Har fået en delvis ordre leveret, og ved henvendelse til support (pr.mail) er der intet svar?! Har nu et “halvt” produkt, som jeg ikke kan bruge, men er trukket for et komplet afblegningssæt?!?
See what reviewers are saying
køb ikke! Bestilte produktet og fulgte instruktionerne til punkt og prikke. Ikke nok med at minde tænder ikke blev hvidere, så ødelagde det også fuldstændig mit tandkød. Mit tandkød blev helt hv... See more
Hvorfor er min anmeldelse blevet fjernet/arkiveret? Det var da en skidt måde at bruge (udnytte) trustpilot.dk på.
Information provided by various external sources
Envywhite.dk - Få hvide tænder med Danmarks største online forhandler af hjemme tandblegning.
Vesterbrogade 208, PO 256, 1800, Frederiksberg
- support@envywhite.dk
- www.envywhite.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Har fået en delvis ordre leveret
Meget utryg og dårlig oplevelse
Meget utryg og dårlig oplevelse. De trækker pengene fra dit kort, men afsender aldrig ordren. Har forsøgt at kontakte dem pr. mail, men de svarer ikke. Derudover har de ikke en telefon man kan træffe dem på, hvilket virker meget mærkeligt. Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det!!
Fungere fint
Fungere fint - har bleget tænder gennem mange år og har egen skinne jeg fik lavet for 10-12 år siden så har kun bestilt “super gel” når jeg bleger en gang årligt.
Produktet er fint, levering 2 dage efter og god vejledning medfølger (dog ikke nødvendigt i mit tilfælde)
køb ikke
køb ikke!
Bestilte produktet og fulgte instruktionerne til punkt og prikke.
Mit tandkød blev helt hvidt - nærmest ætset og hævet så jeg næsten ikke kunne lukke munden.
Trækker pengene men har aldrig fået…
Trækker pengene men har aldrig fået noget leveret. Ikke engang en ordrebekræftigelse og de svare ikke når man skriver til dem
God kundeservice
Kundeservice var meget opsatte på at finde en løsning på en rigtig skidt levering, som nok bundede i PostNords langsommelighed, og selvom jeg måtte vente i 14 dage, fortjener de en god anmeldelse for selv at tage kontakt til mig.
Hvorfor er min anmeldelse blevet …
Hvorfor er min anmeldelse blevet fjernet/arkiveret?
Det var da en skidt måde at bruge (udnytte) trustpilot.dk på.
Fin support og gode produkter.
Fin hjælp fra kundeservice og upåklagelige produkter. Alt i alt godt.
Har altid været super glad for god service - og gode produkter og er det stadig
Endnu engang lever de op til god service :-)
super
har altid fået en super service og hurtig frag kun ++++ fra mig
Jeg synes levering var god, og det samme er produktet, super.
Jeg synes produktet er virkelig fin, og hurtig levering lige til døren, super.
Hurtigt hvidere tænder.
Jeg har prøvet at blege tænderne flere gange med forskellige blegegel. Envy white's gel er rigtig god, jeg kan se stor forskel med det samme👍
Stor tilfredshed !
Super hurtig levering og et troværdigt produkt til en rimelig pris.
Envywite.dk
Her i huset har vi brugt produktet med stor glæde i flere år og det virker...
Mvh.Jørn Th Simonsen
Godt produkt
Produktet virker og er uskadeligt hvis man lige passer lidt på sit tandkød under blegningen. Leveringstiden er altid to hele hverdage hvilket er tilfredsstillende.
Den 6. stjerne mangler fordi de endnu ikke har gratis fragt over x Kr.