See what reviewers are saying
Fint udvalg, især til drenge - kunne dog godt mangle lidt fint stof til pigerne, som ikke bliver alt for poppet og lyserødt. Rigtig god service, de ringede og fortalte, at der var noget rib der ikk... See more
Det er blandt andet mig der gennem de sidste 14 år har ydet den gode service. Men nu, efter jeg er stoppet, undlader de at udbetale feriepenge, virkelig ikke et firma og en moral, man bør støtte op... See more
Jeg bestilte varen søndag aften, fik øjeblikkelig automatisk bekræftelse på email. Tirsdag fik jeg mail om at varen var sendt, og der var Track&Trace-nummer. Onsdag modtog jeg varen med posten. Den... See more
No history of asking for reviews
super god service og hurtig levering
super god service og hurtig levering - kan varmt anbefales.
Hvor heldig har man lov til at være
Hvor heldig har man lov til at være? I går var jeg i kontakt med Åse hos U.Fjælner i Viborg, hvor jeg fik en behagelig betjening og min vare tilsendt, så den kunne modtages i dag. Fantastisk god behandling. Jeg kan varmt anbefale at handle hos firmaet.
Rigtig god oplevelse
Det er ikke første gang jeg bestiller her og er fuldt ud tilfreds, både med udvalg, pris og leveringstid.
Den største anbefaling herfra
Det er blandt andet mig der gennem de …
Det er blandt andet mig der gennem de sidste 14 år har ydet den gode service.
Men nu, efter jeg er stoppet, undlader de at udbetale feriepenge, virkelig ikke et firma og en moral, man bør støtte op om 😔😔
Fantastisk god betjening
Jeg må sige, at jeg har modtaget en ualmindelig god betjening hos Fjølner
Hurtig forsendelse, alt som aftalt
Jeg har handlet flere gange hos Fjølner, de sender lynhurtigt og alt er som aftalt. Senest gav de mig lidt mere end jeg havde bestilt, da rullen alligevel var tom :)
Hurtigste levering nogen sinde
Hurtigste levering nogen sinde, ikke sidste gang jeg har handlet her.
Bestilte varer kl 12.26 torsdag og modtog varerne
kl 10.51 fredag, det er service.
Super fin service og hurtig kontakt.
Hurtig behandling og afsendelse af…
Hurtig behandling og afsendelse af ordre kan varmt
anbefales nu bestilt der fra flere gange
Det er første gang, jeg handler her og det er bestemt ikke sidste gang. Her får man virkelig god service . Jeg fik god vejledning på mine spørgsmål om trykfødder af ejeren. Udvalget er stort og i alle prisniveauer.
Websiden er overskuelig og nem at bruge
Helt fantastisk service👍🏻 Skulle…
Helt fantastisk service👍🏻 Skulle bestille en lynlås til jakke og har intet forstand på det, men fik råd og vejledning og de bestilte varen for mig og 2 minutter efter mail til betaling og ordren afsendt samme dag🤗🤗
Altid en fornøjelse at handle Fjølner
Mange handler hos Fjølner og altid det samme.
Alt er i orden
Flotte vare der svarer til beskrivelsen
Ok priser
Lynhurtig forsendelse - til hjem adresse.
Penge først trukket, når man har fået sine vare.
Glad og gerne kommer jeg igen.
Min bedste stof pucher ;-)
Fantastisk service.
Rigtig god service
Det er absolut ikke sidste gang, jeg køber her! Jeg lavede to ordrer, fik lov at slå dem sammen, så jeg kunne spare porto. Derudover blev jeg kontaktet flere gange, fordi farven på stof var forkert, eller om jeg ønskede en anden kvalitet på noget, jeg havde bestilt. Generelt en oplevelse som hvis man var gået i en butik og fik en god service!
Derudover hurtig levering til min hjemmeadresse (selvom det var med PostNord, som ellers ikke er min favorit)
En fornøjelse at handle hos Fjølner
Det er yderst sjældent jeg skriver anmeldelse, men jeg har lyst at anmelde Fjølner, som den enestående butik den er.
Det er en butik med enestående service, ansatte med viden om det, de har med at gøre og butikken er meget velassorteret.
Jeg har handlet der i mange år og glæder mig altid over at komme der og få inspiration.
Super effektiv
God og overskuelig hjemmeside. Bestilt stof modtaget efter 2 dage. Kan kun anbefales.
Hurtig levering og service i top
Bestilte varer søndag aften og fik leveret allerede tirsdag, hurtigere kan det ikke gå! Desuden meget fin service i forbindelse med efterbestilling.