Perfekt
Bestilte et smykke. Blev afsendt med det samme om modtog få dage efter. Ovenikøbet sammen med lidt guldkarameller til den søde tand.
Tak for god service :-)
Verdens største online udvalg af Troldekugler
Vestergade 1-3, 7600, Struer, Denmark
No recent history of asking for reviews
Tak for god service :-)
Trækker penge på kundernes konto op til 2 mdr. før de sender bestillingen. Svarer ikke på mails. Varerne ligger i en plastpose i en boblekuvert til trods for at det er varer af glas. I oktober bestilte jeg samme ting hos to forskellige - Kappel / Diamonds4ever samt et andet sted på nettet. Varen kunne ikke leveres før primo dec. men Kappel D4E trak alligevel pengene samme dag, hvor det andet sted ventede til varerne var klar til afsendelse. Denne gang købte jeg et smykke den 20, marts, Kappel trak samme dag. Sendte mig en mail den 21. at varen pga af restordre ville blive afsendt ugen efter! Jeg kontaktede dem den 27. pr mail for at få at vide hvornår jeg rent faktisk kunne forvente at modtage min bestilling. Har d.d. INTET hørt og har INTET modtaget...
Købte en studentergave til min datter - bestilte søndag, mandag morgen var der besked fra navngiven person og senere samme dag endnu en mail med besked om at varen var afsendt.
Lynhurtig handel og super kommunikation.
Kommer meget gerne igen.
Havde den vare jeg søgte og leverede uden problemer. Kan varmt anbefales.
Jeg kan klart anbefale Diamonds4ever,
• Super hurtigt svar på mail, vedrørende spørgsmål.
• Virkelige gode priser!! Da jeg købte mine vare på yderligere tilbud.
• Varerne blev sendt samme dag som de blev bestilt.
• Varen var pakket godt og diskret ind, så den ikke kom i de forkerte
hænder!!
• Absolut kun en god købe oplevelse og et sted jeg kun kan
anbefale!! Og klart skal handle mere hos.
Håber du kan bruge mit input, så du vil handle ved denne butik. Ærgerlig at jeg ikke lige bor i nærheden af deres butik, for ville ellers godt have været forbi, da jeg tror de har en masse spændende ting ud over det på deres hjemmeside :-)
God Shopping!!
Thomas S.