Hos Kamma
Kan anbefales!
Fantastiske ting jeg ikke har fundet andre steder. Ordren blev pakket og sendt med det samme og tingene var pakket så godt ind at de bestemt kunne tåle at blive kastet lidt rundt med. Jeg kommer afgjort til at handle der igen
Vare ikke nået frem og nu "spiller de død" hos Hos Kamma
Bestilte og betalte en bog midt i juni 2020 til levering i Belgien. Da den efter nogle uger ikke var nået frem, bad jeg Hos Kamma om at efterlyse den hos PostNord, som den var sendt med. Siden da er der intet sket - Hos Kamma har hverken svaret på telefon- eller mailhenvendelser indtil nu (26 sept.). Jeg har selv opsøgt PostNord, men en reklamation skal sættes i gang af afsenderen, så ...
Niels, Bruxelles
Godt sted at handle, med en god og hurtig service.
Hos Kamma har en flot og overskuelig netshop, der altid er fyldt med mange gode vare til gode priser. Jeg har handlet her flere gange, og har været helt tilfreds med mine handler hver gang. Har man spørgsmål bliver der altid vendt hurtigt tilbage med svar, og vare bliver sendt forsvarligt pakket med posten.
god hurtig service
Købte to gamle bøger. Beskrivelsen af bøgerne hos hoskamma.dk passede fint med den faktiske tilstand.
Bøgerne var pakket forsvarligt og sendt fra hoskamma.dk hurtigt.
Jeg er en tilfreds kunde.
Behagelig, personlig betjening Hos Kamma
Hvis man er i tvivl om det mindste, får man udførlig og meget grundig uddybning hos Kamma. Jeg var i tvivl om de oplyste bemærkninger på nogle tallerkener men fik en meget præcis uddybning, der endda "overdrev" tilstanden.
Her handler jeg gerne igen!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.