Den dårligste oplevelse jeg har haft …
Den dårligste oplevelse jeg har haft med køb på nettet! 😡😡 jeg har bestilt 2 par Ecco sko til min søn og venter i 4 uger før de bliver leveret ! Hvorefter jeg erfarer at det er 2par Adidas discount sko der er blevet sendt til mig ... jeg har mailet dem 7 gange med billeder ordrebekræftelse, ordrenummer mm og det eneste der kommer retur er mail fra en lucy et eller andet der undskylder og siger de vil løse problemet !!! 😡😡derefter har jeg rykket og rykket uden nogen respons i lang tid. Så modtager fanme en mail om at jeg bare kan beholde de sko de har "fejlsendt" til mig da det vil være en for stor cost for MIG at sende dem retur.... jeg har bedt om at få sendt de sko jeg faktisk har bestilt eller pengene tilbage, igen ignorerer de min mail !! Køb aldrig herfra ! De svindler dig og tager ikke ansvar. Jeg er dog ikke færdige med den endnu - jeg er færdig når jeg har modtaget de rigtige sko eller fået mine 809kr tilbage ..... jeg er rasende og har sat mig for at skrive på alle de medie platforme jeg kan komme i nærheden af.