Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god... See more
FarsiBella
See what reviewers are saying
Det är en bra sida som är lätt att navigera på. Hade tur som köpte när det var rea, då kunde jag passa på att beställa lite extra :) Det gick snabbt och smidigt att få hem varorna. Blev lite extra gla... See more
Stødte tilfældigt på denne hjemmeside da jeg ledte efter lidt "negle-lir", og blev faktisk lidt mistænksom overfor om Farsi Bella's produkter nu også var i orden til den pris. Det ER de, og samtid... See more
Jeg bestilte sent søndag aften, fik mail om at pakken var afsendt mandag og kunne hente pakken her til morgen, (tirsdag), i pakkeboksen. Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da n... See more
Information provided by various external sources
Farsibella.dk - 14 år i branchen ...Alt til Negle og Negletilbehør
Fredericiavej 81, 7100, Vejle
- info@farsibella.dk
- www.farsibella.dk
People also looked at
Kan kun anbefales
Har købt inde fra siden nogle gange. Bestilte en pakke om aftenen den 12/4-2016 og den 14/4 stod jeg med den i hånden, og der var ovenikøbet lagt nogle 'små' ekstra ting ved. Jeg takker for altid god service
Super hurtig handel
Alle varer var forseglet enkeltvis som jeg havde ønsket da nogle var til gave.
Jeg giver med glæde mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk
Jeg er altid lidt skeptisk, når jeg bestiller over nettet. Derfor tjekkede jeg trustpilot, inden jeg begav mig ud i at bestille fra Farsibella. De havde stort set kun fået masser af ros, og jeg tænkte "jeg tager chancen!".. Jeg bestilte i går formiddags og allerede nu, sidder jeg med min pakke..
Ikke nok med den hurtige service, så er der en lille smiley, hvortil der står at Mie har pakket den - og hun har pakket slikkepinde med.. Ih, det gør det bare så hyggeligt!! Det er absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller fra jer! Tak, fra en meget tilfreds kunde :-)
Igen igen fantastisk service
Billige, men gode produkter. Hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside. Thumbs up endnu en gang :)
Gode produkter og lynhurtig levering
Det er nu anden gang jeg bestiller produkter fra farsibella.dk, og jeg kan kun varmt anbefale at handle her! Jeg har udelukkende købt gellack til en god pris, som er nemt at arbejde med og som holder længe. Udvalget bliver stadigt større, så der er altid en farve, man ikke har. Varerne dukker op kun 1-2 dage efter man har bestilt, og ved sidste bestilling fik jeg en negleolie ekstra med som gratis forkælelse. Handler her til hver en tid!
Goe varer goe priser hurtig levering
Alt var som det skulle være og jeg handler her helt sikkert igen !
Fantastisk kundeservice, lækre produkter og gode priser!
Jeg kan KUN tale godt om Farsibella og jeg vil til enhver tid anbefale det til en anden! Deres akryl produkter er super lækre at arbejde med, og så er priserne endda også indenfor enhvers budget! Der skete desvære en fejl i min bestilling, hvor jeg fik en forkert væske. Jeg skrev en mail om aftenen og dagen efter ringede en sød dame og undskyldte mange gange. Og wupti, dagen efter fik jeg den rigtige væske uden ekstra betaling eller noget, selvom jeg endda havde været nød til at tage den anden i brug! :-) Hov ja! Og da hun ringede for at beklage fejlen, gav hun mig endda lige et hammer godt trick til neglene med på vejen, som jeg faktisk er super glad for at have fået og glæder mig til at prøve tricket af! :-) Hammer god kundeservice siger jeg bare! :-)
Go service.
Fik hurtigt og præsis den bestilte vare..Kan kun anbefale firmaet.
Rigtig god service
Jeg fik det jeg havde bestilt til den tid der var lovet
Fantastisk!
Super lækre produkter og lynhurtig levering!
Kan stærkt anbefales! :)
Tjaa...
Mit køb hos Farsibella var hurtigt og billigt. Men da jeg modtager min pakke er der en utæt neglelakfjerner med, som havde givet resten af indholdet en kedelig lugt. Da det hele var plomberet valgte jeg dog at beholde de andre ting, og skrev til Farsibella om neglelakfjerneren. Det gik også hurtigt havde svar dagen efter om at jeg kunne sende den retur. Jeg spurgte om jeg fik refunderet returfragten og siden har jeg intet hørt, det er nu en uge siden. Efter følgende fandt jeg ud af at de negle klistermærker jeg har købt sad fast i indpakningen når man åbnede dem, og var derfor lyserøde og gik i stykker.. Mit første og sidste køb. Desværre for der var nu mange gode ting. Men hvis 50% er ødelagt og man ikke kan få en ordentlig dialog om ombytning og returnering, er det det spild af penge..
Altid super service!
Jeg handler altid hos Farsibella, deres produkter er super gode, og servicen er helt i top. Kan KLART anbefales. :)
Rigtig god service
Ringede til Farsibella med tvivlspørgsmål og fik rigtig god service.
Derefter bestille jeg varer via hjemmesiden og de var der 2 dage senere.
Super service ☺
Fantastiske ting. Der er ingenting at klage over. Tingene kom meget hurtigt hjem til mig. Det siger også meget om servisen. Og at der så kommer en lille overraskelse med er bare et plus. :-)
Det er super sted at købe sit negle grej. Har intet dårligt at skrive :-)
De gang jeg har handlet med Farsibella har servicen altid være i top - og deres sortiment er super. Modtager altid det man bestiller og nogle gange små dejlige gaver... Og chokolade 😊
Super lækre produkter og så fantastisk hurtig levering!
Helt klart noget jeg vil anbefale. Professionelle produkter til overkommelige priser. Bestilte en formiddag og modtog pakken dagen efter. Helt klart der jeg vil købe mine produkter fremover. :-)
Danmarks bedste service!
Jeg har været fast kunde hos farsibella, siden jeg prøvede deres produkter for første gang.
Og af gode grunde;
De har super lækre produkter til gode priser, de har ofte tilbud, der er hurtig levering, og så får man altid en lille chokolade med i pakken :-P