Dårlig oplevelse
Vi tager i flisemagasinet for at købe et produkt til at lakere sten til et terrarie. Hun kigger efter det, men hun har ikke flere tilbage og vil få noget hjem og kontakte os når det er kommet hjem. Vi har så efterfølgende fundet ud af at det måske ikke er det bedste produkt til et terrarie pga det er noget kras noget. Min kone ringer så for god ordens skyld til dem for at informere om dette og bliver mødt af et møgfald om at det kan man ikke bare og hvor svært det er at drive forretning når kunder er sådan. Og han vil have at vi skal betale for returfragten. Hun tænker så at der er nok en der har en dårlig dag og det kan bare være det, der lige gør at han brænder en sikring. Nu har vi så modtaget en regning for returfragt. På et produkt som de ikke havde flere tilbage på lager af. Og det værste er næsten at regningen lyder på 50 kr. Så forstår jeg godt at det ikke er til at drive forretning når man vil skræmme kunder væk for 50 kr for noget der er udsolgt.
Jeg er meget overrasket over sådan en behandling af kunder. Min kone ligeså da hun aldrig har oplevet at få sådan en behandling andre steder. Beløbet er ikke vigtigt, men en kunde der fortæller om en dårlig oplevelse til 20 andre potentielle kunder er sjældent noget der skaffer flere kunder.
Tilføjelse efter svar fra Flisemagasinet: at dømme ud fra andre anmeldelser også, er der måske noget med måden i kommunikerer på. Og heldigvis har vi forskellige måder at forvente hvordan der bliver kommunikeret til Kunder. (Ikke i butikken, men i telefonen) For sådan kommer jeg aldrig til at tale til kunder. Men måske det er grunden til at det er svært at drive forretning når man er sådan. Og hvis 50 kroner og et princip er vigtigere end kunder, så må vi jo bare betale.

Reply from Flisemagasinet