der... Intet ser lukket ud på hjemmesiden d.d.

April 12, 2023

Fantastisk!

Ualmindeligt dejlige og smukke dyne-/pudebetræk og flade lagner i super kvalitet. Øko-tex Standard 100 til gode priser. Bestemt ikke en discountvare. Jeg bestilte kl. 09.41 og fik øjeblikkelig bekræftelse. Lige efter blev jeg ringet op af en venlig mand, da jeg havde glemt at krydse farve af. Dagen efter var pakken blevet leveret i Sønderborg kl. 11.53! Hvor mange andre firmaer kan leve op til det.

December 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Købte mine lagner for 3 mdr siden så de…

Købte mine lagner for 3 mdr siden så de var klar til at min nye seng kom fra producenten.

Nu har jeg endelig kunne tage de faconsyede egyptiske bomuld lagner i brug og desværre viser det sig at det ene begyndte at fnulre der hvor jeg har ligget.

Jeg gør dem opmærksom på problemet og får at vide at fordi der er gået over 2 uger så vil de ikke gøre noget ved problemet. Det bliver jeg sur over og gør opmærksom på købeloven og at de er forpligtede til at hjælpe når varen går i stykker.

Må se om de vil følge lovgivningen eller om jeg skal gå videre med sagen.

Opdateret den 19/7.

De valgte at sende en returlabel til mig da de gerne vil se varen igen. De mente ikke at der var noget galt med den og jeg får at vide de vil returnere beløbet = super service.

Jeg har fortsat et lagen tilbage som jeg er meget tilfreds med og valgte at lægge en ny ordre hos dem men får besked tilbage at desværre nægter de at sælge til mig og jeg skal finde en anden webshop. Derfor fastholder jeg denne ene stjerne.

Jeg får desuden at vide at jeg skal fortælle sandheden og gerne med de services de har givet. Dette er hermed gjort.

Håber DanAlex får fat i en, der kan sidde og styre kommunikationen for jeg har haft ufattelig svært ved at forstå det de skriver.

July 14, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Der er hurtig levering og hurtigt svar.

Der er hurtig levering og hurtigt svar.
Desværre lever varen ikke op til beskrivelsen, og svaret jeg modtog herpå var ikke hvad jeg ville forvente ift et nogenlunde service niveau. Desuden var varen gået i stykker, men det nåede jeg ikke til inden jeg gav op på kommunikation imellem os.

June 14, 2021

Super service og kvalitet 👍

Jeg bestilte 4 kuvertlagner i egyptisk bomuld 24/7 - modtager samme dag en mail fra Danalex, hvor de venligt oplyser at ordren er pakket og afsendt - og dagen efter modtog jeg besked at min pakke kunne afhentes.
Det er 2. gang jeg bestiller lagner her - super kvalitet og super service - og jeg kan varmt anbefale Danalex 👍😊

July 26, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kvalitet til gode priser!

D. 24/5-2014 bestilte jeg "Damask-satin strib. sengesæt" som vi har brugt det hver dag siden! I går bestilte endnu et sæt (som jeg modtog i dag), da det kan være lidt besværligt at skulle vaske samme dag som vi vil have rent sengetøj på. Det er dermed ikke fordi det på nogen måde er slidt op, faktisk ser det stadig ud som nyt! Inden jeg modtog mit første sæt, anede ikke at det kunne betyde så meget for sovekomforten, at sengetøjet er af en god kvalitet! Jeg går aldrig tilbage til et ”Bilka tilbud”, specielt ikke når prisen ikke er højere for så god en vare!

Lige en note: der findes en dårlig anmeldelse som klager over at sættet kom 5 cm for langt. For god ordens skyld vil jeg lige sige at det er rigtigt at der er 5 cm "ekstra" på de mål som er printet på pakken i forhold til standardmål. Men jeg kan konstatere at sættet passer perfekt til vores standard dyner :-)

December 30, 2017

Perfekt !

Vi bestilte i går eftermiddag nogle varer hos DanAlex, og for en halv times tid siden (kl. 12), kom pakkeposten med varerne. Under et døgn efter ordreafgivelse - det har vi vist ikke prøvet før.

DanAlex lever fuldt ud op til moderne Internetbrugeres krav om god service og hurtig levering. Fortsæt med det :-)

January 31, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtig levering !!!

Jeg bestilte noget sengetøj søndag - og allerede næste dag ankom pakken med pakkeposten. Varerne lever helt op til mine forventninger! danalex.dk kan ikke anbefales nok!!!

February 15, 2011

Take a closer look