Bryder aftale og svarer ikke.
Havde bestilt en Triax digitabox som kunne betjenes med en B&O fjernbetjening, da YouSee vil lukke de digitale signaler. Ved udpakning faldt 4 af 7 skruer ud af box, og ved tilslutning virkede den ikke.
Jeg skrev til eldanmark.dk og selv om det ikke var standart, ville de sende en ny box mandag, da jeg fortalte den var til min psysiske syge bror, som ikke håndterer forandringer særlig godt.
Jeg skrev til eldanmark.dk mandag formiddag om de ville afsende den samme dag, og fik beskeden "at det jo var aftalen".
Jeg har ikke modtaget noget tirsdag og onsdag, og min bror er uden fjernsyn.
Jeg har prøvet at ringe, maile, sms og chat-mail, men ingen respons.
Nu har jeg bestilt en ny box et andet sted, og håber de er professionelle og seriøse. Håber andre kan bruge min dårlige erfaring.
Response på svar fra Eldanmark.dk:
Skal vi tale om fairness ?
1. Hvorfor kommer der ikke svar på henvendelser (mail, chat og tlf) ?
2. Hvorfor bliver der først reageret, når der er indlæg på Trustpilot ?
3. I de sidste mange mails har jeg udbedt mig T&T-nr, så jeg kunne kontakte PostDanmark.
4, Triax kan ikke stå til ansvar for jeres B&O-modifikationer i boxen. Det var lige netop dem der ikke virkede !
5. Det var jeres forslag at I ville sende en ny box, inden den defekte blev returneret - ikke mit forslag.
6. INGEN - INGEN mails er blevet besvaret efter forventet levering. At påstå andet er usandt.
Opdatering 12/2
1. Jubiii, box modtaget i går. Kun 2 skruer faldt ud ved udpakning- fremgang
2. Var poststemplet tirsdag, og ikke mandag :-(
3. Ingen mail var modtaget før indlæg i Trustpilot (og nej, der ligger ikke noget i Spam, og andre mails er modtaget i dagene)
4. Afsendelse med pakkelabel tager ikke længere tid, end med frimærker
PS: Da jeg ikke hørte noget, turde jeg ikke vente længere. Derfor købte jeg en box fra en anden leverandør på nettet. Bestilte onsdag kl 15.50 over nettet, og hentede pakken i Fakta torsdag kl 11.30. I mellemtiden fik jeg flere underretninger om forløbet på MAIL. Det virkede professionelt.
February 10, 2016
Unprompted review