DHosting.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi ejer pt. 3 servere, en 12, 16 og 18 slot 12 Slot virker perfekt, men nogle gange crasher den ! 16 Slot crasher når vi er omkring 5-6 stykker på serveren, eller's kan der opstå lag spike... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver DHosting 5 ud af 5 stjerner fordi.. Billige priser danmarks billigste. Super support Danmarks bedste ifølge mig. Utrolige søde supportere der gerne hjælper med det man har brug for:... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gode servere, som kører. Til tider opleves mindre delays, men det skyldes mere tidsrummet på dagen - generelt problem med alle sider på dette tiidspunkt. Nem opsætning og overskueligt kontrolpanel... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vi er blevet dårligt behandlet

Vi ejer pt. 3 servere, en 12, 16 og 18 slot
12 Slot virker perfekt, men nogle gange crasher den !
16 Slot crasher når vi er omkring 5-6 stykker på serveren, eller's kan der opstå lag spikes
18 Slot har gevaldige lag spikes, vi har skrevet ind 4 gange, på en periode til 5 uger!
Vi føler os dårligt behandlet. og har ikke fået nået ekstra tid tillbage!

Håber Dhosting kommer med et svar her!
Da' jeg har prøvet at få kontakt gennem facebook, Support og direkte til Mathias@dhosting.dk!!!

-Miklas Kroager

March 20, 2011

Utrolig dårligt!

Jeg er VIRKELIG blevet skuffet vdr. server hosting. Jeg vil næsten "advare" alle mod at købe hos Dhosting, da jeg synes at deres support er elendig og deres servere er ikke meget bedre (sry). I starten gik det meget fint, med en nogenlunde support. Men ellers er det bare gået ned ad bakke. Et svar pr, mail (support@dhosting.dk og mathias@dhostnig.dk), har nogle gange kunne tage 1 uges tid for at få en besvarelse. Synes også at det er en smule skuffende at man ikke kan give 0 stjerner på TrustPilot, for jeg synes faktisk ikke at Dhosting er mere værd. Da jeg herefter finder ud af at Dhosting kun bliver dårligere og dårligere forsøger jeg at opsige min server(e), men da jeg forsøger bliver jeg afvist og kan ikke engang få EN krone tilbage, utrolig skuffet!

March 6, 2011

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Jeg kan desværre ikke forstå din fustration over du her 3 måneder efter abonnementet har kørt ikke kan få dine penge tilbage.

Vedrørende supporttiderne, er jeg bekendt med vi har haft nogle start-problemer i 2011, men disse skulle gerne være løst nu.
Jeg formoder du henviser til eventuelle supportsager i dette tidsrum. Jeg holder selv et skarpt øje med supporttiden ikke bliver for lang (dvs. over 48 timer), og I alle sager herover henviser jeg til at skrive direkte til mig på mathias@dhosting.dk, som du også gjorde i januar (hvor vi ekstraordinært forlængede en række abonnementer som kompensation herfor).

I forbindelse med opsigelsen, må jeg meget beklage at jeg ikke her 3 måneder efter abonnementet, hvor dele af abonnementetsfornyelsen medio December er overstået, og den sidste periode er ved at blive afsluttet, ikke kan anullere dette igangværende abonnement.
Som orienteret på e-mail, af flere omgange, så kan vi desværre ikke anullere abonnementer tegnet for 3 måneder siden (16. december 2010).
Jeg synes det er meget beklageligt at du skyder det sådan for dagen, da vi tidligere har sponsoreret flere servere til dig og dit hold.

Jeg håber dog det bedste for dig fremover, og ønsker dig alt held og lykke med eVoice.dk.

Mathias
Direktør

Rated 2 out of 5 stars

Tænk over hvor du køber !

jeg har købt en server ved dem og lavede login og det der. Men da jeg havde betalt og skulle logge ind kunne jeg ikke. Jeg skrev til Mathias om at han gerne skulle fixe det og gerne meget hurtigt ! nu er der gået 5 dage, og jeg har ikke engang fået 1 svar ud af alle mine 3 emails jeg har sendt ham.
Så tænk over hvor du køber, det kan lige så godt være du bliver snydt for hvad du tror ud køber !

Update*

Nu har jeg fået min account med helt ny tid (1 månede). Så nu er jeg godt tilfreds. I får flere stjerner senere hen, når jeg har set hvordan jeres servere køre, og det samme vil sige at i kan miste vis den lagger rimelig meget ! :)

Update*

2 stjerner sindsyg stor lagg uden jeg overhovedet har lagt noget ind på serveren

February 19, 2011

Hej Thomas

Har du skrevet direkte til mig vil du i løbet af i dag modtage et svar herpå.
Jeg må beklage at du ikke har modtaget noget i weekenden og fredag.
Havde du skrevet til support@dhosting.dk, så ville de hjælpe med at løse det meget hurtigere.

Jeg håber på din forståelse og du vil, som nævnt, få svar i løbet af de kommende par timer.

Mathias
DHosting

Rated 5 out of 5 stars

DHosting yder perfekt support til prisen

Jeg er førstegangs køber på en server og vidste derfor ikke det store om hvordan og hvorledes, men det hjalp DHosting mig igennem med, der er intet jeg ikke kan spørge dem om, de har styr på sagerne og er selv yderst tilfreds :)

January 31, 2011

DHosting super fed hosting..xD

Jeg giver DHosting 5 ud af 5 stjerner fordi..
Billige priser danmarks billigste.
Super support Danmarks bedste ifølge mig.
Utrolige søde supportere der gerne hjælper med det man har brug for:)
Utrolige nem hjemmeside.
Mange forskellige servere til mange online spil.

January 25, 2011

gode gamehosters

Hej jeg syntes Dhosting er gode gamehosters og jeg vil gerne være i Dhosting i langt tid, og mange tak for de ting du har gjort til mig med server og alt det andet, og i har nogle gode supporters,

Og tak for den exrtra /30 dages gratis Gamehosting, og tak for en god supporter som hedder: Mads.

January 6, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Fin support, og næsten intet lag.

Syntes at DHosting, er et sted der er værd at købe servere fra, de gange jeg har haft brug for hjælp af support har det max. taget 15 min at svare for dem. DHosting kan varmt anbefales til alle. Grunden til de kun får 4 stjerner er pga. deres kontrolpanel, nogle gange hos mig sker der nemlig det at når jeg stopper serveren og den skriver den er bragt til standsning så stopper den ikke, den har kørt i 5 timer siden jeg klikkede stop.

Men ellers syntes jeg DHosting.dk er et godt sted at købe servere :)!

December 25, 2010

Hej Patrick

Mange tak for den fine anmeldelse.
Omkring stop-funktionen har den i en periode drillet I kortvarige perioder, og det har ikke være noget entydig fejl hvorfor dette opstod.

Jeg har i dag lavet en rettelse som skulle løse problemet, for de (som dig) af vores kunder som kan have problemer med at standse serveren.

Vil du ikke lige tjkke op på om det er bedre nu, og er det ikke så smide mig en mail på mathias@dhosting.dk - I så fald må jeg jo igang igen med at rette det :) ..

Best Regards
Mathias Gajhede
Produktansvarlig

Rated 4 out of 5 stars

Okay oppetider, godt efter opdatering

Tak fordi i opdaterede jeres kontrolpanel jeg syns virkelig det var godt at man nu kan genstarte serveren uden den går ned.

Jeg have problemer til at begynde med men det hjalp da Mads hjalp mig og løsede problemet. Jeg vil ikke give jer fem stjerner da der har været problemer med jeres gammel admin men nu i har fået nye så får i alligevel fire. Ellers ville jeg kun give jer to eller tre.
Jeg syns i skal holde fast i jeres priser da jeg ellers ikke har råd til at være kunde jeg får kun 40 kroner om ugen så har ikke så mange penge om månden.

Jeg har odrenummer D1292171401.

December 13, 2010

Hej Andreas

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for du kan lide opgraderingen af kontrolpanelet.
Jeg synes også det er dejligt at høre Mads kunne være dig behjælpelig, og håber selvfølgelig du vil benytte dig af vores support igen hvis du måtte opleve nogen former for problemer.

Vi har som målsætning at have de laveste priser i Danmark, og I denne forbindelse er jeg glad for at høre denne målsætning virker til at lykkes.
Du er ikke den eneste der ser dette som en positiv ting (vores priser). :).

Må du have en god dag :)

Okay var det, det ???

Jeg købte en CS:S server 12 slots, jeg fik den næsten med det samme. Men da jeg så skulle skifte map, til en Surf map ( Som de selv havde på deres hjemmeside ) ville den ikke starte !!!. jeg skrev derfor til dem og de svaret til mig self som de skulle, at ville de se på og at min sag var blevet sendt videre.
men hørte jeg noget fra dem ? Nej det gjorde jeg ikke, i en helt mdr havde jeg noget jeg ikke kunne bruge til en skid.

jeg har også skrevet til dem ang om at jeg skulle have mit ordre nummer men nej heller ikke den ville de sende til mig. men jeg fik så TrustPilot til at få den. sjovt nok ville de godt give den til dem. men ikke til deres kunder ?

Jeg vil aldrig købe en server der mere!

den mail jeg sendt til dem + det svar jeg fik
--------------------------------------------------------------------------------Oct 18 19:50 (CEST):
Hejsa Jimmy,

Jeg har lige opdaget et problem med at din server ikke vil starte, så jeg har skrevet en fejl-rapport til vores tekniske support, så problemet vil blive løst hurtigst muligt.

Jimmy, Oct 17 12:46 (CEST):
?Hej med jer !

forstå ikke hvad der er glat ? min server starter godt nok med fx. dust eller dust2 men hvis jeg sætter den til at starte med surf_greatriver_xdre4m virker den ikke why ?

jeg har læst lidt på trustpilot.dk og der er andre som ikke er helt vilde med jer
håber ikke jeg skal oplive det med jer fordi i virker sku gode nok

brugernavn: *******

MvH Jimmy Kristensen

November 23, 2010

Elendig support.

Jeg har købt en 5 slots mumble server i 12 måneder for nogle og 30 kr...
Og man er jeg glad for at jeg ikke købte en 64 slot som jeg først planlage!

Jovist er prisen billig, men support er elendig, du får ikke at vide hvornår din konto er aktiv (de trækker pengene og så må du prøve hver dag til den er aktiv) - udover det så får man ikke sine super bruger detaljer, så du kan ikke administrerer din server udover de basale ting som start, stop, navn, kode etc...

Supporten er den værste jeg længe har set, support tickets bliver der aldrig svaret på og emails tager 2 - 3 uger. Jeg er meget skuffet

October 14, 2010

købte server igen, pga. Dhosting.dk

Min server kom op lige med det samme, og det var et mega godt kontrolpanel. Det er rimelig let at overskue, i forhold til de kontrolpaneler jeg her prøvet før. Deres support er endnu bedre. Du skriver en mail til den oplyste support adresse, du skriver hvad der er galt så godt som det er muligt, og så får du svar i løbet af 48 timer. Og når du får svaret bliver det skrevet på en måde, så det er til at forstå, også laver de også smileys [BONUS POINT] ;D . Jeg er ikke færdig med at være kunde hos dem endnu, men det de har gjort indtil nu, er overraskende. Håber I kan bliver ved med det...

August 26, 2010

Serverne kører aldrig

Som sagt så kører serverene ikke eller har kæmpe lag spikes. Jeg har haft server et stykke tid hos dem, og selv at det er billigt har jeg ikke syntes det var pengene værd. ALLE de gange jeg har haft skulle bruge den, uden undtagelse, har den ikke virket odenligt. I morges skulle de sætte flere ram i, og nu kan den slet ikke starte. Ved flere spørgsmål bare skriv

August 15, 2010

Hej Christian

Tak for vores gode skriveri, og at vi fik løst dit problem.

Jeg håber du er blevet godt tilfreds med de 14 dage vi har givet som undskyldning for den periodiske fejl.
Vi har ikke kunne genskabe fejlen, men den har løst sig selv.

CASPER!

Jeg skriver for at brokke mig over at lige når jeg har købt en server så bliver brugeren hacket!!! kan i ikke hjælpe mig så jeg kan få den tilbage og få min server igen!!! det er første gang jeg køber server og havde ikke regnet med det ville forløbe så dårligt!!!!!

August 10, 2010

Hej Casper

Jeg kan se der ikke er ændret på din DHosting bruger, er det fordi din server er blevet hacket?

Det sker servere bliver hacket, hvis man bruge nogle usikre 3. part plugins, herunder eksempelvis Mani_Admin_Plugin med tilladt upload.

Vil du ikke skrive en mail til support@dhosting.dk, da det er den eneste vej vi kan hjælpe dig i supportsager?

Fed

Jeg har ikke haft problemer med dhosting, jeg synes bestemt det er pengene værd!

August 9, 2010

Hej Kasper

Jeg er glad for at høre du har en god oplevelse med DHosting, og håber vi også fremadrettet kan yde denne service for dig.
Vi er rigtig glade for de mange kunder, som til dagligt kan nyde godt af vores lave priser og høje oppetider :) ...

Forsat god dag til dig :)

dårlig server

dette er en dårlig server hoster....

da jeg købt min server og min ven hjalp mig med og sætte den op tog det 100 år før den haved geninstaleret og nogle gange kan jeg godt komme ind på server andre gange ik jeg skrev til en supporter at jeg ville ha pengene tilbage dette skrev jeg først..''jeg vil gerne ha mine penge tilbage for min server for den lavet så meget lort men kan i ikkke ringe til mig for så vil jeg fortæle jer nogle ting som der er svært for mig og skrive her forer ordblind'' Svar..''Der ydes ikke telefonisk support, ved DHostings produkter.
Jeg kan derfor beklage at informere, at vi ikke kan foretage dette telefoniske opkald.'' igen.. '' men jeg vil gerne ha min penge tilbage for jeres server er dårlige jeg kan mange gange ik komme ind på min server mange gange vil den ik opdatere og mange ganve gider den ik en skid så der for klager jeg og vil ha min penge tilbage''Svar..''Hej Jesper

I forbindelse med opsigelse af en abonnementservice p� DHosting m� jeg henvise dig til vores forretningsbetingelser.

Emailen skal sendes til mathias@dhosting.dk.'' efter der fik jeg intet svar Men... jeg blev ringet op af en der hed mathias men han sage ik hvor kan komt fra og han ringet med hemeligt nummer og kl lort om aften

et godt råd til dem der skal købe server IK KØB DEM HER!

kontakt mig på nedestående nummer, hvis i ikke ringer ligemin på mandag kontakter jeg jer

August 6, 2010

Hej Jesper

Alle opsigelser skal ske jf. vores forretningsbetingelser - derfor er du ramt af dette klausul.

Jeg ved ikke hvem du mener at have snakket med om natten, men da DHosting ikke har telefonisk support, kan det ikke være en herfra - måske har nogle lavet telefonfis med dig :).
Dette har du også selv godkendt på hjemmesiden, samt haft rig mulighed for at læse i vores forretningsbetingelser.

Da du sendte mailen omkring fortrydelsesret blev den da sendt til den oplyste mail?
I fald du har fremsendt den, har du modtaget et autosvar vedrørende ferie - og den vil blive behandlet tirsdag d. 10. August, da pågældende ferieperiode afsluttes der.

Jeg finder det beklageligt at vores services ikke har levet op til dine forventninger.

Håbløs host

Jeg købte min server da jeg blevet lovet instant setup. Min server virkede ikke i 11 dage, og jeg har ikke fået svar på min garanti meddelse.

Jeg tog min fortrydelsesret efter 11 dage, da jeg ikke fandt server-udbyder til, at udfylde mine krav korrekt.

Skuffende host. Kan slet ikke anbefales.

August 3, 2010

Hej Nikolaj

I fald du har fremsendt den, vil den blive behandlet tirsdag d. 10. August, da pågældende ferieperiode afsluttes der.

Det hidtil bedste sted

Havde lidt problemer med serverne på grund af jeg købte lige da de var ved at opdatere og den nye steam kom ud, men så deres side fungerede igen, var det faktisk rigtig godt.

Var ret betænkelig grundet nogle af de negative kommentarer her på Trustpilot, men generelt fungerer tingene når man bare selv kan finde ud af at lave lidt også.

Jeg fik hjælp til at lægge admin på min server, men egentligt var det jo meget let da jeg først fik det forklaret.

Jeg havde tænkt på at give dem 4 stjerner, men på grund af de genstartede min server for mig. fordi den havde været længe online får de den 5.

Mange tak for hjælpen.

July 13, 2010

De dårligste hostere!!

For det første deres servere er lort!
De lagger mega meget og nogle af funktionerne på deres eget control-panel virker ikke
For det andet supporterne er snotdumme der ikke kan finde ud af det!
De er ikke kvalificeret til at være supportere!
For det tredje de holder ikke den 14 dages fortrydelsesret!
Det er snart 2 uger siden jeg skrev at jeg ville have pengene tilbage (det var inden for de 14 dage) og der er ikke sket en skid hos dem

Så jeg fraråder folk at købe hos dem!

June 19, 2010

Hej Jannick

Jeg beklager ikke at have svaret på dit indlæg på Trustpilot før nu.
Jeg kan ligeledes se dine tickets til DHosting support er blevet lukket grundet, det utrolig grove sprog som er blevet brugt.

Omkring serverne, kan jeg ligeledes konstatere at du fra support@dhosting.dk, er blevet orienteret om de indstillinger du selv valgte at lægge på serveren, ville få den til at lagge - hvilket også blev resultatet.
Du blev rådet til at ændre dette, men foretog i samme forbindelse intet herfor.

Jeg har været ved at gennemgå vores mail for opsigelse jf. forespørgsler på opsigelser, og jf. hvad vi orientere om på hjemmesiden og kan i denne forbindelse ikke finde nogen opsigelse af serveren fra dig.

Kan jeg venligst få dig til at sende denne til vores opsigelsesmail mathias@dhosting.dk.

Mathias Gajhede
DHosting

Klasse server selvskab

Dhosting.dk Er Da bare det bedste server hosting selvskab i verden, 100 tick tolv slot server til kun 64 om måneden det er vildt!, det lagger slet ikke jeg køre en masse addons på min server soccer mod, soccer admin, maniadmin og est admin på samme TID Intet lagg er detected :) vis det var muligt ville jeg give Dhosting.dk 10 stjerner. Helt fantastisk server selvskab jeg ville ønske alle købt der fordi de går glip af noget ved at købe andre steder, man kan installere Mange forskellige admin mobs og addons til f.eks sm admin BARE VED AT TRYKKE PÅ EN KNAP PÅ HJEMMESIDEN, og til sidst men ikke mindst er supporten helt fantastisk, jeg får rigtigt hurtigt svar selvom jeg ved de har meget at se til der inde.

Hilsen- den tilfredse bruger og stolte ejer af 2 dhosting servers.

June 18, 2010

Take a closer look