FastHippo Retail Group BV Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Veel producten op voorraad en een uitstekende service. Levering was snel. Volgende dag kreeg ik m'n filter al netjes verpakt afgeleverd. Ik kocht een Heliopan polarisatiefilter en zocht daarbij no... See more

Rated 5 out of 5 stars

Twee maanden geleden een houder met hoes gekocht om mijn telefoon op de motor te bevestigen. Nadat van de hoes het lipje was afgebroken contact opgenomen met het bedrijf. Het enige wat ik hoefde... See more

Rated 4 out of 5 stars

Administratieve afhandeling is uitstekend, informatievoorziening ook. Gekocht product zeer snel verzonden. Prima. Wat jammer is, is dat je voor het in ontvangst nemen van het paketje je handtekening... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

foto-express.nl is gespecialiseerd in producten voor de natuurfotograaf. Wij bieden het grootste assortiment camouflage artikelen uit voorraad geleverd. Wij zijn dealer van de volgende merken: Jobu-design - Feisol - Gitzo - LensCoat - WildlifeWatchingSupplies - Nature-pro - Eckla - Ameristep - Acratech - Stealth-Gear - Canon - Nikon - Tamron - Sandisk - Lexar - Lowe Pro - Tamrac - Think Tank - LensPen - Nature-Pro en nog veel meer. www.defilterspecialist.nl biedt u het grootste assortiment filters uit voorraad geleverd. Wij voeren de merken: Cokin - Stealth-Gear - Carl Zeiss - B+W - Marumi - Hoya - Heliopan - Hama verloopringen in vele maten - LensPen reinigingsartikelen - Photoclear lensdoekjes - Lensdoppen - enz.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Cokin filters.

Groot assortiment Cokin filters met redelijke prijzen. Zeker niet duurder dan bij andere winkels. Sommige filters zelfs goedkoper, vandaar ook sommige filters gekocht en sommige nog op de verlanglijst. Maar belangrijker in deze is de snelle en accurate afhandeling van mijn bestelling. Correct verpakt en verzonden.

Jammer echter van Cokin, kan de winkel uiteraard niets aan doen, is dat de verpakking minder is. Vroeger verpakt in scharnier doosjes lagen de filters krasvrij, nu in de huidige dossjes niet meer.

July 29, 2015

Goede service zonder gezeur

Het enige wat ik hoefde te doen was even een foto van de bon en het artikel op te sturen en een dag later werd er al een nieuwe naar mijn huisadres verzonden. Het was zelfs geen enkel probleem om een groter exemplaar zonder extra kosten toegezonden te krijgen!

March 4, 2015

Specialisme voor goede prijs

Onlangs bestelling gedaan van enkele Cokin-filters. Prijzen zijn laag,en er waren tevens ook interessante aanbiedingen op dat moment...bestellen dus!
Betalen ging makkelijk en de levering was er binnen enkele dagen. Verpakking was goed,dus heb écht niets aan te merken.

January 16, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Makkelijke bestelprocedure, zeer net klanten contact en snelle levering

Na een prettig gesprek aan de telefoon over een product een bestelling ingevoerd en daarbij een opmerking over de gewenste verzending geplaatst. Er werd ook daadwerkelijk op de opmerking gereageerd per email, en alles is netjes afgehandeld. Niet vaak meegemaakt met webwinkels. Alles was keurig verpakt en netjes op tijd.

September 20, 2011

Tevreden

gewenst produkt was niet meer voorradig. Defilterspecialist kwam met een goed alternatie

August 24, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering voor een redelijke prijs.

Ik ben goed tevreden over de filterspecialist, veel filters op voorraad. Ik zocht een 10 stops B+W ND filter welke maar bij wenig zaken voorradig waren de filterspecialist had hem wel.
Dit filter werd binnen 2 dagen geleverd.

July 9, 2011

Prima!

Na vergeten van het invullen van het huisnummer werd ik netjes gebeld.

June 30, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden goed verpakt en een mooie sortering in uw bedrijf

4 ipv 5 sterren omdat de zending een dag later is verstuurd dan aan mij werd meegedeeld. No big deal, maar als je er op zit te wachten, dan had ik het toch direct verwacht. Nu maakte het niet uit, omdat ik het filter tijdig besteld had. Wel mooi Track & Tracing!

Naar mijn idee is een verpakking in een bubbeltjes enveloppe toereikend (maar dan dus geen track & tracing). De verzendkosten zouden dan wat omlaag kunnen. Met uw huidige (zeer degelijke) verpakking is de verzendprijs zeker te rijmen.

Maar al met al zal ik zeker als klant terug komen.

June 27, 2011

Snel en goede communicatie

Wederom een prima ervaring opgedaan bij deze internetwinkel. Een van de twee bestelde artikelen was niet voorradig. Dat werd snel en goed gecommuniceerd. De keuze werd aan mij gelaten om dat deel van de order te annuleren of na te laten leveren. Het andere deel werd snel bezorgd.

June 9, 2011

The Trustpilot Experience