Danbuket Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har i en del år handlet med Netbuket i butikken i Birkerød. Altid flotte, friske blomster til meget fornuftige priser. Har netop brug dem som leverandør til min datters konfirmation. Fik leveret de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag indløst men gevinst fra Forbrugsforeningen og fået en udsøgt betjening. To flotte orkideer i fine skjuler og oven i købet ekstra bark med i en pose - Jeg er glad. Vi har tidligere køb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Benyttede denne leverandør, for første, - men absolut IKKE for sidste gang, Alt fungerede optimalt, og min veninde modtog den smukkeste buket, - udelukkende bestående af friske blomster.🌻 Hverken... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Den yndigste krans og bårebuket

Min onkel skulle bisættes, og jeg vidste, at der kom over 100 mennesker. Jeg skulle både bestille bårebuket fra min familie samt for hele den andelsboligforening, hvor både jeg og min onkel boede i, og var derfor lidt nervøs for, om det blev som jeg ville have. Det forsikrede både forretningen og blomsterbinderen mig om, så jeg var helt tryg, og da de kom (til tiden) var de endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig. Mange var forbi mig fra A/B for at sige, at kransen var SÅ smuk. Tusind tak for at gøre dagen helt perfekt - det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler gennem Netbuket.dk

July 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fik bestilt en buket(kenzo) der bestemt…

Fik bestilt en buket(kenzo) der bestemt ikke var i den farvekombi som på billede . Den var ikke særlig pæn eller sommerlig😮 . MEN..

Fik en fantastisk service da jeg tog kontakt til netbuket og de sendte en ny buket og min mor og ikke mindst jeg var glad igen. 😃

Det er god service og jeg handler bestemt hos Netbuket igen...

July 13, 2023

Virkelig skuffende oplevelse

Havde bestilt en bårebuket med silkebånd til begravelse. Der var bare ingen buket med silkebånd fra mig i kirken.
Kontakter netbuket.dk som fortæller, at buketten skam er leveret men at de havde overset at der skulle silkebånd på. WHAT?? Hvordan pokker kan man undgå at opdage halvdelen af ordren??
Det er simpelt for ringe! Jeg er skuffet og vred. Netbuket svarer blot retur, at de jo kun er mennesker, der begår fejl. Og det skulle så lige være til en så vigtig opgave?
Jeg har handlet hos netbuket for sidste gang.
Opdatering:
Her 4 dage senere er jeg blevet kontaktet af firmaet. De erkender deres fejl og tilbagebetaler det fulde beløb. Desværre ændrer det ikke på situationen, da begravelsen hár fundet sted.
Og hvad kan man så lære af det?
Handel aldrig på nettet, når det gælder så vigtig en buket/begivenhed!

April 9, 2022

FREMRAGENDE!

Benyttede denne leverandør, for første, - men absolut IKKE for sidste gang,
Hverken hun eller jeg kunne være mere tilfredse, med blomsterne og leveringen.😊
Tak til Netbuket.dk,- jeg vil benytte jer, når jeg skal sende blomster fremover.
Tillige en bonus, at I modsat mange andre blomsterleverandører, også leverer på søndage.

August 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Værste online oplevelse til dato!

Værste online oplevelse til dato!

Bestiller blomster. Modtager ordrebekræftelse og glæder mig til at modtageren får sine blomster.

Undrer mig over at blomsterne ikke leveres og får denne besked fra ejeren. Dog er det ikke korrekt at det er oplyst på websiden og som sagt tager de gerne imod bestillinger. Jeg er så skuffet!

Hej Michael,

Som vi har annonceret, der er på grund af mangel på personale, lukket for leveringer hos netbuket.dk. Mandag den 14. juni er tidligst dato, for at bestille en levering hos os. På nedenstående kopi af din ordre, kan der også ses at din bestilling er sat til den 14. juni.

Hvis levering af din bestilling kan ikke vente til den 14., kan jeg godt tilbyde leveringen i morgen i sted for. - svar udbedes senest inden kl. 10:00 i morgen formiddag. På forhånd tak.

Mvh.

Fari

June 7, 2021

Fantastisk service

Jeg havde angivet en forkert leveringsadresse, hvilket jeg først blev gjort opmærksom på da deres chauffør ringede til mig og fortalte at vedkommende der havde modtaget blomsterne havde meddelt at de ikke kunne være til hende. Selvom det var min egen fejl, hentede chaufføren buketten igen og leverede den til den nye rigtige adresse - og flere gange undervejs ringede eller sms'ede han med status. Simpelthen sublim kundeservice som i virkeligheden slet ikke var berretiget pga. min egen dumme fejl.

February 1, 2021

En glad kunde

Vi har tidligere købt både blomster til bryllup og begravelse, og har altid gået glade derfra.
Kan klart anbefales 🌹👍😃

January 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har bestilt tre buketter til…

Jeg har bestilt tre buketter til levering i dag den 30 december, havde måske en forventning at de nok kom i eftermiddag. Men kl 10-10.30 bliver der leveret 3 meget flotte (ens som ønsket), chauffør giver sig tid til at finde nabo, da jeg ikke er hjemme. Så blomsterne bliver passet på til jeg kommer hjem, og nabo som tog imod dem var faktisk den ene som skulle have buket. Hun var meget begejstret.
Så tusind tak for hurtig levering og flot resultat.

December 30, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Mindre buket end bestilt/betalt for

Vi fik desværre leveret en billigere buket end vi bestilte og mødte ikke meget forståelse for dette. Gjorde ikke mere ud af det pga. prisenforskellen ikke var så stor, men det er lidt en principsag. Det duer ikke de leverer mindre buketter end man bestiller og betaler for.

December 27, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en buket til min kone ifbm

Bestilte en buket til min kone ifbm. vores kæreste dag. Jeg bestilte en stor buket efter en dårlig kunde oplevelse hos Interflora. Ville sikre mig, at den var stor. Blev i den grad overrasket af en XL buket i forhold til Interflora. Min kone blev lykkelig. Det er sikkert ikke sidste gang jeg køber blomster hos Netbuket.dk.

June 26, 2020

Advarsel - dårlig service og sen levering i Birkerød

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller buket hos nb kvalitetsblomster Birkerød, så foregår leveringen meget sent - tidligst ved 19’tiden og forvent ikke god service, hvis du ringer og spørger ind til, hvornår buket bliver leveret - forvent undskyldning på undskyldning samt en aggressiv ejer!!!!!
SÅ TÆNK DIG GODT OM INDEN DU LIGGER DINE PENGE HOS NB KVALITETSBLOMSTER BIRKERØD

April 6, 2020

Den bedste service !

Efter gentagne gange kan jeg kun sige - fremragende! Flotte buketter og meget personlig service, når det er lykkedes mig at begå fejl i bestillingen... :-) Tak, jeg er klart en tilfreds stamkunde.

March 4, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig elendigt og uprofessionelt…

Fuldstændig elendigt og uprofessionelt firma.

Jeg bestiller en italiensk kurv i forbindelse med vores nabos kobberbryllup. Jeg bestiller den italienske kurv, da de rejser til Italien hvert år og elsker landet.

Den "kurv" der bliver leveret er langt fra det på billedet. Desuden består den af en lille fesen potteplante/blomst, en rødvin, en æske chokolade og så er der proppet en pakket pasta ned i. Jeg gætter på pastaen var det italienske strejf.

Jeg ringer derfor og brokker mig, får en fin forklaring på, at det var fordi, at andre lavede de kurve, og de havde erfaringer med, at det ikke var nogle særlige gode ting der kom i, så de havde sendt mig, hvad de mente var en bedre kurv. Fint nok, men ikke det jeg har bestilt - og hvorfor tilbyder man så et produkt, hvis man ikke synes det er godt nok?

Vi aftaler en kompensation, da jeg ikke har modtaget det, jeg bestilte. De ville sende en rabatkupon, men der var problemer med systemet, så der ville gå et par dage. Jeg ringer et par uger senere, da jeg stadig intet har modtaget. Han lover at klare det hurtigst muligt. Jeg modtager stadig ingenting. Udover, at jeg ikke får, hvad jeg er blevet lovet, så er det også utroligt svært at komme igennem til firmaet, de tager ganske sjældent telefonen, hvorfor jeg har brugt mange forsøg og lang tid på at komme igennem til dem.

Jeg venter yderligere nogle uger, har stadig intet modtaget, så der ringer jeg og brokker mig - får besked på, at når jeg næste gang bestiller, så skal jeg bare skrive "vores aftale" i kommentarfeltet.

Jeg ved ikke, hvornår jeg skal bruge en buket eller kurv til noget igen, så der kan gå længe - kan de så huske vores aftale til den tid?? Jeg har jo intet på skrift og kan tydeligvis heller ikke få det.

Jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende, det har taget flere måneder, og jeg står ikke med noget ordentligt resultat endnu!

August 27, 2019

Friske blomster - fantastisk service

Har netop brug dem som leverandør til min datters konfirmation. Fik leveret de smukkeste, store blomsterkranse til de runde borde, samt en stor, tæt, matchende buket med samme slags blomster. Derudover en flok langstilkede røde roser i cellofan til konfirmationsholdet.
TUSIND TAK!

May 7, 2019

Humbug

Fik dekoration til jul afmonteret mor. Da jeg sendte billede, af lille men pæn dekoration fik hun et chok. Hun havde betalt 450kr plus leveringsgebyr. Butik måtte have misforstået noget, men firma afviser. Blomsterne var frisk, lyder svar. Er ikke uenig, men udseendet og størrelse passede bestemt ikke prisen. Eller det reklamerede billede på hjemmesiden. Firma "fejer" for egen dør, og ejer ingen pli
Har aldrig, som i aldrig !!! , følt mig så snydt.

January 19, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Firma tager fusen på dig!

At bestille en dekoration til 450kr og få leveret noget, der ligner "bilka" 150kr er SÅ en negativ oplevelse, jeg gerne var foruden!!
Da jeg klager, får jeg bare smøren: blomstern var lige leverer, og var friske....
Men måske det skrevne sprog er svært - f.. så uprofessionelt firma, så jeg har været der for sidste gang.
Så hellere undvære rabatten fra forbrugsforeningen :(

January 19, 2017

Utroværdig leverandør - Vælg f.eks. Interflora

Jeg bestilte buket til min mor til levering på Morsdag. Danbuket fremsendte endda bekræftelse på ordren af hvilken der selvfølgelig fremgår korrekte leveringsdetaljer mm.

Buketten er IKKE blevet leveret, og netop buketter er noget der skal leveres på "mærkedagen" - Ellers går formålet ligesom tabt!

Jeg er meget skuffet!

Det er min allerførste ordre hos Danbuket.dk. Jeg bestiller ofte buketter, men valgte Danbuket fordi de har et særligt tilbud til forbrugsforeningens medlemmer!

Det kan meget vel være at Danbuket.dk er blevet "snydt" af en blomsterhandler, men så er deres kvalitetsstyringssystem simpelthen for dårligt.

May 13, 2012

Take a closer look