Easy Nails Studio & Spa Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

Company details

1. Nail Salon
  2. Cosmetics Store

Information provided by various external sources

Med en beskyttende manicure hos Easy Nails får du sunde, smukke og velplejede hænder og negle, der kan vises frem ved enhver anledning.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Kann ich nicht empfehlen!

War zum 1. Und letzten Mal dort:
Pediküre: hatte 2 ausgebessert Zehennägel (Acryl) - da wurde einfach nur gefeilt und drüberlackiert. Fazit: 1 Nagel fiel 2 Tage später ab, der andere 3 Tage danach...
Maniküre: wollte Gelnägel Baby boomer style (= weiss verlaufend - natürlicher look) mir wurden acrylnägel aufgeschwatzt, da Sie dort angeblich dünner sind als gel(?) - Fazit sind blockweiße Nägel, kein natürlicher Look- sieht aus wie mit tippex angemalt und außerdem sind sie zu dick. Das wars...

July 14, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ich war zum ersten Mal bei Mani und…

Ich war zum ersten Mal bei Mani und Pediküre und habe mir extra eine Farbe (sowie Name der Farbe ausgesucht) habe sie dem Mitarbeiter gezeigt, er hat nicht verstanden, was ich wollte hat mir eine Farbpalette gezeigt und mich aussuchen lassen, beim ausprobieren war die Farbe total durchsichtig und ich habe ihm das mitgeteilt, dann hat er mir wieder die Farbpalette gezeigt und die nächste Farbe war wirklich nicht schön, als ich ihm das mitgebrachte Foto und die Farbe, die ich eigentlich wollte gezeigt habe, hat er auf einmal auf asiatisch begonnen zu schimpfen und ist aufgestanden, bis die Leitung?/Kassadame ihn beruhigt hat, dann hat er eine neue Farbe gebracht, die ja passend gewesen wäre, aber statt matt, swie ich mehrfach betont habe in Glitzer, aber nachdem ich wirklich fertig war, habe ich es einfach akzeptiert und danach die Pediküre bei einem anderen Mitarbeiter gehabt, wo ich einfach nur mehr auf die Farbe der Nägel gezeigt habe und bitte in matt.
Beim Zahlen dann wurde mir mitgeteilt in bar, erst auf Rückfrage hat man mir dann eine Rechnung ausgestellt, ich habe mich ehrlich sehr auf meine erste Mani- und Pediküre gefreut, da ich im Gesundheitswesen arbeite und sonst keinen Shellac haben kam, außer jetzt im Urlaub.
Würde nicht mehr hingehen, es kostet viel Geld und ist es auf keinen Fall wert.

May 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har altid fået lavet negle hos den…

Jeg har altid fået lavet negle hos den kvindelige negle tekniker som er fantastisk men eftersom hun ikke arbejder der mere fik jeg lavet hos den mandlige, neglene er skæve, bølget og akrylen er ikke sat helt op til negle kanten så det linger der allerede er en udgroning manden virket sur da jeg påpegede det også kostede det 600 kr. meget ked af mit resultat

August 4, 2025

Utryg, oplevelse

Jeg fik, for en uge siden lavet gelenegle af den mandlige ejer.
En uge efter er to af neglene faldet af, ingen af neglene hæfter ordentligt , så der er grobund for svamp. Han reagerer med angreb når man påpeger at noget ikke virker helt rigtigt, virker nevøs og har helt tydeligvis ikke forstand på at lave negle og er dermed ikke dygtig nok.
Neglene har også en helt forkert form. De ligesom bølger.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse.
Det føltes som om han var selvlært.

Jeg tænker at den unge kvinde Martyna,i butikken er rigtig dygtig, idet der var tilfredse kunder hos hende.
Jeg vil forsøge at få dem rettet hos hende, eller pengene tilbage.
Men 0 stjerner herfra.

March 8, 2025

0 stjerner!!

I maj fik jeg lavet negle hos Easy Nails, og det var under al kritik. Jeg fik lavet gelénegle med fransk lak. Der var MASSER af gelé under mine negle, tipperne var ikke limet ordentligt til min egen negl, så der kom en masse skidt mellem de to negle (hvilket kan give svamp...). Derudover blev den franske lak lagt skævt på og det hvide pulver, som han sprøjtede på inden, var på mine fingre i flere dage efter (??).
Han gik i øvrigt 40 minutter over tid, så der var en anden kunde, der sad og ventede i al den tid. Det resulterede selvfølgelig i, at han skyndte sig alt for meget og var meget voldsom ved mine negle og mine neglebånd.

Jeg skrev to dage efter min behandling en mail til Easy Nails med svar om at de vil give mig en ny fransk gellakbehandling, da der var fejl i det franske design. Tak men nej tak. For det første skal jeg aldrig tilbage dertil og for det andet var det ikke en fejl. Det var sjusk. I starten ønskede jeg mine penge tilbage (650 kr!!!), men efter al den tid, der er gået, ønsker jeg nu blot at advare mod dette sted.

Vælg for Guds skyld et andet sted at få lavet jeres negle!!

May 21, 2024

De grimmeste negle

Jeg giver nul stjerner til easy nails. Fik lavet negle med shellak og jeg var der i 3 timer, smurt ind i neglelak og gik hjem med de grimmeste negle. Jeg kommer ALDRIG igen. Spild af 645 kr.

Hilsen fra en sur kvinde 😱

July 2, 2024

Meget utilfreds

Jeg fik lavet gellak ved Easynails i forgårs og er meget, meget utilfreds. Resultatet er på ingen måde 490 kroner værd, selvom jeg var tilbage TO gange for at få rettet noget til. Derudover bløder mine neglebånd stadig (efter to døgn) efter den hårde behandling, de fik, og neglen på min ene tommelfinger er filet helt ned til kødet nærmest.
Behandleren var meget behagelig, men resultatet er bare ikke godt nok.

April 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Værste kundeservice jeg nogensinde har…

Værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Booking på hjemmesiden kan virke simpel, men der er ingen forklaring, som informerer kunden om, at der egentligt skal bookes flere tider i træk til en standard tid. Ejeren overbooker sine tider og skynder sig for at afslutte den kunde, som ellers bliver betjent. Samtidigt bliver serviceringen også afbrudt flere gange for at tage telefonen. Kvaliteten af ​​neglene er ikke god. Gel negle løftes og falder af. Neglespidserne limes på, og der bruges pudder i stedet for rigtig gel, hvilket gør, at neglene efterfølgende er skrøbelige og knækker let. Standardydelser, der gives af andre neglesaloner som en del af deres pris (såsom kutikulaklipning, håndmassage og til tider grundlæggende negleklipning) inkluderes ikke her.

Dette sted er et rip-off, og ejeren argumenterer med dig, hvis du påpeger noget, du synes bliver gjort forkert. Hvis jeg kunne, ville jeg give dette sted 0 stjerner.

July 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds

Super service, og damen der lavede neglene var mega sød. Resultatet var lige som forventet, og kommunikationen var god. Tog ikke særligt lang tid, og der var rigtig hyggelig derinde. Alt i alt en supergod oplevelse

June 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantasisk service

Jeg får mine negle lavet 2 gange om måneden og min pedicure 1 gang om måneden, og der er aldrig problemer.
Fantastisk sted med en dejlig og dygtig negledame.
gode priser, god atmosfære og generelt et rart sted at være.
Jeg vil blive ved med at komme, da jeg altid er tilfreds:)
Jeg anbefaler helt bestemt easynails

January 24, 2022

Frygteligt sted anbefales ikke

Frygteligt sted anbefales ikke. Selvom der er en prisliste, er det ikke det du kommer til at betale. Når du nævner det bliver du mødt med sure Miner og hån. Det er mærkeligt nok at både jeg og andre kunder ikke fik en kvittering og kasseapparat er der ikke.. Det er en fusk butik, hold jer væk!!!!.

October 25, 2020

Is this your company?