Super god service og altid dejligt at få leveret så hurtigt Sødt og hjælpsomt personale Dejligt med så mange mærker af hundefoder
See what reviewers are saying
Faldt over et knaldtilbud på Royal Canin ageing tørkost til katte hos Dyrene På Torvet. Bestilte, og det kom meget hurtigt. Fin, overskuelig hjemmeside. Vil helt klart holde øje med, om der kommer fle... See more
Webshoppen er nem og bekvem og levering går altid enormt hurtigt! Nu bor jeg tæt på, men det er min opfattelse at andre der bor langt væk, stadig får deres pakker rigtig hurtigt! :-) Butikken er fa... See more
Company details
Information provided by various external sources
Familie drevet dyrehandel, med fysisk butik i Ølstykke og webshop med lokal udbringning og afsendelse af varer til hele Danmark og Sverige.
Bryggertorvet 4.b, 3650, Ølstykke, Denmark
- info@dyrenepaatorvet.dk
- www.dyrenepaatorvet.dk
No recent history of asking for reviews
Super god service og altid dejligt at…
Super god service og altid dejligt at få leveret så hurtigt
Sødt og hjælpsomt personale
Dejligt med så mange mærker af hundefoder
Hurtigst afsendelse ever
Hurtigst afsendelse ever
Bestilte 12.01. kl. 15.36 var min pakke afsendt,
det er godt nok hurtig afsendelse, lige hvad man
ønsker sig, når man bestiller via nettet. Jeg takker.
Modtog min pakke efter under et døgn. Kan kun anbefale dem.
Bestilte noget mad til mine fugle unger fra dem, og modtog allerede pakken dagen efter bestillingen. Alt er som det skal være så kan derfor kun give jer 5 stjerner. Jeg bestilte faktisk ting samme dag fra andre private danske dyrehandlere. Og de er stadig ikke dukket op endnu. Så vil sige dyrene på torvet har ekstremt god levering ift andre.
god service og hurtig levering :)
Professionelle, Ordentlige forhold og sødt personale
Allerede ved døren kunne man se der var styr på det, med den fine dyrelæge kontrol ved de levende dyr. Super sødt personale som virker dybt professionelle. Købte et han marsvin fra dem og har ingen problemer haft.
Kan kun anbefale dem
Søde og rare og god behandling
Købte den sødeste tammeste guldhamster…
Købte den sødeste tammeste guldhamster her.
Super søde folk og fantastisk service. Har også sendt en ven derud, og han er også ovenud glad.
De håndtere deres hamster unger hver dag så de bliver vandt til mennesker.

Velassorteret dyrehandel
Velassorteret dyrehandel, hvor kvalitetsprodukter, imødekommende service og gode råd om dit kæledyr har top prioritet. Har også ofte benyttet hjemmesiden, hvorfra der ekspederes effektivt og hurtigt. Kan anbefales.
Mvh Alice

Altid lyn hurtig levering 😁
Altid lyn hurtig levering 😁
De gange jeg har bestilt, havde jeg altid varene dagen efter.

Reply from Dyrene På Torvet
Fin service og hurtig levering.
Fin service og hurtig levering.
Køber alt mit hundemad her, og har intet at klage over.

Reply from Dyrene På Torvet
Har købt der mange gange og er super…
Har købt der mange gange og er super tilfreds. Alle tiders søde mennesker og dejlig barf, som vi køber. Erik og Ruth

Reply from Dyrene På Torvet
Havde en rigtigt god oplevelse med dem.
Havde en rigtigt god oplevelse med dem.
De ting jeg bestilte kom hurtigt og var pakket ordenligt så alt var intakt.