Bestilte 29.januar et GSM/SMS modul til kr. 265,- og har endnu 28. marts ikke modtaget varen. Har mailet 4 gange uden resultat og har anmodet om at få pengene tilbage. Tænk, at man vil gøre sig til... See more
ElspareShoppen
See what reviewers are saying
Jeg har overført 1200,- for ca 1måned siden ift at få lavet et garanti pligtigt eftersyn Har ikke kunnet få kontakt med selskabet hverken via tlf eller mail. Ønsker egentlig bare mine penge igen... See more
Elendig service. Har bestilt noget d.1/10-2019, og efter 14 dage og utallige opringninger + 1 mail om hvad der sker med mine vare. Jeg kan ikke kommer igennem. Kan absolut ikke anbefales. 1 stjerne... See more
Håber nogen læsere har en god ide til, hvordan jeg kommer videre med defekte gsm moduler til varmepumper. Føler mig fortabt: Har tidligere fået meget fin vejledning fra Elspareshoppen ifm k... See more
Company replied
Information provided by various external sources
ElspareShoppen er en ren netbutik - vi har ingen udgifter til lager, dyre butikslokaler og lignende. Det er blandt andet derfor, vi kan give vores kunder de billigste priser på varmepumper - med GARANTI. Hvis du finder samme pumpe på samme vilkår andre steder, matcher vi prisen og giver dig et kontant afslag oveni. Vi gør også ALT VI KAN for at give dig den bedst mulige "oplevelse" af din handel, for vores service og hjælpsomhed giver ikke os ekstraudgifter, der kan fordyre vores produkter. Men det giver forhåbentligt tilfredse kunder, der kommer tilbage og som anbefaler ElspareShoppen til andre. Når det sker, så er vi også tilfredse. DU ER VELKOMMEN til at kontakte os på telefon eller mail - se nedenfor. Du kan ikke se varmepumper mv. på adressen - det er kun kontorer til vores administration.
People also looked at
Find et andet sted at handle
Har mailet 4 gange uden resultat og har anmodet om at få pengene tilbage.
Tænk, at man vil gøre sig til tyv for så lidt.
Jeg kan kun opfordre til at handle et andet sted.
Svindelfirma
Har ikke kunnet få kontakt med selskabet hverken via tlf eller mail.
Ønsker egentlig bare mine penge igen så jeg kan benytte et andet pålideligt selskab.
Deres Trustpilot taler for sig selv 1/5 stjerner
Har to defekte gsm moduler og savner vejledning til løsning.
Har tidligere fået meget fin vejledning fra Elspareshoppen ifm køb af gsm modul til at fjernstyre varmepumpe.
Men allerede 5 år efter er der løs forbindelse i det ene modul og i det andet er selve det lille stik til ledningen gået helt af sin lodning.
Så er det at der ikke kommer svar tilbage fra Elspareshoppen med råd og vejledning til, hvad jeg kan gøre.
Jeg synes så dyre moduler bør kunne leve mere end 5 år?! Har trods alt betalt 4000 kr for dem. Og det der er mest kaput har endda boet i et anneks og er nærmest aldrig berørt siden det blev sat til.
Tak for svaret. Det var jo det jeg manglede. Så vender jeg tilbage til jer med henblik på at få vurderet om en reparation kan svare sig i forhold til at starte forfra igen.

Reply from ElspareShoppen
Jeg kan slet ikke anbefale dette firma
Jeg kan slet ikke anbefale dette firma. De vil rigtigt gerne handle, men når noget går galt lader de dig i stikken. Jeg står nu med en 5 år gammel og defekt varmtvandsbeholder, som de er helt ligeglade med. Det har taget 9 måneder bare at få kontakt med dem.
Desuden vil de kun give 2 års garanti, hvor langt de fleste andre giver 5 år. Og priserne er ikke ret meget lavere end den lokale VVS mands priser, og der får du langt bedre service.
Vær god ved dig selv, og undgå dette firma.
Opdatering: Som man kan se herunder har butikken nu svaret. Jeg skal gøre opmærksom på at der ikke er ret meget af det de siger der er forkert. Men på trods af de mange henvendelser jeg har haft, har jeg kun 2 svar fra butikken med 9 måneders mellemrum.
Jeg har været stærkt i tvivl om garantien på apparatet, og har derfor gentagne gange efterspurgt information om dette. Uden svar fra butikken.
Butikken har ganske ret i at deres garanti (på 2 år) er overskredet. De fleste andre giver 3-7 års garanti, typisk 5 år. Tallene er taget fra Panasonic Danmark.
Butikken har IKKE ret i de har gjort hvad de kunne i min sag. De har ikke haft en montør ude at kigge på min opstilling. Der er foretaget en skrivebordsbeslutning, uden at sætte sig ind i alle detaljer. Disse skal først samles.
Jeg er ganske rigtigt ikke tilfreds med et anlæg der koster 80.000 som jeg skal ofre yderligere 25.000 på efter kun 5 år.
Sjovt nok er butikken ikke gode til at svare på henvendelser til dem direkte, men efter en dårlig anmeldelse på Trustpilot, kan de svare på kun 1 dag. Tankevækkende.
Det eneste jeg godt kunne tænke mig fra butikken er lidt faglig stolthed. Men det er måske for meget forlangt.
Har i øvrigt lige fundet et stykke papir fra Panasonic, hvor der står 5 års garanti på tanken (som er den der er utæt) og 2 år på elektriske dele! Hvordan mon butikken forholder sig til det?
Endnu en opdatering!
Det ser ud til Elspareshoppen ikke vidste det med de 5 år. Men de har nu taget kontakt til grossisten og importør for at få en afklaring. De skal ha en ekstra fortjent stjerne for nu. De forsøger jo at finde en løsning for mig. Hvem ved, måske de kan få endnu flere med tiden
Sidste opdatering! Sagen er nu sendt til forbrugerklagenævnet! Forhandler aner jo intet om hvad han sælger. Jeg skal finde et garantibevis for min beholder på Internettet, idet jeg ikke har fået det udleveret ved køb. Og den siger klart 5 års garanti. Forhandler har hele tiden fastholdt der kun er 2 års garanti.

Elendig service.
Elendig service.
Jeg kan ikke kommer igennem.
Kan absolut ikke anbefales. 1 stjerne er en for meget
Køb af varmepumpe med yderst god vejledning og service.
Jeg har købe en varmepumpe hos elspareshoppen og kan kun anbefale at benytte dette firma. Jeg har fået grundig og meget fyldestgørende vejledning mht. valg af den varmepumpe der passer til mit hus og forbrug. Det er et top professionelt firma med god og ærlig vejledning, hurtig levering samt installation. Jeg vil med glæde anbefale elspareshoppen til andre der overvejer køb af varmepumpe. Mvh Mette
Jeg kan kun fraråde at bruge ElspareShoppen!
Jeg købte i 2012 en Toshiba Estia luft til vand varmepumpe hos ElspareShoppen (ved Gorm Talman), der reklamerede med "2 års garanti, samt 5 års kompressorgaranti ved installation af certificeret installatør" på produktsiden.
Trods forhandlerens mange varme anbefalinger af pumpen, brændte kompressoren sammen allerede i 2016 efter kun knap 4 års drift og ElspareShoppen ville nu pludselig ikke stå ved den garanti, der blev reklameret med på hjemmesiden, men henviste til, at man jo på nuværende tidspunkt ikke kunne se hvad der havde stået på websiden på købstidspunktet.
ElspareShoppen havde dog ingen problemer med samtidig, at henholde sig til en helt anden sektion på websiden vedr. garanti m.m., der først var oprettet knap 2 år efter mit køb og som i øvrigt selv i skrivende stund har en helt anden ordlyd end det der står på selve produktets side.
Ifølge ElspareShoppen, skal forbrugeren åbenbart selv bevise, at der er garanti på produkterne samt hvad garantien dækker, men i stedet for straks at afvise reklamationen, så vi med det samme kunne være kommet videre med en egentlig klagesag, begyndte ElspareShoppen alligevel at behandle sagen og endte så med, efter flere måneders forhaling og adskillige rykkere, at afvise garantien. Jeg oprettede derfor en klagesag og efter en kort tur forbi Center for Klageløsning under Forbrugerklagenævnet, indså Gorm Talman pludselig, at den garanti han reklamerede med på hjemmesiden og som jeg oven i købet var nødt til selv at dokumentere vha. screenshots fra webarkivalier (e.g. archive-dk-2012.com og archive.org) faktisk var gældende og ikke kun dækkede materialer, men også arbejdsløn osv..
Varmepumpen er nu endelig blevet repareret, men, som det fremgår af ovenstående, ikke med forhandlerens gode vilje og det tog knap 4 mdr., hvilket har påført mig en helt urimelig ekstraudgift til opvarmning på flere tusinde kroner, da pumpen jo har stået stille i den mellemliggende periode.
Brug derfor hellere en ordentlig forhandler, der kan og vil stå inde for egne garantier og følge reglerne i købeloven, og husk i hvert fald endelig at få ALT på skrift fra ElspareShoppen (inkl. faktura, garantibetingelser osv.), da etik og moral bestemt ikke er nøgleord og kendskabet til købelovens regler åbenbart er begrænset!
super vejledning og service
Jeg var i tvivl om det hele, størrelse, placering osv. og fik virkelig kvalificeret vejledning og en fin installation, som til fulde lever op til mine forventninger.
Luft varmepumpe
Jeg super tilfreds med købet af den nyeste Panasonic varmepumpe – det var god betjening – hurtigt svar på mail. Montøren kom til tiden, var flink og omgængelig og lavede et fint stykke arbejde. Giver gerne min bedste anbefaling til både Elspareshoppen og montøren.
Suberb service og en perfekt handelsoplevelse.
Det er en fantastisk oplevelse at handle med ElspareShoppen og kan kun opfordre andre til at gøre det samme! Jeg bestilte en luft-til-luft varmepumpe til supplement af vores gamle oliefyr og havde ingen forventninger om at jeg kunne modtage tilskud til pumpen. Imidlertid ringede Gorm til mig og vi fik ændret ordren til at omfatte tilskud - det sparede mig ca. 4500 ud over det i forvejen gode tilbud. Sådan! Montøren ringede hurtigt og vi fik pumpen monteret i dag. Montøren var MEGET kompetent og imødekommende og tog sig tid til at forklare om pumpens optimale placering og betjening. Som andre har skrevet, så betaler man først for pumpen når den er monteret og virker. Det er god kundeservice! Alt i alt kan jeg kun gentage mig selv: Perfekt service og perfekt montør = Perfekt handelsoplevelse!
Opfølgning på tidligere anmeldelse:
Jeg havde en MEGET positiv oplevelse af min handel med ElspareShoppen, men nu kom tiden, hvor der skulle betales.
ElspareShoppen sendte en faktura, men jeg konstaterede at der var en fejl og jeg havde penge tilgode. Igen må jeg konstatere, at ElspareShoppen har en PERFEKT kundeservice og jeg fik inden for ca. 10 minutter overført beløbet til min konto. Ingen brok fra firmaet, men derimod en høflig og HURTIG betjening. Det kan simpelthen ikke gøres bedre.
Jeg er MEGET tilfreds
Jeg har længe ønsket at få opsat en varmepumpe i mit sommerhus. Dels ift. komfort, dels ift. besparelser. Desværre er markedet meget uigennemsigtigt, og selve forholdet omkring en installation er svært at gennemskue. Rørføring, placering m.v.
Diverse hjemmesider er desværre også temmelig utilstrækkelige - jeg savner virkelig en film der viser hvordan en installation foregår. Mit hus - et træhus - består af rigtig mange kringelkroge, og derfor var det svært at overskue, hvor det var muligt at få opsat pumpen, hvor den kunne placeres optimalt ift. udnyttelse, og samtidig uden at den ville komme til at virke skæmmende på huset.
Jeg startede min research hos bl.a. Bilka, hvor de end ikke vidste, at de havde en pumpe på tilbud, som på det tidspunkt var til markedets bedste pris. Til sidst endte jeg på Elspareshoppens side, hvor jeg heller ikke blev meget klogere, men da jeg havde haft fat i Gorm, fik jeg en særdeles dygtig og kompetent vejledning, og fik endelig en idé om projektet - for det var et projekt.
Efter yderligere 14 dages intern research ift. opsætning i mit kringlede hjem, besluttede jeg mig endelig og kontaktede Elspareshoppen.
Jeg valgte at være hjemme, da installationen skulle udføres, og det var godt, for selve installationen krævede detail kendskab til huset, som jeg har, fordi jeg har bygget det meste af det selv.
Montøren var SÆRDELES venlig, imødekommende og samarbejdsvillig, så sammen fik vi lavet en superb installation - og så betaler man ikke før pumpen er leveret OG monteret - Jeg er MEGET tilfreds.
Godt behandlet og rådgivet
Jeg føler mig godt behandlet og rådgivet omkring køb af en varmepumpe til mit sommerhus.
Alt forløb gnidningsløst og montøren var meget sympatisk og kompetent.
Vi har været meget tilfredse
Tak for en god handel, vi har været meget tilfredse med rådgivningen, og købte af pumpen.
Man betaler ikke pumpen, inden den er opsat og kører, det mener vi, er en fair måde at handle på.
Montøren, (Mikkel) som monterede pumpen var en super fin fyr med styr på tingene.
Konklutionen må være at vi har været meget tilfredse med handle.
Ove Berggren
Dårlig kundeservice
Da jeg først henvendte mig var kommunikationen god.
Der bliver som regel også altid svaret tilbage hurtigt.
Da varen blev leveret medio oktober 2012, var der en transportskade, som ingen betydning havde for varmepumpens funktion, så beskeden var, at VVS og Kølemontør skulle installere som aftalt, hvilket de gjorde. Jeg modtog e-mail ang. udskiftning af beskadigede skjold eller en dekort.
Efter utallige rykkere og besked om at nu var der nye skjold på vej til mig. Efter lang tids venten har jeg stadig ikke modtaget dem!
Som en anden kunde har skrevet, har heller ikke jeg modtaget faktura, og ElspareShoppens forklaring om at den ikke bliver fremsendt, når man ikke skal have tilskud er ikke lovlig!
Man skal ALTID have en faktura, når man har købt, modtaget og betalt en vare.
Min toldmodighed er opbrugt.
Mit næste skridt i ovennævnte 2 tvister bliver anmeldelse til forbrugerklagenævnet og SKAT samt min bank. Sidstnævnte for at få tilbageført noget af det betalte beløb.
11.07.2013, EFTERSPIL:
Et par uger efter anmeldelsen modtog jeg faktura.
Et par måneder efter fik jeg endelig, efter 2. fremsendelse, de to nye skjold, til erstatning for de 2, der var transportskadet.
De blev sendt fra producenten direkte til mig, så det var producenten, og IKKE ELSpareshoppen, der ikke kunne finde ud af at pakke det ordenligt ind for transport.
Rigtig vejledning, pris og kvalitet ved køb af varmepumpe
Bestilte en Panasonic varmepumpe på baggrund af god rådgivning og pris. Var meget fleksible med hensyn til levering og opsætning. Kan bestemt anbefales.
Lav pris, hurtig og professionel installation
Har købt og fået installeret en varmepumpe fra Elspareshoppen.dk. Det har været en positiv oplevelse at handle her - til en lav og konkurrencedygtig pris samt en hurtig og professionel installation. Jeg handler meget gerne her igen.
Helt utrolig god, professionel og personlig betjening.
Yderst god og fleksibel service fra Elspareshoppen. Bestilling af varmepumpe, aftale om montering, montering, pumpen i funktion og efterfølgende betaling herfor fungerede 100 % som jeg kunne ønske mig det.
Mine varmeste anbefalinger!
super service
bestilling og ydelse foregik hurtigt og professionelt
Tør købe hos Elspareshoppen igen
Var lidt skeptisk over at skulle betale så relativt mange penge over nettet (for en varmepumpe), men alle henvendelser blev svaret og selvom det tog lidt tid at levere varmepumpen og derefter vente på at montøren ringede og aftalte tid, så blev det hele, inklusiv installationen, klaret professionelt. Betalingen blev desuden først trukket, da varmepumpen var blevet leveret og indstalleret.
Med hensyn til energitilskuddet fra EnergiMidt på ca kr 600 og fakturaen (så arbejdslønnen kan føres på selvangivelsen), så venter jeg stadig...

Perfekt behandling
Bestilling og betaling over nettet har fungeret perfekt
Installation på lovet dato.
Pris på pumpen var OK.
Pumpen blev opstillet kort før jul ,indtil nu har alt fungeret som forventet