Ebeltoftparkhotel Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Miniferie på Ebeltoft Park Hotel. En generel god oplevelse med et utrolig venlig og hjælpsom personale. Vi fik et værelse i stueplan på grund af gang problemer. Værelset lå ud til en befærdet v... See more

Company replied

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Mig og kæresten har lige været på et 3 dages ophold på ebeltoft park hotel, værelserne var slidte men der var pænt og rent, vi fik en fin morgen buffet og en skøn aften buffet, med et stort veltillave... See more

Company details

1. Travel & Vacation

Information provided by various external sources

Hotellet ligger ned til Ebeltoft Strand, som er børnevenlig og kun 100 m. fra hotellet. Et perfekt valg for både ferie- og weekendophold, miniferie, familiefest, kurser og konferencer.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Miniferie på Ebeltoft Park Hotel.

Miniferie på Ebeltoft Park Hotel.
En generel god oplevelse med et utrolig venlig og hjælpsom personale.
Vi fik et værelse i stueplan på grund af gang problemer. Værelset lå ud til en befærdet vej, men manglede udluftning/ vindue hvilket bevirkede tung luft om natten. Hver dag blev der skiftet håndklæder og tømt skraldespand. Rengøring og skift af sengetøj var ikke en del af miniferien.
Morgenmad og aftensmad var med i prisen, men vi undrede os over at der kun blev serveret 1 ret. Der kunne tilkøbes dessert til 36 kr.
Hvorfor ikke en valgmulighed af 2 retter. Da vi bad om vegetar ret skete det omgående og var meget lækkert.
Maden var veltillavet og indbydende.
Vi manglede dog et par aviser i baren. Der var kun lokal avisen.

September 10, 2021

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Henrik, tak for din anmeldelse:-) jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med manglende udluftning / vindue; alle vores værelser har som minimum et stort vindue ( flere af vores værelser, har også en terrassedør ), som man kan åbne, for at få lidt udluftning på værelset. Det er korrekt at rengøring og skift af sengetøj ikke er en del af vores miniferie; vores miniferie inkluderer kun slut-rengøring.

Dejligt hotel

Dejligt hotel - ikke luksuriøst - men der er pænt, rent og de faciliteter, der er brug for. Rigtig flinkt personale og dejlig morgenmadsbuffet.

July 24, 2021

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Dora, tusind tak for din fine anmeldelse:-) vi er glade for, at du var tilfreds med dit ophold på Ebeltoft Park Hotel.

Rated 5 out of 5 stars

Vi er tre veninder der lige har besøgt…

Vi er tre veninder der lige har besøgt Ebeltoft Park Hotel, 17-18-19 nov. 2020, Dejlig oplevelse med et yderst venligt smilende personale, god mad, dejlige værelser med gode senge. Vi vender tilbage til foråret.
Gæsterne fra Aaborg

November 21, 2020

Hej Käte
Tak for de pæne ord.
Vi sætter stor pris på Jeres tilbagemelding og vil se frem til at få besøg af Jer igen.
God jul herfra :-)
Mvh.
Kirsten

Rated 5 out of 5 stars

Så er konen og jeg lige hjemvendt fra 5…

Så er konen og jeg lige hjemvendt fra 5 dejlige dage på Ebeltoft Parkhotel, fremragende betjening både morgen og aften, der har ikke manglet noget, og der har ingen ventetid været, selvom der har været mange mennesker, men især stor ros til den unge dame der servicered os om morgenen, er dybt imponerede over at hun kan holde en fyldt sal med gæster, med mad, samtidig med at hun også rydder af bordene, og der ikke opstår tomme fade, samt hun er velsmilene heletiden TAK FOR ALT og vi kommer helt sikkert igen.

October 25, 2020

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Carsten, tusind tak for din flotte anmeldelse; vi er rigtig glade for, at i har haft et godt ophold; og glæder os til at se jer igen en anden gang:-)

Udmærket til prisen.

Udmærket til prisen.
Vi har lige haft 2 overnatninger med morgenmad og aftensmad. Der var ikke noget at klage over. Værelserne var rene og pæne, måske en anelse slidt. Personalet utrolig søde og smilende. Maden god og velsmagende. Morgenmad med alt man kan forvente.
Prisen var billig med alt det du fik for pengene. Bestilt igennem Risskov bilferie til kr. 699,- pr person.
Vi kommer gerne igen.

October 8, 2020

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Anne Grethe, tusind tak for din fine anmeldelse:-) vi er glade for at i havde et godt ophold, og glæder os til at se jer igen.

Rated 1 out of 5 stars

Vanvittig overpris

Vanvittig overpris (1.500 kr. for to voksne og to børn i ét værelse), ringe placering (lige ud til en larmende vej), fuldstændig nedslidt. Reception ville ikke få nogen til at komme og fikse fjernsynet, men tilbød alene at vi kunne skifte værelse, hvilket - kl. 20:00 med to små børn og allerede udpakket - ikke var attraktivt.

Interiøret har et design og en brugstilstand som en sønderjysk rutebil fra start-90erne.

Undgå!

August 2, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Et rigtig sødt personale.

Et OK hotel, der nogle steder godt kunne trænge til et nyt gulvtæppe og lidt maling, men med god beliggenhed til strand og by. Nye gode senge i rummelige værelser. God morgenmad og rigtig dansk aftensmad. Rigtig sødt personale. Vi kom lidt for sent til aftensmaden, men vi fik alligevel både fyldt op i buffeten og masser af smil.

July 19, 2020

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hejsa, tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at i havde et godt ophold:-)

Ikke 3-stjernet hotel men sødt personale

Meget venligt og sødt personale, som var meget hjælpsomme og lydhøre for alt. Selve hotellet er enormt slidt og med gamle pletter på gulvtæpper og sengetøj, der åbenbart ikke kunne gå af i vask. Havde dog ikke indtryk af at det var beskidt som sådan - der var absolut rengjort.
Morgenmaden var helt udemærket og med sød betjening.
Prøvede kun morgenmad på stedet.
Beliggenheden er rimelig god ift Ebeltoft.
Synes alt i alt det var for ringe til prisen.

June 24, 2020

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Aida, tak for din anmeldelse; vi sætter stor pris på din feedback.

Kan kun anbefales.

Har lige været på familie hyggetur, på hotellet, maden var fantastisk tilberedt og anrettet, morgenmad var med alt hvad man kunne ønske sig, blev hurtigt fyldt op igen. Personalet var alle smilende, venlig og behjælpelig. Sov rigtig godt i sengen, så kan stærkt anbefales.

October 13, 2019

Jeg kan varmt anbefale ebeltoft park hotel

Jeg kan varmt anbefale ebeltoft park hotel
Personalet var flinke og rar og meget behjælpelig. Også forstod de sønderjysk. 😉
Værelse vi boede på var pæne og rene og sengen var dejlig at ligge på.
Har ikke andet at klage over end at der ikke var rødbeder på bordet 😁😂
Fredag fik vi flæskesteg og lørdag rødt oksekød.

October 13, 2019

Reply from Ebeltoftparkhotel

Hej Aase, tusind tak for din flotte anmeldelse; det var en stor fornøjelse at have jer allesammen på besøg; og jeg kan kun beklage, at der ikke var rødbeder på bordet:-)
Håber alligevel at i kommer tilbage en anden gang.
Marianne Bakmann
"Møjn"

Hotelværelserne er MEGET slidte

Hotelværelserne er MEGET slidte. Pudset skaller af flere steder på værelserne. De har flyttet noget ud af vægen et sted og pudset op, men har ikke gidet at male efter. Gulvtæppet er også meget slidt.
Vi havde bestilt værelserne med aften og morgenmad. Første aften fik vi noget oksekød af en slags der var utroligt sejt. Anden aften fik vi så flæskesteg der ikke var stegt igennem, kartofler der ikke var kogt ordentligt og næsten ingen sovs til. Sværene på mine stykker kød var næsten rent gummi. Betjeningen var ellers ok, og hun spurgte også pænt om vi ville have en ny portion, men det sagde vi pænt nej tak til.
Morgenmaden var dog fin, med frisk brød og rundstykker, men skal man overnatte der, så gå langt uden om aftensmaden.
Det virker som om at man vil pine det sidste ud af hotellet, uden at investere i hverken værelser eller maden.

September 8, 2019
Rated 2 out of 5 stars

De to stjerner går til det søde og…

De to stjerner går til det søde og hjælpsomme personale.

Selve hotellet er i en forfatning, så det ikke tåler nogen sammenligning med et egentligt hotel. Der er tale om hotelgange og værelser, der er nedslidte, beskidte og i den grad utidssvarende. Der er retteligt tale om nogle længer med værelser egnet til højskoleophold eller lign. At kalde det et hotel er simpelthen at tage p.. på branchen!

I restauranten gjorde selvsamme personale det bedste, de havde lært. Hjælpsomme, kreative og lydhøre. Men når kokken ikke evner at lave andet end tørstegt kylling med udkogte flødekartofler og karrysovs ( hvilken kok med respekt for sig selv fremkalder sådan en symfoni??), så er to stjerner mere end rigeligt! Desserten var tæt på uspiselig. Æblekage, hvor færdigkøbt rasp var hældt under færdigkøbt æblemos, toppet med færdigkøbt flødeskum. Så gider man ikke lave mad jo!

NB. Beliggenheden er fin!

July 27, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Ebeltoft Park Hotel - et besøg værd!

Jeg kan på det varmeste anbefale Ebeltoft Park Hotel, som jeg besøgte i perioden 13.maj - 15.maj 2019.
Ved indtjekningen blev jeg modtaget af en meget venlig og smilende receptionist, som viste mig ned til mit værelse, nummer 36. Værelset, skal det retfærdigvis siges, var af ældre dato, men det var rent og pænt og funktionelt. Maden i restauranten var velsmagende og anrettet smukt og indbydende. Betjeningen var særdeles høflig og professionel, og man følte sig meget velkommen. Morgenmaden bestod blandt andet af friskbagte, sprøde rundstykker, rugbrød, ost, forskellig slags pålæg, blødkogt æg, to slags juice samt kaffe og te - det hele serveret med et smil af den søde og serviceminded servitrice. En rigtig positiv og dejlig oplevelse.

May 15, 2019

Godt ophold til prisen

Venlig betjening, god morgenmad, billige værelser med god udsigt. Vi kommer igen. Bedste hilsner Sønderjylland

December 9, 2018

Hej Winnie
Tusind tak for den fine anmeldelse:-) vi glæder os til at se jer igen en anden gang på Ebeltoft Park Hotel.

Dårlig oplevelse til prisen

Dårlig oplevelse til prisen. Vi fik serveret varm mad der var halvkold og værelserne levede slet ikke op til prisen. Det var fugtskjolder på væggene og vinduerne var utætte. Da vi spiste morgenmad kom en rotte spadserende i udestuen og den begyndte at spise krummer. En medarbejder tog det ikke særlig tungt sagde bare at de havde lagt gift ud til den. Der kommer vi ikke igen.

October 3, 2018
Rated 3 out of 5 stars

Weekendophold

Weekendophold. Lidt lurvet hotel der virker træt og slidt. Sengene var gode og vi sov udemærket. Vi fik morgenmad og aftensmad (buffet begge dage) og maden var lidt på det jævne.......der manglede dog ikke noget. Personalet var søde og rare

July 25, 2018

En dejlig ferie

En dejlig ferie, hvor vi blev godt og særdeles informativt taget imod. Pæne, rene værelser med nye senge. Super lækre håndklæder.
Maden god og meget velsmagende. Høflig betjening og fint dækkede borde.
Vi kommer gerne igen.

June 23, 2018

GOD OPLEVELSE

Nye/gamle ejere tilbage. Tak for det. Netop kommet hjem fra 3-dages ophold her i påsken. Værelse ok - lidt slidt - men pænt og rent. Maden var fantastisk god ( 5 stjerner ) og i rigelige mængder. Overalt mødte man kun imødekommenhed og rigtig god service fra personale. Vi kommer gerne igen. Dog : der manglede mayonnaise og rødbeder ( det sidste var en joke ) Mange hilsener Jan Faaborg

March 31, 2018

Take a closer look