Kære venner Det er nu ca. 7 mdr. siden jeg modtog de ting jeg købte af jer. Jeg har intet at klage over. Puderne blev leveret i en forrygende snestorm, på den sidste arbejdsdag inde jul. Manden som... See more
designtendenser.dk
See what reviewers are saying
Pakken kom to dage efter bestilling - endda i december, hvor mange webshops kæmper med at få pakkerne frem. Det var virkelig dejligt med så hurtig og sikker levering. Lysestagerne var pakket enormt... See more
Bestilte mine varer en tirsdag og fik dagen efter besked om, at varerne var udsolgt, men ville være på lager igen den følgende mandag eller tirsdag; dvs. en lille uge senere. Helt i orden! Modtog dog... See more
Company replied
I forbindelse med julen 2010 havde jeg bestilt varer til julegaver. Imidlertid kunne varerne ikke komme frem rettidigt p.g.a. af de store snemængder inden jul. Men ejeren kom selv rundt til kunderne... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hos designtendenser.dk finder du en verden af design og kunst til hjemmet og kontoret. Oplev smuk keramik fra eksempelvis Finnsdottir, anne black og Anna Carin Dahl. En verden af skønne indretningsmuligheder fra ferm LIVING, Rie Elise Larsen og nomess for blot at nævne nogle af de dygtige designer der står bag kreationerne.
Nattergalevej 8A, Assentoft, 8960, Randers SØ
- info@designtendenser.dk
- www.designtendenser.dk
Intet at klage over
Kære venner
Det er nu ca. 7 mdr. siden jeg modtog de ting jeg købte af jer. Jeg har intet at klage over. Puderne blev leveret i en forrygende snestorm, på den sidste arbejdsdag inde jul. Manden som leverede dem, skulle hjem gennem snestormen til Jylland. Han havde dog en ret energi til at ønske os en glædelig jul. STÆRKT
Lynhurtig levering!
Lysestagerne var pakket enormt forsvarligt i flamingo, og jeg er ovenud tilfreds med at handle hos designtendenser.
God pris og hurtig levering.
Klart anbefales, porto blev endda nedjusteret efterfølgende til korrekt beløb.
fin indpakning da jeg hentede varen
God service, fin og sød indpakning selvom jeg hentede varen hjemme hos ejer.
Perfekt
Der blev straks ringet ved udsolgt vare, med forslag til anden vare.
Super oplevelse
Bestilte fire lysestager fra Ferm Living, og blev positivt overrasket, da de allerede dagen efter kom med pakkeposten. Vil klart søge på Designtendenser.dk næste gang, jeg skal bruge et produkt til boligindretningen.
Fin service
God pris og fin service med hurtig levering. Det eneste lille minus var at der ikke blev sendt en mail, da varen var afsendt. Det ville have været rart at være lidt forberedt på hvornår varen ville ankomme
Nemt og hurtigt - til den bedste pris!
Skulle bruge nogle design-bogstaver og fandt dem nem, hurtigt og til den bedste pris hos designtendenser.dk - desuden fri fragt grundet ordrens størrelse var ekstra bonus. Et bogstav var i restordre og de kontaktede mig med info om hvornår levering vil finde - jeg skulle ikke rykke for det. God service og hurtig betjening.
Hurtig levering og super varer
Jeg fik varerne hurtigt og varene var super fine :o)
De bedste anbefalinger fra mig - det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Jer.
Super nem og god hjemmeside
Mange fine ting, nem og overskuelig... Vil helt sikkert handle der igen :0)
Hurtig levering og god service
Design Tendenser leverer en rigtig god service. Jeg havde modtaget noget forkert og de sendte hurtigt det rigtige incl. Porto til at returnere det forkerte. Design Tendenser har desuden sendt min levering samme dag, som jeg afgav ordren, da jeg skulle give det i gave. Design Tendenser kan klart anbefales!
Der var uheldigvis fejl på mine varer, men de svarede hurtigt, og sendte straks nye - og jeg modtog det dagen efter!
Sådan skal det bare gøres :)
Kan varmt anbefale at købe her!!
Jeg bestillede mine varer en sen eftermiddag. Dagen efter kl 10 om morgenen kom posten med den!
Super godt gået! :) Køber MEGET gerne igen!!
Helt iorden!
Varen kom hurtigt og vasen var meget forsvareligt pakket ind!
simpelthen for tjekkede og super hurtige
Bestilte en formiddag og næste dag stod varene der, og jeg bor en den helt anden ende af landet