Københavns Dyrehospital
Thanks for visiting Trustpilot. Unfortunately, we've had to temporarily close this page for new reviews. Feel free to contact us if you have any questions.
See what reviewers are saying
Skulle have neutraliserer vores lille resque tæve. Da vi konfiskerede hende var hun dybt traumatiseret og psykotisk. Vi forklarede dyrlægen alt dette og spurgte om vi måtte være med hende til hun sov... See more
Har været hos dem et par gange. Udover at de er rasende dyre så har jeg aldrig været imponeret over deres evner. Mit sidste oplevelse var da min lille tæve var gravid. Jeg ville lige have en scanni... See more
People also looked at
ADVARSEL / ADVARSEL (IKKE) FOR GNAVER./…
ADVARSEL / ADVARSEL (IKKE) FOR GNAVER./
Dyrelægen blev anmeldt til dyreværnet.
Stampe kanin fik sit ben i klemme i en dør som min søn lukkede, og fik et brækkede ben.
Så en læge løsning skulle findes, også selv om det vist koster mange læge timer på en lørdag.
Det blev så til Københavns dyrehospital / i Valby, som vi derfor straks ringes til for at give Stampe en mulighed for at komme sig, (alt var forklaret), og de (var tydeligt blevet spurgt om de kunne ordne et brækket kanin ben hvis vi kom NU), ps. for kunne de ikke så var det jo ikke dem vi skulle bruge. Så jo det kunne de godt klare / hvis røngen og andet viste ok,/ det var så aftalen benet skulle ordnes (på plads nu) hvis det var muligt.
Vi var således hos dem meget hurtigt, (således før hævelser mv,) vi hade i telefonen fået oplyst at benet ikke skulle parifiseses, men at Stampe skulle sættes i en kasse.
Men der var ingen aftale om hurtig behandling da vi nåde frem, og rent faktisk så kom der slet ingen behandling.
Der blev ligeledes heller ikke foretaget nogen former for undersøgelse af Stampe, absolut (INTET) skete.
Men lægen oplyste at de kunne ordne benet. / Men det ville så først være (om to dage) således på mandag. ?????
Det ville så være to døgn efter skaden
Det ville så koste ca 20,000 kr. /
Således dygtigt konstateret efter at have set kaninen ned i en trang plast kasse med høje væge.
Hospitalet ville således ikke undersøge, tage røngen foto eller andet der var aftalt.
Og da aftalen fra vores telefonsamtalen, ikke rigtigt stemte med den fremlægning, blev den tørt af på en sekretær der vist var gået hjem.
Nå men det var nu helt og aldeles klart at Stampe (ikke ville få nogen former for akut hjælp) / (eller bliv undersøgt).
Vi var (bevist eller ubevist) blevet snydt til at komme, for at kunne afleveret Stampe til opbevaring i to dage, hvor efter benbrud-et så kunne tilses.
Øv hvor er det tage-ligt, og som jeg ser det så er det bestemt dyreplageri./
Muligheder for at finde hjælp til stampe, var brugt op på mange timers ligegyldighed lørdag aften med betalt bla bla.
Dette taget i betragtning, så burde jeg vist have aflivet stampe i sin egne have, hvor det er rigtige at sige farvel.
Vi fik grundet hospitalet således ikke muligheden finde en eller nogen anden læge som vel sætte Stampes benet sammen akut eller give ham medicin mv,
Da vi så ikke kunne godtage deres fantastiske dyreplageri forslag om 2 dage Stan by skader også ca tyve tussen kr.
Blev vi af lægen oplyst om at de hade underretningspligt til dyreværnet, hvis vi tog Stampe med fra hospitalet ( i live).
Retter sagt (i skal ikke bruge mere tid) på jeres kanin.
Vis i selv vel aflive, så skal vi have foto her, inden vi lukker, i har ca 4 timer til aflivningen, eller også laver vi en underretning til dyre værnet.
Således intet problem med 2 dage Stan by skader, hvor benet skulle slaske rundt som det var.
Kort sagt afliv Stampe nu eller vent to dage og betal så 20,000 kr for et mishandlet dyr.
Mærkværdigt, de brugte vores tid, så Stampes rente ud.
Således ingen muligheder for stampe lørdag aften / nat nogen steder.
Vi giver 2000 kr til hospitalers aflivning kasse, hvilket stadig er meget berørt af.
Det blev så mig der lavede en anmeldes til dyreværnet, men de kan (ikke) blande sig i praksis.
Så nu er i advaret./ Spar jer selv for en ubehagelig oplevelse find et andet sted./ Jan Jensen.
Smittet med stafylokokker
Efter 5 operationer der startede med en “byld” i poten og med løbende opfølgning, da der var penge i os, standsede opfølgningen helt efter i havde fået ham smittet med stafylokokker. Så var han ikke så interessant at få ind på klinikken åbenbart. Det er ikke i orden !!
Vores lille hund døde under 24 timers efter dyrlæge besøg ved jer
Hej Anicura, Vi har haft en lille King Carles Spaniel hund ved navn Simba som har døjet med hjerteproblemer hvor han hostede og var godt utilpas om natten. Da vi ikke syndes at det blev meget bedre med den medicin han fik ved sin dyrlæge i Stenløse, valgte vi at opsøge jer og få ham grundigt tjekket, det resulterede i at han var ved jer hele dagen, en ændring af medicin og en ikke uvæsentlig regning på 8000kr. Det betalte vi også gladelig da meldingen var at han trods hjerteproblemer sandsynligvis ville kunne leve mange år endnu som hjertepatient.
Historien ender jo bare ikke her, dagen efter falder han pludselig om livløs, med tungen ud af munden og helt udvidet pupiller. Vi ringer til jer og i anbefaler at vi hurtigt kører til nærmeste læge, her vurdere man hurtigt at det bedste at gøre er at give ham en dødelig indsprøjtning.
Det har været et meget stort tab for familien så det er derfor først nu jeg skriver til jer.
Intet kan give os vores hund tilbage og jeg tænker at der virkelig må været gået noget helt galt når i under et døgn før hans død undersøger ham og sender ham hjem med den melding. Var den nye medicinen farlig for ham? Eller har undersøgelserne overset et større problem?
Jeg syndes godt at vi kan være berettiget til at i det mindste få vores penge igen, da undersøgelsen og medicinen på ingen måde har levet op til noget.
Simba
Død 15/09-2020
Den ovenstående mail blev sendt kort tid efter oplevelsen.
Her er der svar jeg fik:
Kære Laust
Tak for din mail. Jeg har delt den med ****
som er den dyrlæge, som tilså Simba for hjerteproblemet. Han vil vende retur til jer indenfor et par dage, så han kan hjælpe jer med at forstå det, som skete.
Jeg har derefter aldrig hørt mere fra dem og ikke set skyggen af de penge som vi brugte forgæves.
Få altid en second opinion !!!
Blev anbefalet AniCura af egen dyrlæge, da de havde noget udstyr, som min dyrlæge ikke havde. Jeg kontaktede dem, og fik lov til at komme akut en torsdag eftermiddag. Sygeplejerskerne bag skranken var imødekommende, og tog pænt imod os. Da vi kom ind til dyrlægen besluttede han hurtigt at beholde min hund natten over, og lovede at ringe og opdatere på prøvesvar om aftenen, hvilket han gjorde. Her fik jeg af vide at jeg ville blive kontaktet igen næste dag. Næste dag måtte jeg selv tage kontakt, da jeg intet havde hørt. Jeg gav tilladelse til en scanning af min hund, som viste nyresvigt. Dyrlægen fortalte, at der ikke var noget at gøre, og anbefalede kraftigt en aflivning. Jeg insisterede på at få min hund med hjem, så jeg kunne sige farvel derhjemme. Dyrlægen fortalte mig, at min hund ikke ville overleve weekenden.
Da jeg henter min hund er hun glad og opfører sig som hun plejer - spiser, drikker, leger og kommer af med det hun skal. Da det bliver tirsdag og hun fortsat er livlig og glad, kontakter jeg en anden dyrlæge, som fortæller at min hund er meget syg, men godt kan leve måneder endnu, sålænge hun forsat har det som indtil nu. Jeg har nu min hund på lånt tid, da hun er uhelbredelig syg, men hun er glad og har ingen smerter, så jeg nyder hende mens hun er her.
Jeg er SÅ glad for at jeg satte hælen i, og ikke lod AniCure aflive hende!!
Svine dyrt og ikke så proff...
Kort tid efter en øjn operation, fik vores hund høj feber. Da vi troede det havde forbindelse til øjn operationen, valgte vi at køre til Københavns dyrehospital igen, i stedet for vores egen dyrlæge. Viste sig at være hedeslag og heldigvis ikke følger af øjn operationen. Blev sat i væske drop og fik foretaget 2 blodprøver, med dertil analyse. Blev præsenteret for en regning på 8.500,-
Da vi hentede vores hund ralle hans vejrtrækning helt vildt og hans næse løb. Fik fortalt at de havde sat ham i bur med en blæser foran. Nu viser et tjek ved egen dyrlæge, at han har kraftig betændelse i ørene, øjne og i luftvejene. Siger sgu da sig selv at man bliver syg af at sidde foran en blæser i timevis. Så nu sidder vi med en dødsyg hund og en regning på 8.500,- for 2 blodprøver og et væskedrop. Så oven i at det er svine dyrt, har de halvvejs taget livet af vores hund.
Skal lige siges, at alt forløb som det skulle med øjn operationen, bortset fra at det kostet over 10.000,-
Dårlig oplevelse
Efter vores hund blev rigtig syg sidste sommer, fik foretaget en CT-scanning hos jer - har vi brugt jer som egen dyrelæge siden.
Vi er derfor kommet der en del hos jer både i og uden for vagttiden - da vi altid er blevet mødt af hjælpsomme og professionelle medarbejdere, der ikke lod sig stresse.
Da vores hund fik et blodøre i går, ringede jeg derfor i vagttiden og fik at vide der kun var én dyrelæge på, og det sagens kunne vente, derfor anbefalede de mig at ringe her til morgen i stedet.
Jeg ringede derfor i morges - jeg sagde som jeg altid gør, at Pepzi ikke er til at undersøge, hun kan ikke lide dyrelæger og hun er bange for dem.
Jeg fik bare svaret at jaja det skulle de nok se på, så det var fint.
Jeg spurgte ind til om det var akut eller om det var noget der kunne vente til mandag, hvorved jeg fik at vide jeg skulle komme ind.
Da vi kom ind, ventede vi i over en time.
Hvilket vi var indforstået med. Da det blev vores tur, gik min kæreste ind med vores hund, (grundet corona måtte kun en gå med ind).
Min kæreste fortalte dyrelægen igen, at hun er svær at undersøge, dyrelægen insisterede på, at hun skulle op på bordet og undersøges alligevel, trods hun var max stresset og presset. Hun holdte så voldsomt fast i vores hund, at min kæreste måtte bede hende om at slippe, da det ikke fungerede.
Min kæreste spurgte om der er noget andet vi kunne gøre, dyrelægen fortalte, at hvis behandlingen skal fortsætte skal hun bedøves og at det vil tage nogle timer hvilket de ikke havde tid til nu da det ikke er akut.
Min kæreste bliver derfor bedt om at bestille en tid til en anden dag.
I receptionen da vi skal til at betale, undre jeg mig over min kæreste kommer ud og fortæller vores hund ikke kan blive behandlet grundet det ikke er akut nok og de derfor ikke har tid.
Jeg spørger derfor ind til hvad der foregår når jeg i telefonen gjorde det klart for dem at hun IKKE er til at undersøge og er bange for dyrelæger, jeg spurgte direkte om det var akut.
Derfor havde jeg en klar forventning om at der var tid til hende.
Sygeplejersken får derfor dyrelægen ud til os så vi lige kan tale med hende. Hvorved hun fortæller noget helt andet end hvad hun fortalte min kæreste til konsultationen.
Pludselig kan hun sagens bedøve vores hund, men at det bare tager tiden for de andre der sidder og er mere akutte, hvilket man jo ikke er interesseret i. Man kunne tydeligt mærke hun var stresset og vi var på ingen måder interesseret i vores hund skulle i hænderne på hende igen..
Vi står med en hund der fik en frygtelig oplevelse, og vi følte os på ingen måder taget hånd om. De kunne sagens han spurgt bedre ind i telefonen om hvordan hun havde det mm. Så alt dette var undgået.
De glemte at udskrive smertestillende…
De glemte at udskrive smertestillende til vores chihuahua efter behandling. Kom til at koste ekstra konsultation. PENGE MASKINE 😠
Været til undersøgelse idag på KBH…
Været til undersøgelse idag på KBH Dyrehospital med min Golden Retriever. Min normale dyrlæge, som jeg stoler 100% på, anbefalede og det er jeg glad for. Rigtig god oplevelse. Blev godt modtaget, sød og kompetent dyrlæge og studerende + sygeplejerske til blodprøve. Alt foregik roligt og med hunden i centrum. Ærlig snak om omkostninger og bestemt ingen pres for at tage ekstra prøver. Jeg føler mig tryg ved diagnose og det fremtidige forløb. Vi kommer til at skulle læne os op af dem i fremtiden - og det gør vi med glæde.
Pia Blom
Pengegriske.
Det gælder kun om en ting for dem. Penge penge.
Dårligt personale, de ved ikke noget som helst., de kan ikke svarer på noget.
De tager ikke telefonen, så man bliver nød til at kører til dem, kun en grund til det penge penge.
En familie kommer ind for at købe kattemad kl. 16.30. De siger at det koster et gebyr på 250kr ekstra pga klokken er efter 16.
I er nogle penge griske s...
Vi fik indlagt dværggravhund med blodig…
Vi fik indlagt dværggravhund med blodig opkast og dårlig mave. Behandling for bugspytkirtelbetændelse iværksat. Det var det så ikke alligevel. Vi afleverede en hund hvor de sagde de ville holde opsyn med ham. Kan nu se, at det måske ikke er tilfældet. Hans numsehul og halerod er blodig rødt. Hans boller(testikler) er et stort blodig masse. Han har fået klippet sit hår. Han er langhåret udstillingshund. Ingen ringede og spurgte om lov. Ingen udstillingspræmier før om et år når pelsen er vokset ordentligt ud igen med lange faner på bagpartiet. Nå men grunden til de klippede håret af var pga hans dårlige mave. Hvorfor kunne de ikke vaske/tørre ham bagi? Hvorfor har han slikket sig så voldsomt på hale/numse og boller? ,jo, tror det er fordi han har fået lov at sidde i sin egen afføring for længe. Han har også sår på snuden og forklaring var at han ville ud af buret. Han fik drop mens han var der. I eftermiddag hentede vi ham hjem og fik creme til at smøre sårene med og noget til maven. Nu har vi så en hund med dårlig mave, og med megen sår pleje. Pris for 1 1/2 døgn med behandling og prøver beløb sig til næsten 10.000 kr. Dyrlæge sagde de havde sendt blodprøver til Tyskland i går. Han sagde de nok tidligst vil få svar mandag. Spændende om vi får yderligere svar fra dem? Har tænkt mig at ringe og høre til det. Forøvrigt har jeg intet imod klipning af hår på hunden hvis bare vi først blev spurgt og hvis det var absolut nødvendigt at gøre det.
Trods meget triste omstændighederAniCura Københavns Dyrehospital - Frederik Meyland-Smith
Trods meget triste omstændigheder, nemlig en god ven som vi endte med at måtte sige farvel til, havde vi en 'god' oplevelse.
Frederik Meyland-Smith førte os igennem på en oplysende og empatisk måde, så vi på oplyst baggrund kunne træffe det hårde men rigtige valg midt om natten på Københavns Dyrehospital.
Vi følte begge at der blev givet god tid til at tænke og til at tage afsked.
RIP Smukke Charley
Ren afpresning
Da min hund blev syg tog jeg hende ned til Blågårds Dyreklinik, hvor de konstaterede at hun skulle indlægges på Anicura pga epileptiske anfald. Jeg kører derned med hende og får hende indlagt, hvor jeg fik at vide at de ville tage nogle blodprøver og holde øje med hende natten over. Da jeg kom for at hente hende sagde de at hun var rask nok til at komme hjem, på trods af hævede tårekanaler, disorientering og manglende evne til at genkende mig. Hun gik ind i glasdøren på vej ud og væltede om på siden.. så får jeg at vide at jeg skal betale 6000 kr for overnatningen. Senere får jeg at vide fr min egen dyrelæge at “opsyn” betyder hun blev lagt ind i et bur natten over, hvor hun fik endnu et anfald. De kunne ikke fortælle mig hvad der var galt med hende, og to dage senere var jeg nødt til at aflive hende. 6000 kr. Det er det tætteste jeg har været på at blive afpresset. Det virker for mig som et helt abstrakt beløb at kræve for hvad jeg fik ud af det. Jeg vil aldrig have noget med dem at gøre igen. Aldrig. Jeg ved ikke hvordan disse mennesker kan sove om natten.
Dejligt at have et så kompetent sted…
Dejligt at have et så kompetent sted til de meget svære eller akutte situationer. I 2014 reddede de min kats liv indtil flere gange efter en alvorlig påkørsel. Vores normale dyrlæge havde ikke mulighed for at påtage sig den komplicerede operation der var nødvendig, men på Københavns Dyrehospital blev han opereret og derefter fulgt tæt da der stødte komplikationer til. Under hele den lange indlæggelse fik vi en meget tryg og kompetent behandling. Siden har vi været der ved akutte skader, og de kan stadig huske mirakelkatten :)
Vi blev meget desperat over behandling…
Vi blev meget desperat over behandling af vores gamle kat i Anikura Københavns dyrehospital.
Vores kat var kommet med vejretrækningsproblem. De gav ilt med de samme og sagde det er en alvorligt situation. Vi aftalte først afskyldning af tarmen uden bedøvelse (vigtigt for katten) og forlod katten og troede vi havde tillid til dem. Vi vidste ikke at de besluttede at bedøve katten alligevel og derpå afbryde ilt til katten og så bare smide ham i et stinkende “dødt” rum med meget dårlig ventilation for HELE natten. Næste dag ringede de og fortalte om en kritisk situation med katten; at han blev dårligere og skal ASAP aflives. Da vi kom og fandt vores kat meget dårligere end vi havde afleveret ham så blev vi vrede over behandlingen med manglende ilt og næring som faktisk havde slået katten hårdt. De kunne ikke sige noget i mod og gav som vi krævede (flytning til rum med ventilation og tilførsel af ilt og næring).
Vi insisterede til sidst på at tage katten ud fra hospitalet for at søge en alternativ behandling da vi tabte tillid til dem men de stod fast på at katten skulle aflives på hospitalet ELLER at forsætte behandling med medicin hos dem. Der var mærkeligt at de ikke havde tilladt fra starten at aflive katten hjemme i rolige omgivelser som en mulighed. Anikura truede os at anmelde overtrædelse af dyreværnsloven fordi vi kunne udsætte vores kat for nogen lidelser i 2 timer (!) før aflivning selvom de selv på hospitalet udsatte katten for iltmangel over hele natten(!) Med et stort besvær fik vi katten hjem da der forinden blev aftalt aflivning med lokal dyrelæge. Katten kom hjem og blev meget mere levende end på hospitalet og vi besluttede at give ham en sidste chance. Vi tog da til Universitetshospitalet for familiedyr og oplevede en god tillid (priserne var endde højere men tillid er vigtig). Som de sagde de kunne godt undersøge katten men alligevel bad de om at hente patient journalen fra anikura hospitalet fordi deres behandling var i gang. Så opgav vi sagen til sidst da en ny runde undersøgelser kunne blive meget hårdt for katten.
Det var ærgerligt for os at vi startede med at vælge Anikura Københavns dyrehospital, fik mistillid, og tabte vores tid og penge. Vi tænker stadig på hvordan det ville være gået hvis vi var startet på Universitetshospitalet for familiedyr eller andet sted.
betalte 800 for en konsultation på 5…
betalte 800 for en konsultation på 5 min men blev ikk klogere på hvad min hund fejler
Uprofessionel opførsel
Vi måtte en nat i julen akut afsted med vores gamle kat på grund af hvad, der viste sig at være en tarminfektion. Da der ikke var andre muligheder kørte vi til Københavns Dyrehospital. Vi ringede først og meldte vores ankomst.
Vi blev mødt af, hvad jeg formoder var en veterinærsygeplejerske, der ikke spurgte til kattens tilstand, men udelukkende om vores adresse og andre data imens katten sad i transportkassen og jamrede og kastede galde op. Efter 45 minutter blev vi kaldt ind af en dyrlæge, som hverken præsenterede sig eller gav nogen form for hilsen. Vores kat blev herefter anbragt på et beskidt bord, som bl.a. var fuld af hundehår. Dyrlægen forsøgte at undersøge kattens mund, men var tydeligvis bange og turde ikke tage fat, så jeg som ejer til sidst måtte tage over.
Man ville gerne beholde katten til blodprøver og røntgen af tarme. Det foregik på den måde, at dyrlægen på lemfældig vis bar katten dinglende på armen ned i en kælder. Jeg har aldrig oplevet at en dyrlæge ikke har sikret sig at sætte dyret i et bur, når det transporteres. Syge dyr kan pludselig få kræfter og stikke af, hvilket kan føre til at dyret mistes eller bliver stresset og angst af efterfølgende at skulle indfanges.
Samme dyrlæge ringede næste morgen og sagde, at man gerne løbende ville tage flere røntgenbilleder i løbet af dagen og man ville også gerne benytte kontrastvæske. Da jeg spurgte til kattens tilstand oplyste dyrlægen at den bare lå i hjørnet og ”kedede sig” Vores kat var dødssyg, da vi gik derfra. Den er 13 år gammel, meget sky og angst, så det var en chokerende stupid bemærkning, som understøttede vores dårlige indtryk af stedet og behandlerne.
Vi tog herefter ned og hentede katten, da vi ikke vurderede at de mange røntgenbilleder m.m. ville hjælpe.
Da vi kom hjem var katten fuldkommen apatisk og ukontaktbar. Efter 5 timer ringede jeg og forklarede dens tilstand til hospitalet, som sagde, at den ”nok havde fået en på opleveren” og skulle hvile sig lidt. Jeg ringede igen nogle timer senere og fik igen at vide, at katten blot skulle komme til kræfter.
I mellemtiden fik vi fat på vores egen dyrlæge, som straks kunne høre, at katten var gået i chok, da den skulle have været tvangsfodret for ikke at gå i koma. En information der i den grad skulle være tilflydt os fra hospitalet. Katte kan åbenbart ikke tåle at være uden mad og vand i over et døgn. Noget vi ikke vidste, men hvad der tilsyneladende er helt banal børnelærdom for enhver dyrlæge. Yderligere havde dyrehospitalet givet katten en sprøjte med kalium, så dens krop måtte bruge helt unødvendige kræfter på også at kæmpe for at genoprette balancen efter den fejlagtige behandling. Den kamp var meget tæt på at koste den livet.
Vores egen dyrlæge instruerede os i tvangsfodring/væskefodring hver 3 time i 3 dage, hvor der hver morgen blev taget blodprøver og givet penicillin. Og heldigvis kom vores gamle kat sig, da den fik den rette behandling.
Det er klart, at en akutklinik, hvor dyreejere ofte er stressede og i en del tilfælde kommer hjem uden deres kæledyr, vil få dårlige anmeldelser fra tid til anden. MEN den uprofessionelle opførsel, de dumme bemærkninger, den deciderede fejlbehandling og den manglende instruks om tvangsfodring er mange og fatale fejl, som ikke under nogen omstændigheder kan undskyldes.
Helt igennem super & professionel oplevelse
Grunden til vores elskede gravhund på 9 mdr lever idag. 2 x konsultation hos egen dyrlæge & mistanke om diskusprolaps. Henvist til Københavns Dyrehospital fredag kl 21. Efter ankomst sagde dyrlægen hurtigt at han ikke mente det var en diskus. Han ville med det samme foretage undersøgelser. Ringede kl 4 lørdag morgen og meldingen var klar. Meningitis - kom i behandling med det samme. Vores gravhund overlevede & vi har kun positivt at sige om Københavns Dyrehospital. De informerede os hurtigt & løbende. Og de super søde sygeplejerske & sygeplejestuderende var endda så søde at sende billeder & en video af vores elskede gravhund mens han var indlagt. Vi oplevede kun en yderst professionalisme fra vi kom & igennem hele forløbet, fra de læger & sygeplejersker der var på vagt. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Københavns Dyrehospital. De bedste hilsner fra Hajo & familie
Kom ind med en lille hamster
Kom ind med en lille hamster, som havde det meget dårligt. Han blev undersøgt og der var desværre ikke mere at gøre for ham. Vi fik lov til at nusse ham mens han sov ind. Fin service og venligt personale.
Fantastisk sygeplejerske
Jeg ringede igår med bekymring, da min lille hvalp på 3 mdr blev ved at kaste op hele dagen. Sygeplejersken jeg talte med, var rigtig sød og forstående og kom med rigtig gode råd, som har virket. Hun ringede endda senere på aftenen og imorges, for at tjekke hvordan min hvalp havde det!
Min lille hvalp har det allerede meget bedre!
Sikken en fantastisk service!
Dyrt og tidskrævende!
Vi valgte dyrehospitalet velvidende at det tog lidt ekstra tid, da de studerende er inde over, hvilket er super fint. Men vi mistede begrestringen da vi betalte overpris for at få vores hund undersøgt for blærebetændelse. Der blev undervejs ikke givet nogen information om at det de havde tænkt at foretage sig var omkostningfuldt. Det kostede 1.874 kr. at få konstateret at vores hund ikke havde blærebetendelse. Andre steder kan de foretage det samme for omkring 1.000 kr.