al enkele jaren koop ik producten via elektrokoopjes. 1x gebruik moeten maken van de garantie. Dat werd zeer snel geregeld. Dus zeer tevreden.
Elektrokoopjes
See what reviewers are saying
Toevallig kwam ik Elektrokoopjes tegen op internet. Prijs was concurerent voor deze smart tv dus direct besteld. Levering ging precies zoals werd aangegeven. Alles dus super geregeld! Volgende... See more
Een koelkast gekocht bij Electrokoopjes. Kregen bericht van bezorgen. Omdat ik oppasdag had, was ik door leuke drukte, het tijdstip van bezorgen totaal vergeten!! Briefje in de bus.Telefonisch nieu... See more
Lang gezocht naar een complete DECT met ruim bereik. Bij Elektrokoopjes was het snel en eenvoudig zoeken opde website. Levering in Belgie: geen probleem! Via Kiala was voor ons het eenvoudigst en ind... See more
Company details
Information provided by various external sources
Elektrokoopjes.nl - Kwaliteitsapparaten tegen zeer scherpe prijzen
Contact info
People also looked at
Goede prijzen en prima service
al enkele jaren koop ik producten via elektrokoopjes.
1x gebruik moeten maken van de garantie.
Dat werd zeer snel geregeld.
Dus zeer tevreden.
Goed kookplaat
Kookplaat was zoals belooft maar niet op tijd geleverd.
Eerste en meteen zeer goede evaring met Elektrokoopjes!
Toevallig kwam ik Elektrokoopjes tegen op internet.
Prijs was concurerent voor deze smart tv dus direct besteld.
Levering ging precies zoals werd aangegeven.
Alles dus super geregeld!
Volgende keer kijk ik eerst op de site van Elektrokoopjes!!
Zo hoort het.
Mijn eerste ervaring is supergoed bevallen en voor herhaling vatbaar..
Waardeloos bedrijf
Een staafmixer besteld bij Bol.com, de bestelling bleek bij elektrokoopjes vandaan te komen. Ondanks dat het adres gewijzigd is in het bol.com account is het toch naar het oude adres verstuurd, lekker handig maar kan gebeuren.
De staafmixer bleek niet vaatwasser bestendig, dus de verkopende partij gemailed, hier geen reactie op gekregen.
Toen via bol.com retour gestuurd en niets meer vernomen totdat we een aanmaning kregen voor een product wat wij niet hebben en dus ook niet betalen.
Bol.com gebeld, de vriendelijke [Naam] verzekerde mij dat het geregeld werd en dat we de aanmaning als niet verzonden konden beschouwen.
Totdat opeens een mail verscheen van elektrokoopjes dat het product gerepareerd werd, na de afspraken met [Naam] hebben we dit maar als niet verzonden beschouwd.
Nu krijgen we opeens een bericht dat een nieuwe staafmixer word verzonden en je raad het al, weer naar het oude adres.
De rekening kan niet betaald worden, hiervoor moeten we contact opnemen met het incassobureau, een betaald nummer natuurlijk.
Elektrokoopjes geeft ook fantastische service met een betaald nummer, op mail wordt niet gereageerd.
De staafmixer van een paar tientjes is ondertussen een blok aan het been, elektrokoopjes reageert niet en bol.com wast zijn handen in onschuld.
Wat een twee ongelooflijk waardeloze bedrijven, als klant hebben ze gewoon schijt aan je en is het onmogelijk je recht te halen, hier doe ik nooit meer zaken mee!
TOP!!
Overzichtelijke site, goed aanbod, mooie prijzen en een snelle levering.
Met andere woorden TOP!!
Super
Super!
Ik weet niet hoe het gaat als ik bijv. klachten zou hebben want die zijn er niet
vorig jaar eenzelfde product besteld bij een andere site
product begaf het na 2 á 3 weken
toen was het bedrijf niet meer thuis helaas
bestellen met de vingers in de neus! :)
vlotte levering tegenscherpe prijzen met minimum verplaatsing naar kiala afhaalpunt in de buurt
Stiptheid
Ik hou ervan als een bedrijf doet wat het belooft. Het door mij bestelde artikel was èn een koopje èn het werd binnen de beloofde tijd geleverd. En zo hoort het.
Duidelijke website met snelle service
Ik heb al vaker via Elektrokoopjs besteld en iedere keer verloopt dit zoals toegezegd: keurig op tijd en goed verpakt. Ik heb nog nooit de service hoeven proberen.
Uitstekende kwaliteit van de dienstverlening
Product ontvangen op schema.
Originele verpakking.
Ontvangen goederen in uitstekende conditie.
Uitstekende aandacht (bestuurder en bijrijder).
Uitstekende levering statusinformatie, via e-mail
Geen poespas gewoon bestellen en de volgende dag leveren
Zeer overzichtelijke site.
Eind van de werkdag besteld maar toch volgende dag in huis.
Helemaal super.
wat sites vergeleken en bleek ook nog eens goedkoop.
Zeker een aanbeveling.
Helemaal tevreden
Voor mij de nummer 1 lage prijs en een uitstekend service.
Geen goedkoop is duurkoop bij Elektrokoopjes, maar gewoon goed!
De bestelling die ik gedaan had was snel in huis, (vandaag besteld op tijd, morgen in huis) en voldoet compleet aan de verwachtingen. En ook nog makkelijk achteraf betalen met Afterpay. Eerst kijken of het werkte dus voor ik betaald. Ideaal! Ga zeker weer shoppen daar.
Een goede organisatie met een goede service. een zaak waar je vaker naar toe gaat en daarom staat dit in onze adresboek
Goed, Goedkoop en van deze tijd!!
Goed en goedkoop bedrijf voor A merk spullen. Wat ik heel fijn vind aan dit bedrijf is dat zij ook bij Kiala punten afleveren, waardoor je geen verzendkosten hebt. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij Elektrokoopjes.
Snelle levering..!!!
Gelukkig hebben wij maar 1 dag zonder koffie gezeten, het bestelde koffiezetapparaat van Siemens werd de volgende dag geleverd door Elektrokoopjes....wat een genot weer...!!!
snel en goedkoop
Product werd volgende dag al geleverd en daarnaast nog met de beste prijs. Ik kan Elektrokoopjes zeker aanbevelen. Enige verbeterpunt: geen verzendkosten meer rekenen
The Trustpilot Experience