Fruhansenshobby Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fjong med fjong på 😊

Har handlet hos Britta flere gange nu, og har været 100 % tilfreds hver gang 😊 Elsker at gå på opdagelse i tilbudsmappen, har lige fundet nogle lækre dies på tilbud, inkl. nogle som jeg har ledt efter uden held andre steder, og nogle andre som var udgået, og så var der åbenbart lige noget oprydningsrabat oveni, så det var perfekt! 😍 Varerne er som de skal være, og hun er hurtig til at svare på email/ringe, hvis jeg har brug for hjælp med noget, også på en lørdag 😊 Kan klart anbefales!

December 5, 2022

Absolut anbefalelsesværdig

Faktisk havde jeg lige købt det jeg skulle bruge, hos en anden webshop. Men så opdagede jeg denne hjemmeside, hvor jeg kunne få de samme ting, men billigere! Jeg skrev derfor til den første webshop, at jeg ville annullere min ordre, og købte derfor mine varer hos Fru Hansens Hobby. Og jeg må sige, at jeg er mere end tilfreds med min oplevelse! Der gik kun 1 time fra jeg lagde ordren, til jeg modtog en mail om at min pakke var afsendt. Og 24 timer efter jeg har lagt ordren, har jeg allerede modtaget min pakke. Det er dælme god service! Jeg siger tak for en fuldt ud tilfreds oplevelse!

February 15, 2018

den bedste på nettet

stor ros til fru Hansens hobby har nu handlet der i flere år og har aldrig haft en dårlig oplevelse de ting man bestiller er altid pakket forsvarligt og intet
er krøllet eller ødelagt der er aldrig gået mere end 3 dage fra betaling til jeg modtager hvad jeg har bestilt. Det store udvalg af hobby produkter er ligeledes rigtig godt.

March 16, 2015

Dejlig butik!!!

Ved et tilfælde faldt jeg over fru Hansens hobby på nettet, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Britta har et kæmpe udvalg af produkter til bl.a. scrapbooking og kort og det til gode priser, så det er absolut ikke sidste gang, at jeg køber hos hende! :-)

May 22, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Lang forsendelsestid

Bestilte nogle varer hos Britta, varen blev betalt men udeblev dog i postkassen, jeg kontaktede Britta som ville efterlyse brevet, tiden gik(ca 1 uge) men hørte intet kontaktede igen Britta for at høre om hvor varen blev af men hun ville jeg skulle lige vente og se tiden lidt an endnu men det ville jeg ikke da jeg stod og skulle bruge og havde betalt for varen. Britta indvilligede noget modvilligt at sende nye men gjorde det dog og ny varer var fremme 3 dage senere, så alt godt på den måde.
Vil lige overveje at handle hos Britta igen men da hendes forretning har MEGET af det man skal bruge til håndarbejde så STOR ros på den front. Så ender nok med at handle der igen :-)

December 8, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Ingen dankort betaling på nettet

Man kan kun betale med bankoverførsel på nettet .
Da hun ikke stoler på sine kunder til at man kan betale med kort, men hvordan vil hun ha at hendes kunder skal kunne stole på hende hår hun ikke stoler på dem.
Det er hende som butik der har hele sikkerheden og dig som kunde har ingen.
Hvis hun bare ture stole på sine kunder ville hun ha fåget flere stjerner.

March 2, 2012

Service

Her finder man en butik, hvor der er masser at vælge mellem i netbutikken, men endnu mere i den fysiske butik. Altid god service. Hvis man har et ønske, som ikke føres tages det hjem, hvis det er muligt. Når man bestille på nettet, bliver ordreren hurtigt ekspederet. Hun har gode priser og næsten altid et tilbud, der er værd at tage med hjem.Fru H. er desuden altid god for en sludder når man er i butikken, men også hvis man ringer. Er man gået lidt i stå, kan man altid finde inspiration, og hun tager og selv gerne mod gode råd.

January 12, 2012

Rigtig god hobbyforretning

Har handlet flere gange hos Fru Hansens Hobby, varerne bliver leveret lynhurtigt, fin indpakning, rigtig god kommunikation, rimelige priser - og ikke mindst et kæmpe udvalg såvel i den fysiske butik som på netsiden. En forretning jeg vil blive ved med at vende tilbage til.

December 30, 2011

god netbutik

Har handlet flere gange hos fruhansenshobby. Det er en god butik, varerne leveres hurtigt og fint, og er altid pakket korrekt. Denne butik kan man trygt handle hos.

July 27, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Her finder du VIRKELIG noget at vælge imellem....

Til dig der er vild med 3D-kort.
Hos FHH finder du så seriøst MANGE stickers, at du tror det er løgn. Og klikker du på 3D-ark vil du se så mange mærker at du blir helt svimmel.
Prisen er ganske vist lidt højere end hos konkurenterne, men udvalget og servicen opvejer det.
Der er også mange tilbud.
Du skal ikke putte noget i kurven førend du har tænkt dig at bestille, på denne side blir kurven nemlig ikke 'gemt'.
Mvh Lone

June 29, 2009