Grossisternes Eget-lagersalg

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste oplevelse jeg har haft …

Den dårligste oplevelse jeg har haft med køb på nettet! 😡😡 jeg har bestilt 2 par Ecco sko til min søn og venter i 4 uger før de bliver leveret ! Hvorefter jeg erfarer at det er 2par Adidas discount sko der er blevet sendt til mig ... jeg har mailet dem 7 gange med billeder ordrebekræftelse, ordrenummer mm og det eneste der kommer retur er mail fra en lucy et eller andet der undskylder og siger de vil løse problemet !!! 😡😡derefter har jeg rykket og rykket uden nogen respons i lang tid. Så modtager fanme en mail om at jeg bare kan beholde de sko de har "fejlsendt" til mig da det vil være en for stor cost for MIG at sende dem retur.... jeg har bedt om at få sendt de sko jeg faktisk har bestilt eller pengene tilbage, igen ignorerer de min mail !! Køb aldrig herfra ! De svindler dig og tager ikke ansvar. Jeg er dog ikke færdige med den endnu - jeg er færdig når jeg har modtaget de rigtige sko eller fået mine 809kr tilbage ..... jeg er rasende og har sat mig for at skrive på alle de medie platforme jeg kan komme i nærheden af.

June 21, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Kontakt?

Har desværre kommet til at købe 2 højresidet sko til min datter og vl gerne have dem byttet. Nogen der ved hvordan man får kontakt til dem?

March 28, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske priser

Det er der desværre kun to gange om året, men det er helt klart værd at gå efter. Massive besparelser, og med massive mener jeg massive, på masser af fede mærker.

April 7, 2012

Take a closer look