Eniro
See what reviewers are saying
Købte via Google play butik deres søkort Eniro søkort. Disse kort omfatter ikke danske farvande, men mod betaling af 108 kr får man opfattelse af at får disse farvande med. Det gør man ikke og når ma... See more
ENIRO er en EXTREM DÅRLIG reklamebranche..... rent SVINDEL Jeg har i årevis haft reklamer for mit firma i deres 'såkaldte' 'OMDELTE' bøger som faktisk aldrig blev omdelt, hverken for mit eller andre... See more
Company replied
Jeg har aldrig mødt så uetisk og useriøst firma . Jeg opsiger min aftale for et år siden pga utilfredshed med manglende fremsendt faktura og modtager bekræftelse på skrift Jeg modtager nu en faktur... See more
Company replied
Written by the company
Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på eniro.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen.
Vesterbrogade 149, 1620, København V, Denmark
- +45 88 38 38 00
- kundeservice@krak.dk
- www.eniro.dk
People also looked at
Niklas är GRYM
Niklas var extremt snäll och svarade på alla frågor jag hade. Riktig riktigt stjärna. Kan inte förstå hur folk kan ge under 5 stjärnor. Kanon bra samtal och han har till och med koll på deras GDPR regler. Stort tack för hjälpen
Svindler firma
Jeg blev kontaktet telefonisk af Eniro A/S og fik et tilbud om annoncering, det lød meget interessant, og jeg snakkede med sælger Ibrahim Soumeil, som jeg sagde til at jeg ville have et tilbud over mail. Desværre fik jeg ikke et tilbud men en regning, og en "hjemmeside", som jeg hverken har bestilt eller set. Da jeg får regningen ringer jeg til Eniro men de siger at sagen er blevet videreført til mortang advokaterne. Jeg ringede derfor til mortang advokaterne, og ville have kontakt til nogle der havde med vores sag at gøre, desuden et bevis på at jeg har indgået den her aftale med Eniro. De sagde jeg ville få bevis i løbet af et døgn. Der er gået 1 uge. Og jeg har derfor kontaktrt advokat.
Opdatering: En leder fra Eniro rettede henvendelse til mig, og hun kunne godt høre at den var helt galt, og at det professionelle niveau der burde være mellem to selskaber ikke blev overholdt. Derfor rettede hun op på balladen og tilbød mig, alt det jeg blev faktureret på gratis, desuden en kreditering fra de forrige regninger og fra Mortang advokaterne. Det er jeg super tilfreds med.

Reply from Eniro
Kontakter en selvom man er reklame beskyttet!
Og beder en om at skrive en mail om at de godt har måtte kontakte en
Oven i det føler man kun at de er ude efter så mange penge som muligt til dem selv.
Super dårlig stil!

Reply from Eniro
Man modtager åbenbart flabede emails…
Man modtager åbenbart flabede emails fra medarbejder fra Eniro, hvor de siger at man har rettet henvendelse til dem, og der er ingen på min arbejdsplads, hverken min kollega eller chef som har kontaktet dem. Og vi har alle 3 fået den samme mail, fra den samme medarbejder...

Bondefangeri
Jeg kan kun tilslutte mig hvad de fleste andre herinde også skriver: Hold jer langt væk fra at købe markedsføringskampagner af det her firma. Det er bondefangeri af værste skuffe, og resultaterne er så pinligt ringe, at jeg vil vove at påstå at man er bedre tjent med at gå ned på nærmeste gågade og give kontanter væk til tilfældige forbipasserende.
Det irriterer mig grænseløst at jeg ikke fik tjekket op på dem inden jeg sagde ja, men hverdagen er travl og Krak/DeGuleSider er navne man trods alt har en eller anden form for tiltro til...
Det eneste positive der er at sige om hele denne affære er, at det var en relativt billig reminder om hvorfor man skal holde sig langt væk fra den her slags virksomheder i det hele taget.

MEGET TILFREDS
Jeg vil siger er dem firma er rigtig godt . Det er ikke problemer snakke med dem. Meget sød mennesker :) :)
MEGET TILFREDS :) :) :)
Har lige droppet at kontakte jer med…
Har lige droppet at kontakte jer med henblik på en annonce,er blevet så klog så jeg googler alt inden jeg køber/bestiller ting på nettet!!! Det lyder ærlig talt som om i er nogle rigtige svindlere og åbenbart har i en advokat som kører lige på linien af hvad der er lovligt,læste stakkels Mai-Britt Nielsens rating om jeres forfølgelse af hende selv nu hvor hun har mistet alt selv sin førelighed,det er nok noget af det mest usmagelige jeg har læst nogensinde,kvinden er blevet hjerneskadet og i stoppet stadig ikke fy føj,hun skriver selv at hun nu har kæmpet med jer i 10 år og stadig betaler jer hver måned af hendes sygeløn og hun skriver gudhjælpemig også at hun snart dør og gerne vil ha et mindeligt afslutning med jer,og i bliver bare ved med at bombardere hende med regninger,jeg har læst 25-30 anmeldelser og er dybt forskrækket over at noget sådan kan lade sig gøre i Danmark,tak trustpilot fordi vi kan få hjælp til at tjekke dårlige firmaer inden vi kontakter dem,jeg ku være blevet fanget i en rigtig grum fælle her
Jeg vil gerne lave en opfølgning på en…
Jeg vil gerne lave en opfølgning på en ret dårlig andmeldes af firmaet Eniro. Jeg blev ringet op af kommunikation chefen, som havde gennemlæst alle mail korespondanerne jeg har haft med firmaet, hvilket resulterede i at vi fik en rigtig fin dialog. Jeg blev mødt i alle mine frustrationer i forhold til min kontrakt, og fik derudover en god og behagelig samtale om hvad firmaet på sigt kan tilbyde mig. Jeg er vil helt sikkert tage kontakt, når jeg er klar til at annoncere mere for mit firma.
skuffende
skuffende. Jeg betalte for et år ca 2500 for at folk kunne se mit nr.
efter det år ville jeg sige det op. Fik så at vide at jeg havde bundet mig for 3 mdr yderligere ialt 15 mdr. Jeg fik intet salg der kunne dække min udgift. Ikke et firma jeg ville benytte mig af

Eniro svindler
Eniro er et virkelig svindlerfirma!
De sendte en faktura til os, og da jeg kontaktede dem og spurgte hvem der havde accepteret ordren sagde de at det var mig, og at de endda havde det på bånd...!
Jeg bad dem om at bevise det, så ville de pludselig lytte båndet igennem selv, og vende tilbage. Ugen efter blev jeg ringet op derfra, og jeg blev informeret om at de desværre havde begået en fejl, så jeg skulle se bort fra fakturaen. 14 dage efter sender de sørme en ny faktura. Jeg sender en mail og berder om en meget fornuftig forklaring på det, jeg får en mail retur hvori der står at de vil undersøge sagen, og at de sætter den nye faktira i bero indtil de har undersøgt sagen.
Og så sker der det mest underlige: en uge senere får vi et brev fra Advokat Mortang hvori der står at vi har 10 dage til at indbetale beløbet vi skylder Eniro samt en pæn sum for denne “advokat”.
Beløbet er et godt stykke over 10.000 kr.
Vi overdrager selvfølgelig sagen til vores advokat, han sender en mail til Mortang og beder dem fremsende denne lydoptagelse inden vi går videre i retten.
Dagen efter sender Eniro en mail til os, hvor de annullerer fakturaen...
Jeg tænker at rigtig mange vælger at betale disse fiktive fakturaer når de bliver truet med advokat og inkasso.
Jeg håber virkelig at alle vælger at holde sig langt væk fra dette firma!
Det kostede os 1500 at få en advokat på sagen, og de penge er altså godt givet ud!

Reply from Eniro
ENIRO er en EXTREM DÅRLIG…
ENIRO er en EXTREM DÅRLIG reklamebranche..... rent SVINDEL
Jeg har i årevis haft reklamer for mit firma i deres 'såkaldte' 'OMDELTE' bøger som faktisk aldrig blev omdelt, hverken for mit eller andre firmaer i lokalområdet, Gladsaxe/Gentofte f.eks. ….undskyldningen var at de ikke måtte omdeles hvor der var 'REKKLAMER FORBUDT' …… TELEFONBØGER ER IKKE REKLAMER!!!!!....de indrømmede og indgik et forlig vedr. faktura betaling...….
Hold SNUDEN VÆK FRA DET FORETAGENDE

Eniro bruger PAPPARAZZI-metoder!
Eniro bruger PAPPARAZZI-metoder!
I 2016 havde jeg en samtale med en sælger fra Eniro om en annonce på Degulesider. Straks ordrebekræftelsen kom, frasagde jeg mig købet, som jeg i mellemtiden havde fortrudt, og jeg huskede ikke ordlyden i samtalen.
Det gjorde imidlertid ENIRO, for de er så besatte af at sælge deres produkt, at de BÅNDOPTAGER den samtale du har med sælger, for på denne måde at dokumentere, at du har købt deres annonce. De FORTÆLLER DIG IKKE at de altså BÅNDER SAMTALEN med dem.
Ikke før de sender dig en regning på købet.
Jeg har det problem, at jeg også bruger Eniro til annoncering i THY Lokal telefonbog. Der havde jeg annoncer med i 2017, alle betalt.
Imidlertid kan jeg pludselig ikke få en annonce med i 2018 i THY lokal, idet nu fremdrages den gamle sag, og med over 1022 kr. i renter tilskrevet i 2018. Man kan spekulere på, om de har ventet med at sende mig RETSGÆLDSOPGØRELSE til de har haft mulighed for ny rente tilskrivning fra 30-3-16 til 12-10-18, fordi sagen har ligget stille i den mellemliggende tid. Indbringende, og meget uetisk fremgangsmåde. Under alle omstændigheder noget gevaldigt rod af Eniro.
Inge Merete Søndergaard
Psykologisk Rådgivningsklinik
Nykøbing Mors.

Brug dem ALDRIG ! Fusk fusk og atter FUSK
Har intet godt at skrive om ENIRO, og pas på deres sælger og deres ordrebekræftelser.
Brug IKKE Eniro, dine penge er bedre brugt andre steder

Reply from Eniro
Voldsom overdosering af reklamer og…
Voldsom overdosering af reklamer og stort set aldrig korrekte søgeresultater. Helt ubrugelig søgemaskine.
Endnu et firma der fusker !
Endnu et firma der fusker !
HOLD DIG VÆK
Et bundt fjolser ville kunne kører et bedre firma.
Gør dig selv en tjeneste og spar dine penge

SVINDEL FIRMA!!!
SVINDEL FIRMA!!!
Min bogholder blev kontaktet af sælger Michael Nielsen - med henblik på at forlænge vores aftale. Min bogholder var åbenbart ikke stærk nok i spyttet da hun tale men Michael.
Efter samtalen modtog vi en ordrebekræftelse - Den svarede vi på med det samme at vi ønskede annulleret.
Vi hørte så ikke noget i 1 mån. før vi modtog en faktura.
Michael undlod og svare os i 1 mån.!!!!
Efter 3 måneders kamp med at skrive frem og tilbage har vi nu opgivet og betalt fakturaet!!
Eniro er et firma vi har brugt meget hos os og vi har før i tiden lagt op imod 60-70000 kr årligt!!
Vi føler os uretfærdig behandlet og kan ikke på nogen måder se et samarbejde i fremtiden!!!

STOP NU!
STOP NU!
Nu har jeg været herinde og læse andres oplevelser med Eniro - og jeg kan tilslutte mig Eniros utrolig triste måde at sælge annoncer på over telefonen. Ren bondefangeri. Så en stjerne er faktisk en for meget!!!!
Desværre har man ikke lige trustpilot ved hånden, når en hurtigsnakkende sælger ringer op og tjekker ens oplysninger og er i gang med at sælge dig alle mulige og umulige annoncer, som du absolut ikke har brug for! Heldigt at vi nåede at sige nej til det! Årets brøler kostede så KUN kr. 4500,-
Eniro er lidt for smart, specielt når vi som virksomhed har opsagt abonnementet for over ½ år siden, og I så stadig klør på og egentlig bare fortsætter ens såkaldte annonce - for reelt, hvad får vi lige for pengene? En fin graf en gang om måneden og fine rosende ord - det behøves ikke. Jeres salgspolitik vidner om desperation om at få solgt annoncer, som ingen bruger mere.
Så kom nu ind i kampen og få lavet den salgspolitik om - det er virkeligt usmageligt
Bondefangeri der med alle midler lokker …
Bondefangeri der med alle midler lokker folk til at annoncere.
Undlader at orientere om fakta - når en annonce endelig er opsagt, kontakter de bare andre i organisationen og spørger om de ikke bare skal forlænge den, selv om de ved, at den er opsagt.
Optager samtaler uden forudgående accept.
De får em stjerne alene fordi jeg ikke kan give nul 😤
Eniro man får intet ud af deres …
Eniro man får intet ud af deres "reklame" og når man så vil melde sig ud - det kan man ikke før 1 år senere
Altså man er bondefanget min 2 år -
føj føj for en kundepolitik at havde
glemmer man at betal så er det ikke nok med kr. 100.00 rykker gebyr så er der kr. 310 lagt oven i som de kalder kompensationsgebyr
føj føj for en kundepolitik at havde
Man laver så en aftale på kr. xxxx året efter er den pris så steget med 75 % uden man er orienteret eller har haft mulighed for at opsige sit abonnement
Eniro er op af bakke.
Eniro er op af bakke.
Ingen snakker sammen. Om det er bevist eller ej vides ikke, men faktum er at en sag har stået åben i over 4 måneder, nye konti er blevet oprettet uden grund og der er ingen løsning i sigte.
Jeg har officielt givet op, det kan ikke passe at ingen fatter hvordan deres eget system er skruet sammen og jeg skal bruge min tid til at fejlsøge deres patetiske system.
Hold dig langt langt væk. Det er bondefangeri i allerhøjeste grad.