Levede op til forventningen
Bestilte 20 aluminium skilte. De er helt som forventet. Leveringstiden var ca 14 dage, det er ok, da det er tale om special fremstillet varer.
Jeg handler der gerne igen.
Jeg handler der gerne igen.
Fuldstændig uacceptabel lang levering på et stk messingskilt, det tog en måned at komme frem.
Da jeg ringede firmaet op en måned efter at have afgivet ordren, og efter flere forgæves forsøg pr mail for at få status på min ordre, blev jeg betjent af en flabet og useriøs medarbejder der nægtede at tage ansvar for situationen, og skød skylden på PostNord og diverse underleverandører. Da jeg efter noget tid i telefonen blev træt af dårlige undvigende undskyldninger, og blev lidt skarp i tonen og understregede at jeg havde krav på en statusopdatering på min ordre, fik jeg efterfølgende en ubehagelig mail om at jeg ikke skulle tale sådan og "skælde ud" ..
Eneste plus var at at jeg fik refunderet beløbet for skiltet. Har dog ikke tænkt mig at bruge firmaet igen.

Reply from Designselvskilte
har i dag oplevet den mest tilfredsstillende form for kunde service.
en misforståelse og udefrakommende faktor, som har bevirker resultatet af en handel, kunne let have afgjort mit indtryk af designselvskilte.
men jeg må sige den måde hvor på designselvskilte, har håndteret min henvendelse, gør at jeg uden tvivl og til hver en tid vil anbefale andre at benytte designselvskilt til såvel store som små opgaver.
tak for god kunde pleje.
Vi bestilte både skilte og folie via cimbertrading (designselvskilte).
I første omgang var der lang behandlingstid på folien, da folien så ankom var den forkert! Vi måtte bruge 15 min i telefonen med en medarbejder som meget meget stædigt (og med ikke særlig pænt sprog) fortalte os at vi var dumme og det ikke var forkert. Vi ender så med at sende et billede til ham af folien, hvorpå at han så indrømmer at det er forkert!
-Efterfølgende modtaget vi vores skilte... Skiltene mangler så et bogstav i logoet! Det samme gør det nye folie vi har fået tilsendt!
Nu ligger jeg IGEN og skal diskutere frem og tilbage med den samme medarbejder, om hvem der har ret osv. osv.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service! jeg har aldrig i mit liv, oplevet at blive talt ned til, på den måde som der gøres her. Det er det værste sted jeg noglesinde har handlet.
Risikoen for at varen er forkert er der og hvis varen først er forkert, så er det en kamp uden lige.
Skulle bruge et skilt til døren. Bestilles en lørdag, og først efter 2 uger kommer skiltet.
Skulle selv rykke dem 2 gange før der skete noget. Da det endelig kom var der kun lavet 2 huller i skiltet, til trods for der var bestilt 4 huller.
Ikke imponerende!
Jeg bestilte mine produkter torsdag og de blev leveret allerede mandag, i perfekt stand og præcis, som jeg bestilte dem.
Kan helt sikkert anbefale Designselvskilte :)
Vil godt give dem 5 stjerner selvom jeg havde lidt problemer i starten.!!
Jeg er Firefox bruger og startede naturligvis med at bruge den. Filen jeg brugte fyldte en del, så havde forventet at det ville tage et stykke tid før filen var uploadet. Problemet var blot at der skete intet på noget tidspunkt, selvom jeg prøvede flere gange prøvede også at maile men fik ingen svar.
Hvorefter jeg prøvede med IE som tilgengæld virkede...
Man bør nok lige skrive at uploaderen ikke kan håndtere den nye Firefox "12", samt svare på mails når de kommer.
Dog virkede det hele ganske fint med IE, produktet er i en god kvalitet og fine farver og det bedste er at de kostede under det halve kontra der hvor jeg bestilte sidste gang.
Så vender nu nok tilbage dog med IE fra starten af.. ;o)
Jeg bestilte omkring 100 klistermærker med et firmalogo. Jeg bestilte hvide klistermærker, men ombestemte mig efter jeg havde afgivet ordren. Det var dog intet problem, og firmaet lavede selv om på det, da jeg sendte dem en mail. Kan helt sikkert anbefales!
Jeg har bestilt 198 klistermærker med billede og monogram (lavet af mig som et billede).
Da jeg havde uploaded billedet via. designselvskilte's egen hjemmeside, var der åbenbart sket noget med billedet, pixelerne var for store. Hvorfor jeg blev ringet op af en af deres medarbejdere, som bad mig om at sende det via. mail, hvilket jeg gjorde. 1 time efter, fik jeg en mail, hvor jeg blev meddelt at mine mærker var blevet klart bedre og at de var klar til afsending.
Alt i alt gik der 4 dage, (søndag-torsdag) og resultatet er super fedt!!!
Så det kan bestemt anbefaldes at handle med designselvskilte.dk
Bestilte 40 stk. klistermærker efter eget design, hvilket var utrolig nemt via deres hjemmeside.
Da jeg desværre ikke havde modtaget mine klistermærker efter én uge og pengene var trukket forespørger jeg til min ordre hvortil jeg får afvide, at den er afsendt, men hvis jeg endnu ikke har modtaget den skal jeg kontakte dem.
Pakken er desværre ikke modtaget på det tidspunkt og jeg skriver til dem, at jeg desværre stadigvæk mangler den - de sender uden tøven en ny pakke til mig med det samme. Det er service!
Det viser sig så efterfølgende, at jeg nogle dage senere modtager begge pakker - den ene afsendt d. 3/11 og den anden 10/11. Jeg kontakter selvfølgelig firmaet for, at høre hvordan vi klarer det - nu da PostDanmark har kvajet sig! Dertil svarer DesignSelvSkilte, at dem beholder jeg bare!
Jeg kan på alle måder anbefale, at handle her. Her handler jeg igen næste gang.
PS: Til min kærestes store fornøjelse fulgte der en pose vingummeri-bamser med! ;-)
Bestilte en fritskåret tekst i går. Hjemmesiden var let at bruge, prisen oplyst med det samme. I dag lørdag ankom en boblekuvert med vandtæt pose med teksten. En "skraber" til monteringen, en farvetrykt vejledning med fotos (og en lille pose vingummi...) var lidt ekstra godter.
Let, hurtigt og effektivt. Den slags giver jeg topkarakter.